פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים למה אתה מתכוון כשאתה שואל "מה עושים שם"?שיחקתי הרבה במשחק השלישי, ממה שאני רואה מהתמונות הם יחסית דומים.
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר אין לי מוסג איך להשלים את המשימות שכתובות בצד ימין http://www.melonportal.co.il/game.png
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מה לא ברור? EXPORT FURNITURE. קודם כל תבנה מפעל רהיטים, תתחיל לייצר ותייצא 500 בסופו של דבר. גם תבנה מפעל לסיגרים
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים בשביל ליצא דגים, מן הסתם אתה צריך לבנות רציף דייגים.כמו כן, אתה צריך לדאוג שיש מספיק אוכל מסביב בשביל שיהיה מה לייצא ולא הכל יאכל.אוכל זה גידולים חקלאיים אכילים (תירס ובננה בניגוד לקפה), דגים, בקר, גבינות עזים...לפעמים הכוונה היא לשימורי דגים ובשביל זה אתה צריך מפעל שימורים (Cannery) שעושה שימורים גם מפפאיה וקפה.לרהיטים אתה צריך מפעל רהיטים (Furniture Factory), קורות עץ (Lumber yard), ועצים (Logging camp).לחילופין אתה יכול לאפשר ייבוא למפעל הרהיטים.אתה גם לא חייב להסכים לכל פלוץ שמבקש ממך לייצא משהו.המשימות הכחולות הן לא חובה.המשחק מאוד דומה לקודם עם כמה שינויים ותוספות מבורכים, מומלץ.
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים שיחקתי בקודם.משחק חביב.המוזיקה והקריין ברדיו עושים אחלה אווירה של רפובליקת בננות.
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים אני גם שיחקתי רק בקודם. אז SHIKASHA הסביר הכל יותר מדוייק ממני. המשחק באמת מצחיק ונהנתי לשחק
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר אחד המשחקים ללא ספק פעם שהייתי ילד מצאתי את עצמי יושב 4 שעות רצופות ללא הפסקה על AOE היום אני מוצא את עצמי יושב על זה אולי אפילו יותר זמן מי שאהב את סימ סיטי ואת רולרקוסטר טיקון יתאהב במשחק הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.