עבור לתוכן

תופעות מעצבנות התרחשו לאחרונה בתוכנה Youtube Downloader

Featured Replies

פורסם

נוכחתי לשים לב לכך, שבגרסאות החדשות של תוכנת Youtube Downloader, התוכנה הפכה למעשה מ-Freeware ל-Shareware, כיוון שמספר רב של אופציות שהיו זמינות בעבר בתוכנה (כמו האצת מהירות הורדת הסרטונים מיוטיוב למחשב באמצעות תוכנת האצה כגון DAP, וכן הורדת הסרטונים בפורמטים AVI או MP4 אשר מכילים תמונת פתיחה במקום FLV שאין לו תמונת פתיחה), נוטרלו בגרסאות האחרונות, ועל מנת להשתמש בהן, יש לקנות בתשלום, גרסת פרמיום של התוכנה (Youtube Downloader Pro) או לרכוש בתשלום רישיון (Serial number) כדי לרשום את התוכנה כפרמיום.

זוהי הפעם השנייה (מאז תוכנת בבילון) שאני נתקל במצב כזה שתוכנה שהייתה בעבר חינמית (Freeware) לחלוטין, הופכת לשיתופית (Shareware, כמו תוכנה זו) או לקניינית (Commercial, בתשלום עם גרסת ניסיון מוגבלת בזמן, כמו בבילון).

בעקבות הצעד הזה שממש מעצבן אותי, איבדתי את היכולת שלי להוריד עם התוכנה מיוטיוב סרטונים במהירות גבוהה ובפורמטים פופולרים המכילים תמונת פתיחה.

האם יש תוכנות חילופיות ל-Youtube Downloader?

פורסם
  • מחבר

עדכון: מבדיקה שעשיתי בגוגל, במטרה לראות איפה אפשר להוריד גרסאות ישנות יותר של התוכנה (כמו בנענע10 [גרסה 2.7]), התברר לי, כי Youtube Downloader הפכה מתוכנה חופשית ל-Shareware בגרסה 3 ומעלה.

פורסם

עדכון: מבדיקה שעשיתי בגוגל, במטרה לראות איפה אפשר להוריד גרסאות ישנות יותר של התוכנה (כמו בנענע10 [גרסה 2.7]), התברר לי, כי Youtube Downloader הפכה מתוכנה חופשית ל-Shareware בגרסה 3 ומעלה.

מה לעשות בן אדם ככה זה בעולם ותמיד היה

הרבה יצרניות וכנה עושות ככה !

:nixweiss: !! no money no honey :lol:

פורסם
  • מחבר

החלטתי לשדרג כלפי מטה דרך האתר נענע10, את ה-Youtube Downloader שלי, מ-3.3 ל-2.7: הגרסה האחרונה של התוכנה כאשר היא עוד הייתה תוכנה חופשית.

פורסם

http://www.bestvideodownloader.com/

אני משתמש בזה(תוסף לשועל),לא עושה לי בעיות,מוריד מדיה גם מאתרים אחרים

פורסם
  • מחבר

התוסף הזה לא מאפשר להוריד 480P ב-MP4 אלא רק ב-FLV (שאין לו תמונת פתיחה)(אותו הפורמט שמשמש את הגרסאות השיתופיות הנוכחיות של Youtube Downloader, החל מגרסה 3 ומעלה).

ב-MP4 (שיש לו תמונת פתיחה) הוא מאפשר להוריד רק בשאר הרזולוציות, ב-360P וב-HD, לא ב-480P.

חלק מסירטוני יוטיוב הם בעלי רזולוציה של 480P, ואותם לא יהיה נתן להוריד עם התוסף ברזולוציה זו ב-MP4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים