עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד עבור שימושים כללים. תקציב כ-3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

הגיע הזמן להחליף את המחשב השולחני שלי וחשבתי על הרעיון של קניית מחשב נייד קטן וקל, שיחובר בבית למסך גדול יחסית, מקלדת ועכבר. כך אני אהנה מהיתרון של מחשב נייד עם שימוש נוח בבית.

הדרישות שלי הן:

* מטרות המחשב? שימושים כללים בעיקר. גלישה באינטרנט, אופיס (בעיקר אאוטלוק אם זה משנה), מוסיקה, סרטים, תכנות חובבני. התוכנה הכי כבדה לדעתי שאני משתמש בה היא גיטר פרו.

* גודל המסך? עד 13.3". חשוב שיהיה קטן.

* משקל רצוי? עד 2 קילוגרם.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע מה נחשב ארוך, אם הוא יחזיק זמן כולל של 3 או 4 שעות (השימוש בו לא יהיה רציף) זה יהיה טוב.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות usb (לא משנה אם usb2 או usb3), יציאת hdmi (המסך שלי בבית עם חיבור dvi, אני מעוניין לחבר אותו דרך hdmi עם מתאם).

* בלוטות? לא משנה.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך משהו גדול.

* כונן CD/DVD? צורב? לא משנה.

* כונן Bluray? לא משנה.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי, אבל עדיף שכן כדי פשוט להדליק את המחשב ולהתחיל לעבוד.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מותגים כמו דל, אסוס, לנובו ידועים לי כחברות איכותיות, אבל אין בעיה להצעות נוספות. העיקר שאיכות הבניה תהיה טובה.

אני אשמח לקבל המלצות וגם הפניה לחנויות טובות. באתרים של היצרנים מופיע מבחר גדול של דגמים, אבל בחנויות שאני מכיר (ksp ואייבורי...) לא מצאתי אותם, לכן אם יש חנויות נוספות אשמח להכיר אותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים