עבור לתוכן

חיבור בין סניפים ללא ספק אינטרנט. אפשרי?

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכולם! :sleep:

אני שואל את השאלה הזאת פה מפני שאתם תענו לי תשובה יותר עניינית ומהירה מחברת התשתית. :screwy:

האם אני יכול לחבר שתי סניפים שתהיה תקשורת ביניהם ללא חיבור לספק אינטרנט? אינני צריך חיבור אינטרנט אני צריך רק לחבר בין שתי הסניפים.

תודה!

פורסם

תקנה כבל ארוך של USB וכמה מעלי מתח?

זה יעבוד גם עם כבל ארוך עם RJ45...

פורסם

שני סניפים בהחלט אפשר לחבר על גבי תשתית WAN בלי שום קשר לאינטרנט. אתה יכול לרכוש חיבור נל"ן כזה מכל חברה שמספקת שירותי WAN כמו בזק, הוט,פרנטר, סלקום וכד'.

פורסם
  • מחבר

אבל כל חיבורי הנלנ האלה עולים מלא כסף. בדקתי גם על חיבורים סימטריים שזה בכלל כפול 10 מהמחיר.

השאלה אם אני יכול להשתמש בחיבור הרגיל של התשתית לקבל IP מה DHCP של הוט לבצע עוד חיבור כזה בצד השני ושם לקבל IP ולחבר ביניהם.

השאלה אם הם חוסמים אותי בדרך מסויימת?

פורסם

אם יש לך ip קבוע ב 2 הסניפים תוכל לבצע קישור vpn בין 2 הצדדים

פורסם

אפשר. בדוק עם בזק אודות חיבור vprn/vpdn. בעיקרון אלו משתמשי ADSL רגילים, רק שהם לא יכולים לצאת לאינטרנט: יש להם רשת וירטואלית נפרדת ברשת ה- ADSL של בזק שמאפשרת להם לתקשר זה עם זה ורק זה עם זה. צריך להיות זול יותר מקווי נל"ן כיוון שאין כאון תשתית ייעודית, הכל רץ על ה- ADSL.

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי שזה זול יותר. אבל זה יוצא ממש יקר ולא משתלם. בדקתי עם בזק. עם הוט אני אדבר מחר.

וזה מעצבן שזה לא אפשרי. כי מה שאני רוצה זה שיהיה לי חיבור לרשת שלי בין שני הסניפים ללא אינטרנט! ולפי דעתי זה צריך להוזיל עלויות אבל במקום זה הם מבקשים ממני מחיר גבוהה פי 10.

פורסם

welcome to the business wrold :screwy:

פורסם

כמה כבר עולה חיבור לאינטרנט הזול ביותר?

פורסם
  • מחבר

welcome to the business wrold :screwy:

אני בשוק הזה הרבה זמן. אבל פעם הכסף לא היה האישו... אז אתה עושה מה שיותר קל מבלי לשבור את הראש. :bash:

איפה :nixweiss: הימים שהיתה לי תעבורה של 1GB בין מקומות שונים.

פורסם

מה?

מה שאתה מבקש הוא בכלל לא טריוויאלי. אתה דורש פה להתשמש ב תשתית WAN של חברה שלמה כדי לקשר שני סניפים מרוחקים. אני מקווה שאתה מבין את המשמעות.

פורסם

יקר בבזק? תבדוק בספקי האינטרנט. כן, גם הם נותנים vprn. אתה משלם לבזק על חיבורי ה- ADSL ולספק על חיבור נטול אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

מה?

מה שאתה מבקש הוא בכלל לא טריוויאלי. אתה דורש פה להתשמש ב תשתית WAN של חברה שלמה כדי לקשר שני סניפים מרוחקים. אני מקווה שאתה מבין את המשמעות.

אני לא מבקש 1 GB. מספיק לי 2 מגה סימטרי ללא אינטרנט. אז אי אפשר לעשות חיבור לרשת ללא ספק?! כי הרי לשרתים של הוט יש גישה... או לפחות לאיזה שרת IIS מעפן שלהם כשהיית מתחבר ללא ספק אז הוא היה מקפיץ לך את האתר הזה של ההתחברות כבררת מחדל..

פורסם

אני שוב חוזר על מה שכתבתי כבר - אתה קונה פה leased line מהם. אם יש לך קצת מושג בתקשורת לא היית בכלל נדהם מכל זה.

אם התנאים לא מתאימים לך תבדוק חברות אחרות (יש לא מעט) או אפילו אלטרנטיבה של קישור VPN ע"ג תשתית אחרת כמו איסתרא בלגינא ציין.

פורסם
  • מחבר

אני שוב חוזר על מה שכתבתי כבר - אתה קונה פה leased line מהם. אם יש לך קצת מושג בתקשורת לא היית בכלל נדהם מכל זה.

אם התנאים לא מתאימים לך תבדוק חברות אחרות (יש לא מעט) או אפילו אלטרנטיבה של קישור VPN ע"ג תשתית אחרת כמו [glow=red,2,300]איסתרא בלגינא[/glow] ציין.

אני רוצה להבין שאתה יודע מה זה אומר?

ואני לא נדהם. אני מעלה פה שאלה למחשבה. ותאמין לי התשובות שתמצא ידהימו אותך.

ונחזור על מה שדיברתי.

לאחר בירור, אכן יש אפשרות לחיבור ללא סיבוך מיוחד אך הם חוסמים זאת בגלל כל מני סיבות ובצדק. לא רק בין 2 סניפים.כולם עם כולם באותו תשתית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים