עבור לתוכן

איך חוסמים את העלאות (UPLOADS) בEmule??

Featured Replies

פורסם

היי כולם, אני לא מצליח למצוא בשום מקום איך חוסמים את העלאות באי-מיול..... מישהו פה אויל יודע??

תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

פורסם

אי אפשר לחסום אותם.

אם היה אפשר לחסום אותם לא היה לך ממי להוריד.

פורסם

אתה בעיקרון יכול לנסות להגדיר את הפיירוול שלך שיחסום אפלודס (למרות שאני לא בטוח שניתן לעשות את זה כי גם בשביל הורדות צריך ערוץ אפלוד פתוח)

אתה יכול להגדיר באי מיול את רוחב הפס שאתה מקדיש בשביל אפלודס אבל זה גם יוריד לך ביחס מסויים את הרוחב פס להורדות

ושוב כמו שאמרו פה אם תחסום לגמריי את האפלודס יהיה לך קרדיט ממש נמוך ולא תוכל להוריד שום דבר מאף אחד

פורסם

אתה בעיקרון יכול לנסות להגדיר את הפיירוול שלך שיחסום אפלודס (למרות שאני לא בטוח שניתן לעשות את זה כי גם בשביל הורדות צריך ערוץ אפלוד פתוח)

אתה יכול להגדיר באי מיול את רוחב הפס שאתה מקדיש בשביל אפלודס אבל זה גם יוריד לך ביחס מסויים את הרוחב פס להורדות

ושוב כמו שאמרו פה אם תחסום לגמריי את האפלודס יהיה לך קרדיט ממש נמוך ולא תוכל להוריד שום דבר מאף אחד

הקרדיט הזה זה פאקינג בולשיט.

roadrunner התכוון בוודאי שאם היה אפשר לחסום, אז פשוט כולם היו חוסמים ולא היה לנו ממי להוריד. הרי זאת תוכנת P2P לכל הרוחות, צריך אנשים בשביל שהיא תעבוד.

וניר, אם לא טוב לך עם הקטע שאתה צריך גם לתרום קצת את האפלוד הצולע שלך... בעיה ש'ך.

כדיי לקבל צריך לתת לפעמים.

פורסם

אני הצלחתי להגביל את מהירות העלאה מבלי לפגוע בהורדה

אבל מיכוון שעם זה יתגלה זה לא יהיה טוב

אז אני לא מפרסם

בקיצור תחשוב טיפה זה לא כל כך קשה

ואפשר לעשות את זה בכל גירסה ובכל מוד אפשרי

פורסם

הקרדיט הזה זה פאקינג בולשיט.

roadrunner התכוון בוודאי שאם היה אפשר לחסום, אז פשוט כולם היו חוסמים ולא היה לנו ממי להוריד. הרי זאת תוכנת P2P לכל הרוחות, צריך אנשים בשביל שהיא תעבוד.

וניר, אם לא טוב לך עם הקטע שאתה צריך גם לתרום קצת את האפלוד הצולע שלך... בעיה ש'ך.

כדיי לקבל צריך לתת לפעמים.

:xyxthumbs:
פורסם

זה מעלה אולי על 1-2 קיי

ולפעמים זה קופף לכמה שניות

לא רציני העיקר שלא משפיע

פורסם

תוריד תוכנה שמגבילה את הDOWNLOAD\UPLOAD של כל תוכנה באופן חיצוני

כמו NETLIMITER

תשיג קובץ קרדיט נורמלי

ותגביל בה את הUPLOAD.

באם.

פורסם

ד"א זה די מטומטם כי ב ADSL בעיקר אם אתה מעלה על המקסימום שלך, זה מאט לך מאוד את המהירות הורדה

והמקסימום שתוכל להוריד בו (במהירות שיא!!) זה 30-35 קיי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים