עבור לתוכן

האם יש תוכנה לבדיקת תקינות של צורבים?

Featured Replies

פורסם

יש לי שני צורבים (פיוניר ו-Asus) ובשניהם יש בעיות שונות ולא עקביות. אני מעוניין לבדוק את התקינות שלהם. האם יש משהו כמו SMART לכוננים אופטיים, או תוכנה שמריצה סט בדיקות ומדווחת על בעיות בכוננים?

פורסם

אם אתה אומר שאתה כבר יודע שיש לצורבים בעיות אז למה אתה צריך תוכנה לבדוק אותם ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הבעיות (ברבים) הן בצורבים או בחלונות. ואם מדובר בבעיות חומרה, אני לא יודע מה המהות שלהן והאם הן פתירות (למשל ע"י דיסק ניקוי, החלפה של כבל, ג'ימפור, עדכון קושחה וכו'). הכי פשוט לזרוק את המוצר ולקנות חדש, אבל אני מעדיף לבדוק קצת יותר לעומק לפני שאני בוחר באופציה הזו.

ולגופו של עניין - יש לך תשובה לשאלה שלי?

פורסם

איזה סימפטומים אתה רואה ?

פורסם

קצת פרטים אולי יעזרו להבין את המצב.

פורסם
  • מחבר

אני יכול יותר מאוחר לנסות לשחזר חלק מהבעיות ולכתוב יותר פרטים.

לגבי תוכנת דיאגנוסטיקה לכוננים אופטיים - אין דבר כזה?

פורסם

זכור לי משהו בסגנון של צריבה בדיקה.

יש את הבדיקה אחרי הצריבה לראות אם הכל קריא, ויכול להיות שנתקלתי פעם אאל"ט בבדיקה מיוחדת שאולי עושה את אותו הדבר באופן טיפה יותר מהונדס למטרת בדיקה נטו.

יש כאן אנשים (כולל אני) שנתקלו בכל מיני בעיות ותופעות עם צורבים.

אולי אם תפרט קצת את השתלשלות האירועים יהיה כאן מישהו שיוכל להצביע על אפשרויות שלא עולות בדעתך.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הצורבים שוב, ולפחות ה-Asus 2014LT לא מראה בעיות כרגע. ה-Pioneer DVR-116D לעומת זאת לא מתפקד. ניסיון לגשת לדיסק CD-ROM שעובד ב-Asus מחזיר את ההודעה המצורפת, ולפי תוכנות שהרצתי (תמונות מסך מצורפות) הוא לא מדווח על היכולות שלו כמו שצריך. למישהו יש רעיונות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה למצוא לו קושחה יותר חדשה

פורסם
  • מחבר

הצורב מעודכן כבר לגירסה האחרונה.

פורסם

עשה את שלו. R.I.P

:'(

פורסם
  • מחבר

טוב, נראה לי שחבל על המאמץ. אני אחליף את הכונן הזה באחד אחר, ואולי אנצל את ההזדמנות לשדרוג ל-Blueray. יש המלצות לצורב BD קומבו שמתאים כדי לבצע ריפים של BD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים