עבור לתוכן

הויזה הנטענת הבינ"ל של הדואר - אחלה דבר לדעתי (בנוסף, יש מבצע שלהם)

Featured Replies

פורסם

הדואר הוציא כרטיס ויזה בינ"ל שהוא למעשה לא אשראי אמיתי אלא כרטיס נטען. טוענים את הכרטיס בסכום שרוצים וניתן לבצע קניות באינטרנט מבלי לתת את פרטי האשראי האמיתיים שלכם (לכרטיס מספר אשראי לכל דבר).

אחלה רעיון שלהם לדעתי, בהחלט מאפשר לקנות באתרים ללא חשש.

כרגע יצא מבצע שלפיו כל אחד שירשם דרך הלינק שלכם מעניק לכם 4$ לקניות ברשת.

זה הלינק שלי, אני אשמח אם מי שמחליט להרשם יוכל להרשם דרכי:

http://apps.socialit.co.il/doar_visa/r.php?invite_token=684c726600bf41c5a4edde21bc0f3c8b&fbid=0&a=post_prop

פורסם

לא קצת עברנו את העידן של "לחשוש" מפני קניה באינטרנט? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

זה לא רק למטרת קניה באינטרנט.

אתה מקבל כרטיס פיזי שנחשב בינלאומי לכל דבר.

משמע, אם אתה טס מחר ולא רוצה להסתובב ברחוב עם הכרטיס האמיתי לצורך העניין - אתה לוקח אותו ומשלם איתו.

פורסם

אני לא מצליח להבין למה שלא ארצה להסתובב עם ה"אמיתי".

בשביל מה יש לי אותו? בשביל שיהיה לי עוד אחד ובו אני אשתמש?

פורסם

בקיצור יש לך כרטיס נוסף עם מסגרת מוגבלת. ההבדל הוא שפה אתה טוען את המזומנים מראש.

פורסם

אם נגנב לך אז נגנב רק הסכום שבפנים (אם לא תספיק להשבית אותו)

אותו דבר אם גונבים לך את פרטי האשראי באינטרנט.

אבל היתרון הכי חשוב הוא לכאלה שאין להם כרטיס אשראי בינ"ל.. (צעירים/חיילים/בעלי אשראי מוגבל)

זה אחלה פיתרון לבעיה.

פורסם

אם נגנב לך אז נגנב רק הסכום שבפנים (אם לא תספיק להשבית אותו)

אותו דבר אם גונבים לך את פרטי האשראי באינטרנט.

א

יותר נכון יהיה להגיד שאם הכרטיס הזה נגנב לך איבדת את כל הכסף שהיה לך, אם נגנב לך כרטיס רגיל לא נגנב לך כלום כי קיבלת כרטיס חדש וגם אם הספיקו לקנות משהו באשראי לפני שביטלת אז החזירו לך את הכסף.

פורסם

שאלה:

האם הכרטיס של לאומי FREE ללא עמלות בחינם בחינם - האם הוא נחשב גם לבינאלומי? האם גם איתו אפשר לבצע הזמנות מאיביי / DX ודומיהם?

תודה

פורסם

מה ההגבלות על הכרטיס?

אם אני לא טועה מדובר בטעינה עד 1000 ש"ח ותשלום של 25 ש"ח על טעינה או משהו בסגנון.

תן קצת פרטים.

פורסם

שאלה:

האם הכרטיס של לאומי FREE ללא עמלות בחינם בחינם - האם הוא נחשב גם לבינאלומי? האם גם איתו אפשר לבצע הזמנות מאיביי / DX ודומיהם?

תודה

כן.

פורסם

כן.

תודה לך.

אז הינה פתרון מעולה. במקום לעשות ויזה נטען בדואר לשלם 20/40 שקל עמלה, הינה כרטיס חינם חינם, גם בינלאומי, הכל מעולה. מה עוד?

אבל למי שחשוב ליהות אנונימי אז הדואר הוא הפתרון הטוב ביותר, אבל זה כבר לא מטריד אותי. אני בוחר בלאומי FREE.

רק שאלה אחרונה: האם גם הם לוקחים עמלה שערורית כמו כאל? היתה תלונה לא מזמן פייפל שלחו לכולם לא לרכוש יותר מכרטיסים של כאל, או שאני טועה? כי הם לקוחים עמלה עצומה על רכישה בדולרים. האם עם לאומי FREE הכל בסדר? אם כן, אני מזמין.

תודה

פורסם

אני די בטוח שכן.

פורסם

הם מרוויחים את הכסף מאיפשהו, אתה יודע... :nixweiss:

יש לי את ה FREE, בזמנו הוצאתי אותו כי נסעתי לארה"ב והכרטיס שלי הוא לא בינ"ל.

יש לקחת בחשבון שהם גובים 3 שקלים בחודש על הנפקה של הניירת (הקבלה ששולחים פעם בחודש הביתה). אפשר לבטל את זה - וכבר עשיתי את זה כמה פעמים. הבעיה שאיכשהו פעם בשנה הם מאפסים את זה וחוזרים לשלוח את התדפיס הביתה (ואני מתעצל לבטל מחדש).

פורסם

אני פותח חברה לרכב חד פעמי נטען למקרה שאתה לא רוצה שיגנבו לך את הרכב, וחברה לכפילים למקרה שאתה רוצה לשוטט בעולם מבלי סיכון לפגיעה עצמית.

אני מפתח גם קיבה חדשנית מפלסיק ששמים בכיור, ושמים שם אוכל במקרה שלא רוצים לשים את האוכל בקיבה האמיתית, מחשש לקלקול קיבה.

פורסם

אני משתמש בזה, אבל לפני כל הפרסומות שלהם

כמה עולה טעינה אחת?, אם אני לא טועה זה 40 שח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים