פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים ac32.exescsv.exeultraiso setupבנוסף שגיאה Application Erorrזה כותב: האפליקציה לא תוכל להפעיל (0xc0000135)שלושת אלו מפריעים לחלונות 7 לעבוד באופן רציף.עזרה בבקשה, אני כבר מיואש!תודה (:
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים מחבר עשיתי כדברך.נשארה בעיה מאד חמורה: עשאני מנסה לפתוח קבצים מכונן הגיבוי החיצוני שלי, המערכת כותבת: the system cannot fine the file: H\RECYCLER\6dc09d8d.exeאשמח אם למישהו יהיה פתרון, מאחר וכל קבצי המחשב הקודם שלי, שאגרתי במהלך השנים, נמצאים שם.המון המון תודה ויום טוב! (:
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים מחבר אני לא יודע מה קרה, אבל רב התיקיות נמחקו! מוזר...אתה יודע מה עושים במצב כזה??
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים מחבר הקבצים לא נמחקו. זאת אני יודע, כי לא התפנה מקום.העניין הוא שגם כשהגדרות התיקיה הן: הצג קבצים מוסרים, התיקיות עדיין לא מוצגות.RECYCLER\6dc09d8d.exeהסב לי נזק רב.השאלה היא: כיצד מתקנים זאת?תודה!
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר פתרתי זאת, ע"י ביטול סימון מכל האפשרויות האפשריות של הסתר קבצים.דהיינו, חשפתי את כל הקבצים שאפשר וניתן לחשוף במערכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.