פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים כיוון שאני משחק רק במישחק רגיל ולא מרובה משתתפים - האם יש טעם להתקין את patch 1.9 ?שאלה נוספת - אם הגרסה שלי במחשב ל- direct x היא11 , האם צריך \ כדאי להתקין את תוספת השידרוג שיצאה כ- patch נוסף?תודה
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים גרסה 1.9 זאת הגרסה הטובה ביותר אבל גם הכבדה ביותר, ככה שבעצם אתה תחליט עם שווה לך או לא.
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים 1.יש דיון ראשי למשחק בפעם הבאה לשאול שם.2.הפאץ הנ''ל נותן תמיכה בDX11 ואם אתה רוצה לשחק בDX11 אתה צריך להתקין את הפאץ.בלי שום קשר פאצים למשחקים תמיד טוב להתקין כי תמיד יש כל מיני תיקוני באגים ושיפורים שונים.
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים כמו ש theone89 אמר, פאצ 1.9 אכן כבד והוא פוגע בביצועים (כן מרגישים את זה) אבל הוא מביא לך תיקוני באגים, והוא מביא את האפשרות לשתי "פאצים נוספים" שהם Dx11 High Testures package ההחלטה היא בידיים שלך, אם המחשב שלך גבולי במשחק הייתי ממליץ לך לא לעדכן אבל במידה והמחשב שלך מריץ את המשחק בצורה טוב מאוד אז למה לא .. אפשרי לעדכן עריכה: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz TRAY ASUS GTX 570 1280MB GDDR5 RETAIL במידה וזה המחשב, כן הייתי ממליץ לעדכן
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים למה שלא יתקין?תמיד עדיף להיות על הפאץ' האחרון (במיוחד שעברו כמה חודשים בלי שום פאץ' אחר, זה אומר שהוא מוצלח), גם אם אתה לא רוצה להשתמש ב-DX11.במקרה הגרוע, אתה מבטל את האופציה של DX11 ו-High Testures package דרך ההגדרות ושלום על ישראל.תהנה. משחק טוב מאוד (גם הפיסקול נדיר.. Hans Zimmer נתן בראש פה).
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים התקופה שעברה בין פאט 1.8 ל 1.9היא בערך חודש (אפילו פחות)רוב הדברים שמביא איתו העדכון האחרון "1.9" זה האפשרות לתמיכה ב DX11 + High Texture packageאבל הוא הורס את הביצועים בצורה מורגשת, אפילו במידה ולא מתקינים את החבילה של ה DX11 וה HIGH TEXTUREולכן סיבה לא להתקין, אני באופן אישי לא הייתי מתקין אם לא הייתי חייב, משחק ב MP
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים זה לא מציאותי. ברגע שלא מפעילים את הפיצ'רים הללו, לא יורד שום בעיה בביצועים. מוזר מאוד.
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים זה בהחלט מוזר, אבל זוהי המציאותhttp://www.gamefallout.com/path-low-fps-off-t119446.htmlאשכול שמצאתי בגוגלולא חסר כאלה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.