עבור לתוכן

שאלה בנוגע לגיבוי משחקים לאחר פירמוט

Featured Replies

פורסם

חברה שאלה שתמיד סיקרנה אותי אז החלטתי לשתף אותכם..

האם יש אפשרות לגבות משחקים לפני שמפרמטים את המחשב ואם כן מה עדיף לגבות או להתקין מחדש?

פורסם

אם אתה מפרמט את המחשב והמשחקים מותקנים על מחיצה שאתה לא מפרמט אז יש משחקים שיעבדו ויש שלא.

לרוב המשחקים כן עובדים

אם מדובר במשחקים בודדים (3-4) אז עדיף שכבר תתקין מחדש.

פורסם

צריך לברר לגבי כל משחק. הרבה מהמשחקים מאכסנים את קבצי השמירות של המשחק בתיקיות של USERS או My documents שבקלות יכולות להעלם בפרמוט. כשאני פרמטתי בדקתי לגבי כל משחק איפה הקבצים שמורים וגיביתי אותם. לגבי אם הם יעבדו אחרי פרמוט בלי התקנה מחדש .. אני מניח שזה גם על בסיס ייחודי, כל משחק בפני עצמו, חלק כן חלק לא.

פורסם
  • מחבר

ואם לצורך העניין המשחקים מותקנים ב c: ואני מעביר אותם ל d יעבדו אחרי הפירמוט?

אבל לפי מה שהבנתי מכם עדיף להתקין מחדש וזהו..?

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לגבות,אם זה שמירות אז כן אתה יכול,כנ"ל לגבי פרופילים והתקדמות בעלילה.אבל המשחק עצמו לא יעבוד לך אם תפרמט את המחשב אז אתה תיצטרך להתקין מחדש

פורסם

האם יש אפשרות לגבות משחקים לפני שמפרמטים את המחשב ואם כן מה עדיף לגבות או להתקין מחדש?

99% מהמשחקים ידרשו התקנה מחדש גם אם הם לא ישבו על הכונן של מערכת ההפעלה.

אגב דרך סטים אפשר ליצור עותק מקומי כך שלא תאלץ להוריד את המשחק מהשרת.

שמירות תמיד מומלץ לגבות אבל כמו שאמרו המיקום שלהן משתנה אז זה ידרוש מחקר ספציפי לגבי כל משחק.

פורסם

לפי הניסיון שלי רוב המשחקים לא עובדים לאחר פרמוט, כל מה שנוגע לסטים זה סיפור אחר כמובן , הרבה יותר נוח, אפשר ליצור גיבוי או סתם להעתיק את התיקייה ולאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה לנתב את ההתקנה של סטים לתיקיית סטים שהעתקתם וזה יסונכרן יופי (מניסיון) , לגבי שמירות זה באמת סיפור אחר, הכל אפשרי, תלוי בסבלנות שלך

פורסם

^^^ איך ניתן לעשות גיבוי??

פורסם

אני אישית מעתיק את כל תקיית הסטים איך שהיא, ובהתקנת הסטים במערכת ההפעלה החדשה אני פשוט מנתב שם במקום

c:\program files\steam ל - d:\steam

^^ לדוגמא

תלוי לאן העתקת את התיקייה כמובן, ואז כשאתה מפעיל משחק הוא מתקין דברים בסיסיים שחסרים בווינדוס ,ממש שתי דקות, זה עובד יופי

פורסם

על מה לעזאזל אתם מדברים? יש לי תיקיית משחקים שעברה איתי כבר לפחות 4 פרמוטים (המשחקים שאני שומר ממזמן)

פורסם

אני תמיד מעתיק את התיקייה של סטים ואחרי הפרמוט זה עובד כאילו לא היה שום שינוי.

משחקים אחרים נראה לי רק GTA IV עשה לי בלאגן אבל כל האחרים עבדו טוב.

לגבי שמירות יש מעט משחקים שהשמירות הם לא ב"מסמכים שלי" וגם אם מעתיקים את השמירות האלה לאותם מיקומים לרוב הם לא יעשו בעיות.

פורסם

על מה לעזאזל אתם מדברים? יש לי תיקיית משחקים שעברה איתי כבר לפחות 4 פרמוטים (המשחקים שאני שומר ממזמן)

+1

פורסם

איך בדיוק אתה מסכים איתי אם כתבת הודעה שהפוכה לגמרי משלי?

פורסם

תקרא שוב...

פורסם

לפי הניסיון שלי רוב המשחקים לא עובדים לאחר פרמוט, כל מה שנוגע לסטים זה סיפור אחר כמובן , הרבה יותר נוח, אפשר ליצור גיבוי או סתם להעתיק את התיקייה ולאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה לנתב את ההתקנה של סטים לתיקיית סטים שהעתקתם וזה יסונכרן יופי (מניסיון) , לגבי שמירות זה באמת סיפור אחר, הכל אפשרי, תלוי בסבלנות שלך

אני לא רואה איך אפשר לקרוא את זה לא נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים