עבור לתוכן

בנוגע לדרייברים של קריאייטיב......

Featured Replies

פורסם

אחרי שחרשתי על הזיפ, נוכחתי לגלות שאלה כלל וכלל לא דרייברים שנועדו לעדכן את כרטיסי הקול מסידרת ה Live.

אלא את ה Codec הידוע שנמצא בלוחות אם רבים בהם הסאונד הוא כביכול בנוי, ה AC'97.

>:(

לפחות אם אתם מפרסמים דרייברים להורדה, וודאו קודם כל שאכן מדובר בדרייברים שציינתם.

תודה.

פורסם

כן גם אני גיליתי את זה לצערי......

הכל היה תרמית

פורסם

טוב לדעת שנמחקה לי הודעה...

Ghost Dog, אני מאוד מקווה שזה לא אתה.

פורסם

כבר אתמול פניתי את KOM וכתבתי שיש טעות בפרסום של הלינק ואלה לא הדרייברים של קריאייטיב אלא של VIA והלינק לא תוקן. בכל מקרה אתם מוזמנים להכנס ל - warp2search ולקרוא מה כתב שם אחד שהצליח להוריד את הדרייברים האלה, ומדובר בקובץ של מעל 300 מגה !!. (אני רק ארמוז לכם שהוא לא היה מרוצה במיוחד.. ).

פורסם

הוא בטח הוריד את הדרייברים ביחד עם כל התוכנות הנילוות לכרטיס הקול, כגון ה Liveware 3 ועוד...

מאוד חכם.

:lol:

פורסם
Drivers: SoundBlaster Live! Drivers v35.12 WHQL Incl. Liveware3 WinXP!

כן כמו שחשבתי..... גועל נפש של "עסקת חבילה".

דרייברים כפויי טובה + תוכנות באגיות ודוחות של קראייטיב.

פורסם

אני לא מצליח להבין מה כל כך כואב לקריאייטיב להוציא סט אחד נורמלי של דרייברים+חבילת תוכנות שיעבדו כמו שצריך גם בחלונות XP שנמצאת מספיק זמן בשוק. למה TERRATEC והרקולס כן יכולים להוציא דרייברים טובים ?

פורסם

כל עניין התחרות... מה אתה חושב.

נגיד שהרקולס יגיעו לתואר ה"מלך הסאונד" ויחזיקו בה שנה או שנתיים... הרמה של המוצרים תרד, רמת התמיכה תרד ורק לקוחות שיתפסו קצת שכל, יעברו לדבר הבא שייחשב כאיכותי אמין ושיהיה תואם למחיר שנקבע לו.

פורסם
אני לא מצליח להבין מה כל כך כואב לקריאייטיב להוציא סט אחד נורמלי של דרייברים+חבילת תוכנות שיעבדו כמו שצריך גם בחלונות XP שנמצאת מספיק זמן בשוק. למה TERRATEC והרקולס כן יכולים להוציא דרייברים טובים ?

תשמעו אולי אני לא מבין בעסק אבל בתור מישהו שיש לו כרטיס live value של creative וwin xp עם הדרייברים והתוכנות שמותאמות לו אני חייב לשאול: מה עוד אתם צריכים יותר מהSurround Mixer הCreative Recorder

הרי קריאטיב בחיים לא יעקפו עם הplay center שלהם את התוכנות כמו וינאמפ סוניק או wmp (שלדעתי אפילו שהוא כמו שהוא הוא חרא של תוכנה).

אז תורידו את התוכנות האחרות לא מקריאטיב מה יקרה????

העיקר שיש את שני האביזרים שציינתי למעלה

וגם שמתי לב למגמה בפורום הזה של רק להתלונן

כולם מתלוננים על כמה החומרה שלהם רעה ולא פועלת

אז אל תקנו אותה!!!!

תקנו דברים אחרים

פורסם

תשמעו אולי אני לא מבין בעסק אבל בתור מישהו שיש לו כרטיס live value של creative וwin xp עם הדרייברים והתוכנות שמותאמות לו אני חייב לשאול: מה עוד אתם צריכים יותר מהSurround Mixer הCreative Recorder

הרי קריאטיב בחיים לא יעקפו עם הplay center שלהם את התוכנות כמו וינאמפ סוניק או wmp (שלדעתי אפילו שהוא כמו שהוא הוא חרא של תוכנה).

אז תורידו את התוכנות האחרות לא מקריאטיב מה יקרה????

העיקר שיש את שני האביזרים שציינתי למעלה

וגם שמתי לב למגמה בפורום הזה של רק להתלונן

כולם מתלוננים על כמה החומרה שלהם רעה ולא פועלת

אז אל תקנו אותה!!!!

תקנו דברים אחרים

נכון מאד ! ברגע שעברתי ל-XP הקריאייטיב היקר והיוקרתי כביכול שהיה לי התחיל לעבוד כמו גרוטאה משנות ה-80. עברתי ל-TERRATEC ואני מרוצה מאד ! אז למה שאני לא אמליץ על זה גם לאחרים ששוקלים איזה כרטיס קול לקנות ?

פורסם
נכון מאד ! ברגע שעברתי ל-XP הקריאייטיב היקר והיוקרתי כביכול שהיה לי התחיל לעבוד כמו גרוטאה משנות ה-80. עברתי ל-TERRATEC ואני מרוצה מאד ! אז למה שאני לא אמליץ על זה גם לאחרים ששוקלים איזה כרטיס קול לקנות ?

אחלה, תמליץ ברור שזה טוב לכולנו

אבל זה ידוע שבמחשבים יש מגמה של התישנות חומרה תוך זמן קצר מאד אז מה לא נקנה?

אין לאנשים מה להתלונן על החומרה שלהם כי עכשיו כל דבר מלני חצי שנה כבר לא נחשב טוב

ולי תאמת נמאס קצת לשמוע מהתלונות האלה

המלצות ברור שצריך וחבה לפורום הזה אבל תלונות כבר נמאס לשמוע

פורסם

אחלה, תמליץ ברור שזה טוב לכולנו

אבל זה ידוע שבמחשבים יש מגמה של התישנות חומרה תוך זמן קצר מאד אז מה לא נקנה?

אין לאנשים מה להתלונן על החומרה שלהם כי עכשיו כל דבר מלני חצי שנה כבר לא נחשב טוב

ולי תאמת נמאס קצת לשמוע מהתלונות האלה

המלצות ברור שצריך וחבה לפורום הזה אבל תלונות כבר נמאס לשמוע

הא ??? הכרטיס של קריאייטיב שהיה לי "התיישן" לפי ההגדרה שלך תוך ארבעה חודשים של שימוש כי התחלתי להשתמש בו במאי 2001 עם חלונות 2000 (וגם שם הוא לא עבד מעולה בכלל) ובאוגוסט כבר היתה הגירסה הסופית של XP ומאז רק צרות..

פורסם

תשמע מי אני שאני אשפוט אותך

אני רק אומר שלי לא היו בעיות עם הכרטיס שלי וזה שלך היו בעיות עם שלך זה לא אומר שלכולם יש

קריאטיב עדיין חברה טובה בעניי

אולי ביחס העלות תועלת יש כרטיסים יותר משתלמים אבל זה יכול להיות גם עניין רגעי וזה לא הופך את כל כרטיסי החברה לזבלה כמו שאתה מתאר אותם

פורסם

תשמע מי אני שאני אשפוט אותך

אני רק אומר שלי לא היו בעיות עם הכרטיס שלי וזה שלך היו בעיות עם שלך זה לא אומר שלכולם יש

קריאטיב עדיין חברה טובה בעניי

אולי ביחס העלות תועלת יש כרטיסים יותר משתלמים אבל זה יכול להיות גם עניין רגעי וזה לא הופך את כל כרטיסי החברה לזבלה כמו שאתה מתאר אותם

אז זהו, שלא רק אני אומר את זה. גם אנשים שאני מכיר שלא משתתפים בפורומים לא מרוצים כל כך מכרטיסים שונים של קראייטיב והכוונה בעיקר ל-live 5.1 ולדרעק שנקרא ויברה 128 ..

פורסם

הכי מצחיק זה להסתכל על האריזה של ה Vibra 128 ולקרוא את כל השטויות שכותבים שם.

בפירוש עשו אותו Audigy עם כל התיאורים המופרכים והדפוקים שהם כתבו שם.... מצד אחד בא להתפקע מצחוק אבל מצד שני, פשוט לבכות עד אובדן קול.

מה לעשות... זה מה שנקרא "פרסום חכם" ולחברה הזו באמת יש פרסום כזה שלצערי, מפיל המון לקוחות מאוכזבים ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים