עבור לתוכן

צריך עזרה עם OC למעבד הI7 2600K על לוח הMSI P67-GD53, קצת קשה לי ולא מובן.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני רוצה לבצע OC למעבד ואולי בהמשך גם לכרטיס מסך שלי, בינתיים הייתי רוצה להתמקד ב2600K שלי שרוצה להגיע ל4.5GHZ :smile1: , עכשיו אני נמצא במצב כזה.

5b5ef64.jpg

עכשיו אני רוצה להגיע לתדר הזה איך אני עושה את זה דרך הEFI ? הבאיוס הזה מאוד מסובך בשבילי ואני כמעט ולא מבין שהם כלום.

פורסם

הביוסים החדשישם מאוד נוחים ומובנים..בכל מקרה ההייתי ממליץ לך לעיין במדרכים וביקורות באתר מכו כן חיפוש בפורום יעניק לך הרבה מידע..

לאחר מכן תלמד על החומרה תוכנות שצריך וכו, משם תקרא על האופציות השונות בלוח האם..

ואז תתחיל..כמובן אם משהו לא מובן שאל כאן..

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי שאפשר להתחיל, כרגע אני בOC אוטומטי של עצלנים עם כפתור הOC GUINE בתדר של 4.2GHZ, הקטע שאני לא מבין מה צריך לכבות ומה לא בגלל שהEFI מאוד בסובך בשבילי :nixweiss: , נעזרתי קצת בקישור הבא אבל האפשרויות לא כך כך דומות לשלי :'(

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/01/07/how-to-overclock-the-intel-core-i5-2500k/5

אולי מישהו יצליח לכוון אותי ?

פורסם

ה-EFI של MSI הוא עוד קומפי לילדים קטנים לעומת לוחות אחרים, יש לך מזל.

תתחיל בלנעול את ה-Base clock על 100MHZ. הHT שלך אפילו לא מאופשר, תמשיך מאפשרו internal PLL דרך קביעת המתח שלו לאיזור 1.7V. משם תמשיך לקיבוע הזכרון במתח ובתדר המקורי שלו. משם תתן מכפלה כמו 42 לדוגמא (מה שיביא אותך ל4.2GHZ) וקביעת מתח למעבד של לדוגמא 1.275V. זה ככה על קצה המזלג

עוד משהו, להפעיל Low Vdroop

וסתם שאלה, הביוס שלך מעודכן נכון?

פורסם
  • מחבר

תראה כרגע הOC שעומד הוא 4.2GHZ אבל לא מובן לי למה הOC האוטומטי הזה כל כך כבד ?

המעבד עומד על 1.385V למה זה כל כך גבוה ?

בנוסף עם אני מבסס את הOC שלי על ההגדרות של הOC האוטומטי ופשוט רק מעלה את התדר גבוה יותר, האם זה יכול להצליח ? אני שאני מסתכן כאן ?

פורסם

עוזב את הOC האוטומאטי בשלווה, הוא כשלון אחד גדול לדעתי (הוא אפילו ביטל לך את הHT :screwy: ). אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק כמו בנאדם תאפשר את הביוס להגדרות מחדל ותתחיל להחל את כל ההגדרות שרשמתי לך, משם נראה איך מתקדמים

פורסם
  • מחבר

לא שלא תבין לא נכון, זה אני זה שביטל את הHT כי גם ככה כרגע אני לא משתמש בו, עם אני מתבסס על הנתונים של הOC האוטומטי ומעלה בעצמי את הקפיצות "X34" לדוגמה ואת המתח של המעבד האם אני יצליח לעשות OC טוב יותר שפחות יפגע במעבד שלי ? בנוסף שמתי לב שהOC האוטומטי משפיע על תדר הזיכרונות, הרי ה2600K הוא מעבד בעל מכפלה פתוחה אז למה אני צריך לשנות תזמונים ואת מתח הזיכרונות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים