עבור לתוכן

עזרה| בבחירת נושא לפרוייקט מחשבים - יב'

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו בכיתה יב' וסיימנו כבר ביא' את 5 היחידות במדעי המחשב...ועכשיו ביב' אנחנו עושים פרוייקט של עוד

5 יחידות לימוד בנושא מערכות מינהליות.

עכשיו אני צריכה למצוא נושא לפרוייקט ואני לא יודעת ממש לאן אני מתחברת...כאילו אני ראיתי נושאים כמו:

ספריית בית ספר, ניהול מנויים במתנ"ס,ניהול חוגים וכדומה... אבל לא נמשכתי ממש לשום דבר...וכל אחד

בכיתה עושה משהו לקרובי משפחה שלו( ניהול אולם אירועים , מסעדה,חנות וכדומה)...אבל לי אין

קרוב משפחה עם עסק כזה או אחר...אז יש לכם אולי הצעות למשהו שיכול להיות מעניין לעשות עליו

פרוייקט ? אני יודעת שמעניין זה משהו שונה עבור כל אדם אבל אני אשמח אם תוכלו להביא פה רעיונות

כדי שתוכלו לעזור לי כי אני לא רוצה להיתקע עם פרוייקט משעמם עד סוף שנה...

תודה לעוזרים מראש.</blockquote></blockquote>

פורסם

עדיף לך לעשות פרויקט של איזה משחק מאשר איזה מערכת שמנהלת מסד נתונים

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

^

זה נראה שזאת ההגבלה על הפרויקטים (5 יחידות לימוד בנושא מערכות מינהליות)

אצלנו עשינו באיזשהו קורס, פרויקט שמדמה חברת אוטובוסים, שצריך לנהל את אנשי הצוות, את האוטובוסים עצמם, את ה"קווים" התיאורטיים-תוך הבחנה בין קווים עירוניים לבין קווים בין-עירוניים.

בקיצור, משהו מעניין.

אני חייב לציין שהעבודה על הפרויקט הזה לקחה לי באופן אישי די-הרבה זמן (אצלנו היא כללה גם בסיסי נתונים בסיסיים, אבל אני לא יודע אם את צריכה את זה).

בכל מקרה- בהצלחה! :hi:

פורסם

אני לא מבין איך החלטת שאת נמשכת למשהו אחד ולשני לא, סה"כ כל מערכת שתבני עכשיו שמנהלת מאגר נתונים תהיה די דומה (מבחינת בניית תוכנה).

את יכולה אולי לתת דוגמא למשהו מסויים בפרוייקט שילהיב אותך במיוחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים