עבור לתוכן

מציאת רזולוציה סבירה שתתאים פחות או יותר לLCD ולמסך מחשב

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב

ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768

למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) )

עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE)

לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400"

וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI

ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080

ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המסך כי זה גדול מידי בשבילו וגם המסך הוא מרובע (4:3)

ו1024X768 קטן מידי לטלויזיה..

אז אני מחפש איזו רזולוציית ביניים..יש למישהו רעיונות מה יישב הכי מתאים?או לפחות פחות או יותר?(בלי להציע לעשות תצוגה נוספת..כי זה ממש לא נוח)

תודה לכולם =]

אלי.

פורסם

שולחן עבודה מורחב זה הפתרון הכי נוח

פורסם

חוץ מזה שכדאי לך להשתמש ברזולוצייה הנטיבית של המסך שלך. את הפונטים אתה יכול להגדיל, כנל לגבי כל דבר.

בדפדפן תעשה זום (++ctrl מוזר לכתוב את זה...) וכך גם במעבדי תמלילים. אתה תראה חד יותר.

פורסם
  • מחבר

שולחן עבודה מורחב זה הפתרון הכי נוח

ניסיתי אבל זה לא נוח לי...

יש רעיונות לשילובים אופציונליים?

נ.ב: שכחתי לציין את כרטיס המסך שלי אם זה משנה משהו בכלל

: ATI SAPPHIRE X1950PRO

חוץ מזה שכדאי לך להשתמש ברזולוצייה הנטיבית של המסך שלך. את הפונטים אתה יכול להגדיל, כנל לגבי כל דבר.

בדפדפן תעשה זום (++ctrl מוזר לכתוב את זה...) וכך גם במעבדי תמלילים. אתה תראה חד יותר.

אני עושה את זה..

אבל זה לא פותר לי פה עוד את הבעיה שהמסך הוא 4:3 והטלויזיה 16:6

יש למישהו רזולוציות ביניים להציע?

אני גם מצאתי בטלויזיה אופציה לחילוק המסך הצורה חכמה וגם בצרוה של 14/3 שנותן תמנה טובה יחסית ברזולוציה הנוכחית אבל מבטל הרבה מהמסך..

פורסם

למה להתעקש לעשות דברים מפגרים? אתה רוצה לראות גרוע גם במסך וגם בטלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

כי גם ככה רוב הדברים שאני רואה הם בצפיות ישירות שזה לא מי יודע מה איכות

וסדרות

ומקסימום שאני רואה סרט בHD בטלויזיה אז אני יכול לשנות לרזולוציה המקסימלית

אני ניסיתי לעבוד עם זה פה עם פיצול תצוגה וזה לו נוח בעליל לעבוד ככה ולהתחיל לגרור גדברים לתצוגה השניה עוד עם העכבר של השלט של המדיה סנטר

פורסם

Winkey+P?

פורסם

תקנה מסך FullHD למחשב.

פורסם
  • מחבר

Winkey+P?

מזה ? תוכנה?

תקנה מסך FullHD למחשב.

יש מסכי Full HD מרובעים בכלל? (4:3) ???

פורסם

כל החשיבה שלך שגויה.

עצם השאלה בכותרת מצביעה על הדבר.

הפיתרון הוא בלעשות EXTENDED.

ללמוד את המקשי קיצור.

ואם צריך להתקין תוכנה שיודעת להקל לך על עבודה עם שני מסכים.

בסופו של דבר אתה תגלה שזה הרבה יותר הגיוני, מתאים, ונוח.

פורסם

כל החשיבה שלך שגויה.

בעניין זה אני חייב להסכים.

אתה מתעקש לדחוף בורג בחור שלא מתאים לו. שום דבר טוב לא ייצא מזה. או שתהרוס את הבורג, או שתהרוס את החור, או שתהרוס קצת את הבורג וקצת את החור.

או שתקנה מסך שמתאים בול במימדים וברזולוציה לטלוויזיה שלך ותעבוד על clone (למה צריך את זה בכלל), או שתשתחרר מהמקובעות שלך ופשוט תעבוד עם שני מסכים - את העבודה תעשה מול המסך הראשי שיהיה באיזה גודל ובאיזו רזולוציה שתרצה, וסרטים תראה על הטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

כי כל העניין זה שזה צריך לעבוד עם השלט שיש לי ואני לא חושב לעבוד בפיצול תצוגה ועם קיצורי מקשים יעבוד...

אני עוד לא מצאתי דרך להגדיר אופציות בשלט הזה שזה יהיה נוח בלי לקום מהמיטה...אולי תוכלו לחדש לי

מדובר בשלט (SMR-140)

פורסם

בוא נצא מנקודת הנחה שהרבה יותר ממה שאתה יודע אפשרי.

אז במקום לענות לעצמך מתוך חוסר ידע ולהנציח את הבעיה, בוא תעזור לנו לעזור לך בזה שתגיד לנו בדיוק מה אתה רוצה שיהיה.

פורסם
  • מחבר

בוא נצא מנקודת הנחה שהרבה יותר ממה שאתה יודע אפשרי.

אז במקום לענות לעצמך מתוך חוסר ידע ולהנציח את הבעיה, בוא תעזור לנו לעזור לך בזה שתגיד לנו בדיוק מה אתה רוצה שיהיה.

אני רוצה למצואר אופציה של קיצור מקשים השלט עצמו שאני יוכל להגיר לו על השלט כפתורים שאני רוצה וככה לעשות כפתור בשלט שיגרור לי דברים מתצוגה לתצוגה..נגיד סרט וא דף אינטרנט בצפייה ישירה... כי לגרור את זה עם העכבר זה ממש לא נוח בעליל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים