פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות-כמה בגרויות עושים בשנה הזאת-על מה החומר-מאיפה אמורים לדעת את החומר הזהתודה לעונים
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים זה לא ממש בגרות מבחן .זה פרויקט שאתה בונה ומקבל עליו ציון והוא משהו כמו 2 או 3יחידות ויש עוד 2 יחידות נדמה לי לא זוכר מה.עד כמה שאני יודע הבגרות על pascal וגאווה סקריפט וhtml זה האתר שאתה בונה הפרויקט.לומדים אותו במגמת מחשבים עם ספרים ועם המורה...
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני יכול להגיד לך אילו בגרויות אני עשיתי בכיתה י': בגרות בפסקל, בכתב, 2 יח"ל, עם חומר פתוח, ובגרות באסמבלי, שזה בעצם פרוייקט של יחידה אחת. אתה מכין תוכנה, ואז בא בוחן ואתה צריך להסביר לו איך היא עובדת. שתי הבגרויות היו קלות מאוד לדעתי.
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני כאשר הייתי בכתה י ניגשתי ליחידה 1 במחשבים ב אקסס -שזה מסד נתונים מאד פשוט ומאד קל (קיבלתי 100) . והשנה אנחנו ניגשים לפסקל 2 יחידות . כל בית ספר לומד בכתב י משהו אחר , אתם יכולים ללמוד HTML אן JC או אקסס או פסקל זה תלויי מאד במורה , תברר ם תלמידים בוגרים בבית ספר שלך מה הם למדו .
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני עשיתי 5 יח' שכללו את:2 יח' בפסקל1 יח' פרולוג ( תוכנה שכותבים ובוחן חיצוני בודק )1 יח' עיצוב תוכנה1 יח' מודלים חישוביים
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני בכיתה י' ואנחנו מכינים אתר שבנוי ב-HTML,JAVASCRIPT,ASP ובא בוחן חיצוני שאמור לבדוק את העבודה. (זה 2 יחידות נראה לי)ובנוסף לזה אני עושה השנה יחידה אחת ב-C שזה אמור להיות מן מבחן עיוני אני חושב 0_o
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.