עבור לתוכן

אם עוד פעם אחת תימחק תגובה שלי בפורום הזה...

Featured Replies

פורסם

הפנים האמיתיות של מנהלי הפורום יחשפו! :asthanos:

ההודעה שנמחקה הופיעה כתגובה נוספת לטענה שלי שפורסמו דרייברים לא נכונים לסידרת כרטיסי הקול של קריאייטיב, סאונד בלסטר לייב.

בהודעה ביקשתי שאם מפרסמים כתובת להורדת דרייברים לפחות שהיא באמת תכיל את הדרייברים המבוקשים ולא דרייברים מוטעים.

הרי אחרי הכל, לא מדובר בגירסת בטא של הדרייברים אז ההורדה היא לא "באחריותי בלבד".

כנראה ש"רוח הכלב/כלב הרוח" ראה בהודעה זו דבר שרצוי להסתיר מפני הקהל הרחב, או שהוא פשוט נוטר לי טינה על כך שעמדתי לצידו של את'לון בוויכוח שהתנהל כאן אתמול.

גם אם זה לא אתה, מי שעשה זאת, בבקשה שיפסיק!

תודה!

פורסם

לא קראתי, על איזה פורום מדובר?

פורסם

מדובר בפורום התמיכה הטכנית.

לינק

פורסם

זה היה כתוב בפורום תמיכה טכנית ואתמול אני פרסמתי הודעה עם פניה ל-KOM שיתקן את הלינק כי יש טעות. אף אחד לא בא בטענות לאתר כי טעויות קורות והאמת שהלינק שהיה לי להורדה של הדרייברים האלה נעלם אחרי כמה שעות וגם זה קורה באינטרנט. כל עוד לא מדובר בדרייברים שפורסמו באתר של קריאייטיב אין שום אפשרות להבטיח הורדה שלהם. אני ניסיתי ועוד עם ADSL ולא הצלחתי לסיים את ההורדה.

אבל מכאן ועד למחוק הודעה של מתשמש פורום המרחק גדול וזה בהחלט לא מוצדק.

(הערה... מעניין למה קללות מכוערות ושפת דיבור גסה של כמה מהמשתמשים פה לא עוברים צינזור או מחיקה מוחלטת עם התראה אישית לאותו משתמש שיתחיל להרגיע את עצמו).

פורסם

זה היה כתוב בפורום תמיכה טכנית ואתמול אני פרסמתי הודעה עם פניה ל-KOM שיתקן את הלינק כי יש טעות. אף אחד לא בא בטענות לאתר כי טעויות קורות והאמת שהלינק שהיה לי להורדה של הדרייברים האלה נעלם אחרי כמה שעות וגם זה קורה באינטרנט. כל עוד לא מדובר בדרייברים שפורסמו באתר של קריאייטיב אין שום אפשרות להבטיח הורדה שלהם. אני ניסיתי ועוד עם ADSL ולא הצלחתי לסיים את ההורדה.

(הערה... מעניין למה קללות מכוערות ושפת דיבור גסה של כמה מהמשתמשים פה לא עוברים צינזור או מחיקה מוחלטת עם התראה אישית לאותו משתמש שיתחיל להרגיע את עצמו).

גם לדעתי אין הצדקה למחיקת הודעה כזאת.

בקשר לקללות ולשפה אני מכריז מלחמה!!!!!!! :AR15:

כי את האמת, בלי שום קשר להיותי מנהל פורום זה עבר כבר כל גבול.

פורסם

אני אישית לא מחקתי אותה...

פורסם

גם לדעתי אין הצדקה למחיקת הודעה כזאת.

בקשר לקללות ולשפה אני מכריז מלחמה!!!!!!! :AR15:

כי את האמת, בלי שום קשר להיותי מנהל פורום זה עבר כבר כל גבול.

זה נכון אבל דוקא בתור מנהל פורום אתה היחיד שיכול לסנן דברים כאלה שעוברים את גבול הטעם הטוב.

אני דוקא חושב שדברים כאלה יותר פוגעים בשם הטוב של האתר מאשר הודעות שהתוכן שלהן מעביר איזושהי ביקורת על האתר, כמו בעניין הטעות של הדרייברים של קריאייטיב.

פורסם

טוף... עברו ביני לבין KoM כמה הודעות פרטיות והוא החליט לקחת על עצמו את האחריות למעשה למרות שהוא עצמו לא ביצע אותו.

הנבל עדיין לא נתפס אבל זה טוב שיש מנהלים בוגרים וטובים שמוכנים לקחת על עצמם את האחריות זמנית ולהודות בטעות שטותית וילדותית שהתבצעה ע"י מנהל אחר.

פן ירבו!

פורסם

פן ירבו ? ;D

אני מקווה שהתכוונת ל-כן ירבו...

אני מקווה שהעניין נסגר...

פורסם

הפנים האמיתיים של מנהלי הפורום כבר מזמן נחשפו, ולכן הם גם מחקו את הדיון שאני מחקתי אתמול.

פני הדור כפני הכלב.

פני המנהלים כפני הכלב.

עריכה: או כפני כלב השד...

פורסם

אתה מכנה אותי ככלב ? >:(

פורסם

אתה מכנה אותי ככלב ? >:(

יכולת ההבנה של אנשים בפורום מרקיעה לשחקים חדשים......

פורסם

מנהלים ? אז תהייה ספציפי יותר, וגם אותם זה לא יפה לכנות ככלבים, בטח לא כשמנסים להעביר ביקורת, מה לעשות שהיא לא עוברת תוך שניות ? מה לעשות שאולי יקח קצת זמן עד שזה יסתדר ?

פורסם

מנהלים ? אז תהייה ספציפי יותר, וגם אותם זה לא יפה לכנות ככלבים, בטח לא כשמנסים להעביר ביקורת, מה לעשות שהיא לא עוברת תוך שניות ? מה לעשות שאולי יקח קצת זמן עד שזה יסתדר ?

עכשיו אני באמת מתחיל לחשוד שיש לך סרטן בגזע המח!

על Ghost Dogg שמעת? ההתנהגות שלו היא מגעילה. אז יש פתגם שאמר "פני הדור כפני הכלב" אז "פני המנהלים והאתר כפני הכלב" כי אתם כל הזמן מצנזרים כמוהו.

פורסם

אנשים, יש בפורום גבולות מסוימים שמנהלים ומשתמשים כאחד צריכים לכבד...

מחיקת ההודעה של את'לון הייתה טעות, כי לפי התגובות ולפי הלך הרוח בפורום לא צריך להיות גאון כדי לראות שרבים מהמשתמשים מסכימים איתו.

אני חושב שבזמן האחרון, התופעה של מחיקת הודעות התגברה [אני לא מפנה אצבע מאשימה כלפי אף אחד, לפחות לא מעל דפי הפורום] וזה לא אמור להיות כך...

מחיקה של הודעה היא בעצם סתימת פה למשתמש שכתב את ההודעה. אני מסכים שיש מקרים שצריך למחוק [בקשר לwindax, כזכור לי, הוא תקף את את'לון ולא ההיפך...] אבל מקרים כאלו צריכים להיות חריגים ביותר.

אני אפילו לא רוצה להכנס {שוב} לעניין בקשר ל"מנהלים החדשים" כי זה ממש futile...

בקיצור, צוות האתר צריך לעבוד על התקשורת שלו עם המשתמשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים