פורסם 2002 במרץ 1323 שנים פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.ilמכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו'האתר הזה לא פועלהאם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים דוקא אהבתי את האתר הזה :'(הוא באמת נעלם וכבר מזמן לא הצלחתי להיכנס אליו.. כנראה שזה אומר שהוא נסגר.. גם פינג לכתובת הזאת לא עובד בכלל... חבל !
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים הנה אתר שאתה מכניס מספר וזה נותן לך את השם של בעל המספרזה טוב אם מישהו ממספר שאתם לא מכירים משגע אותכם
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים עושים לי את זה כל הזמן מאיזה מספר אחדאז התקשרתי אליו ב2 בלילה עד שהוא ענה ואז ניתקתי לובדיוק כמו שהוא עושה לי!
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים עושים לי את זה פעם בכמה זמן בדיוק ב- 5:54 לפנות בוקר ! ויש לי תוכנה של שיחה מזוהה במחשב וזה רושם הכל.. עכשיו מתברר שזאת איזו משתלה ברעננה... :AR15: :AR15: :AR15: ושוב תודה על הלינקים. זה עזר לי מאד
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים עושים לי את זה פעם בכמה זמן בדיוק ב- 5:54 לפנות בוקר ! ויש לי תוכנה של שיחה מזוהה במחשב וזה רושם הכל.. עכשיו מתברר שזאת איזו משתלה ברעננה... :AR15: :AR15: :AR15: ושוב תודה על הלינקים. זה עזר לי מאד לי זה איזה חנות בת"א........ וזה כל יום כמה פעמים
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים הנה אתר שאתה מכניס מספר וזה נותן לך את השם של בעל המספרזה טוב אם מישהו ממספר שאתם לא מכירים משגע אותכםאין לאתר הזה הרבה זמן בגלל שהם משתמשים ב-DATABASE של נזק :AR15: והם תבעו אותם.ד.אהאתר נקרא 441 כי הוא מבצע פעולה הפוכה מ-144.
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים כן גם אני חיפשתי אתר כזה לסלולרי...כל כמה ימים מישהי מתקשרת אליי מסלולרי ומבקשת איזו מישהי ולא מוכנה לקלוט שהיא לא מגיע למספר הנכון.אז עניין אותי מי זאת יכולה להיות...מישהו מכיר אתר כזה? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.