פורסם 2011 בספטמבר 2013 שנים לאחר עבודה מסורה, הנייד שלי (DELL INSPIRON) התעייף ויצאתי למסע חיפושים אחרי הדבר הטוב הבא. הגדרת הצרכים והרצונות הביאה לתובנות הבאות:* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים (בעיתות מצוקה), עריכה גרפית דו מימדית בסיסית (קצת ציורים, קצת שרטוטים, קצת תמונות)* גודל המסך - מתלבטת בין 13.3 ל-14/14.1* משקל רצוי - לא יוצאת לטרקים ארוכים עם המחשב, אבל עדיף לא לחזור הביתה עם כאבי גב, מאחר והמחשב "מטייל".* זמן סוללה - אופטימלי - מתן אפשרות ל 3-4 שעות עבודה בלי צורך בטעינה* .תחנת עגינה - חשוב מאד (במקום לחבר ולנתק, לארוז ולגלגל, לכוון ולהתעצבן בכל יום מחדש)* בלוטות - בהחלט.* כונן קשיח - 500GB* כונן DVD/צורב (למרות שיש לי צורב DVD חיצוני)* העדפה לDELL מסע החיפושים שלי הוביל אותי לDELL LATITUDE E6320כאשר נראה לי שדי במעבד I5, אין צורך בכרטיס גרפי נפרד וההעדפה ל WINDOWS 7 PRO באנגלית (כוחו של הרגל).האם הקישור בין הצרכים והרצונות לבין ה-DELL הספציפי הוא קישור הגיוני (או שאולי באתי "נעולה")?האם ישנם מחשבים אחרים שעונים לדרישות ויכולים להיות אלטרנטיבה גם מבחינת המחיר (יחס עלות-תועלת)?להמלצות - אודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.