פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים שלום לכולם ,הביצועים של המערכת במשחקים פשוט נמוכה משמעותית ממה שהיא אמורה להיות .זוהי המערכת :Q6600G41M-ES2LG.SKILL 2GB 800MHZ1GB GTS450HUNTKEY VPOWER 5503DMARK 06 - 8.5KCOD:WM2 - הFPS לא יציב וישנם נפילות FPS תכופות בהגדרות הכי גבוהות במולטי ( רזו 1440-900)COD:BO - נפילות FPS ומשחק לא יציב וכדו' ...*המחשב כבר עבר פרמוט לאחרונה*דרייברים מעודכנים*מחשבי נקי מאבק*מעלות במנוחה 35-40 , בזמן משחק 65-70לוח אם יחסית חדש , לא אמור להיות צוואר בקבוק במערכת .. אני אובד עצות =/
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים הביצועים בהחלט נשמעים לי נמוכים לכרטיס הזה, אם כי יש סיכוי שהתקיעות שאתה חווה נובעות מזכרון שמתמלא בתוכנות זבל ולאו דווקא מכרטיס המסך - במיוחד אם אתה משתמש במערכת הפעלה 64 ביט משום מה.
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר הביצועים בהחלט נשמעים לי נמוכים לכרטיס הזה, אם כי יש סיכוי שהתקיעות שאתה חווה נובעות מזכרון שמתמלא בתוכנות זבל ולאו דווקא מכרטיס המסך - במיוחד אם אתה משתמש במערכת הפעלה 64 ביט משום מה.קודם כל תודה על העזרה ,שנית, אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט .. ועכשיו ששמתי לב , בלי מאמץ המערכת לוקח 500-600 מגה בייט מתוך ה 2 גיגה זיכרון , ובהרצת משחק 1.5 גיגה .עדיין ה 500 מגה ספר האלה אמורים להספיק לא ? יש לך עצה איך להיפטר בכל מקרה מתוכנות זבל שכאלה ?
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים יש תוכנות שמבטלות ישומי רקע בשביל ביצועים טובים יותר במשחקים (שדורשות הפעלה ידנית לפני המשחק ואחריו להחזרת המצב לקדמותו). חוץ מזה אתה תמיד יכול לערוך בMSCONFIG אילו תוכנות אתה רוצה שיעלו עם המחשב.עם זאת, נראה שלא זו הבעיה אצלך. היה לי מקרה שהמחשב עבד באיטיות חריגה לרבות גמגום במשחקים בגלל תוכנת הורדות מסויימת, מבוססת ג'אווה, שהייתה חונקת את המעבד דווקא אחרי הצטברות שגיאות ריצה. סגירת התוכנה או אפילו הפעלתה מחדש היה פותר את הבעיות הללו. מה שהייתי מציע לך לעשות זה לוודא בMSCONFIG שהמחשב לא מריץ שום דבר מעבר ליישומי מערכת ואז לנסות שוב. אם הבעייה לא נפתרת, נשארנו עם בעיית דרייבר\DX\חומרה. ואגב, מה עם משחקים אחרים?
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר משחקים אחרים גם עובדים פחות טוב ממה שהם אמורים לעבוד ..בכל מקרה זה תמונה של צג המשאבים של הזיכרון שלי :http:// www . siz .co.il/my/uyinzx10amtn.pngבהחלט יש מחסור בזיכרון ואני אנקה תוכנות מיותרות בכל מקרה , אבל עדיין מפה ועד לירידה חדה כ''כ בביצועים ובתוצאות ב 3DMARK06 .. חייב להיות עוד משהו
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים ועוד שאלה ששכחתי לשאול: ציינת שהמחשב עבר פרמוט לאחרונה - האם הבעיות החלו עוד קודם? אם כן, האם הן החלו אחרי פעולה ספציפית כלשהי? אם לא, האם השתמשת באותן גרסאות תוכנה בדיוק לכל מה שהתקנת אחרי הפרמוט?
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר ועוד שאלה ששכחתי לשאול: ציינת שהמחשב עבר פרמוט לאחרונה - האם הבעיות החלו עוד קודם? אם כן, האם הן החלו אחרי פעולה ספציפית כלשהי? אם לא, האם השתמשת באותן גרסאות תוכנה בדיוק לכל מה שהתקנת אחרי הפרמוט?כן הבעיות היו עוד קודם ..הבעיות החלו לאחר קניית הכרטיס והספק.. הביצועים לא היו מאוזנים ,פעם ממש טובים ופעם ממש גרועים, מלא נפילות FPS במשחקים ומערכת לא יציבה.בחנות נאמר לי שהבעיה בלוח אם והוא הוחלף ללוח הנ''ל , שבכל מקרה יותר טוב מהלוח הקודם ככה שלא הפריע לי ..לאחר מכן המערכת הייתה יציבה , אבל הביצועים לא היו בשמיים , ומאז , הצבא דיי תפס את מקומו ורק לאחרונה חזרתי להתעסק בנושא . ממש סיפור חיים : )
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר עידכון :העברתי את הכרטיס והספק למחשב אחרי ע''מ לשלול בעיות חומרה ,עם המחשב הזה הוצאתי 12.2K ב 3DMARK06INTEL Q8400DG41RQKINGSTON 2GBGTS 450HUNTKEY V-POWER 550יש מצב אז שהלוח במחשב הקודם ( G41M-ES2L ) מגביל אותי ?
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מעניין מאוד... מדובר בחומרה מאוד דומה, אותו ספק כוח אפילו... מה שמחזק אצלי את הסברה שמדובר בבעיית תוכנה.
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים פותח הדיון אתה יכול להעלות תצלום מסך מתוכנת ה-GPUZ במחשב בו יש את הבעיה?
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים מחבר GPU-Zhttp://www. siz .co.il/my/kzrzggjmz2gz.pnghttp://www. siz .co.il/my/mmrnmjyyzjyy.pngהמעלות לא גבוהות , הדרייבר מעודכן ..
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים תגיד, אתה יכול לצרף את התמונה השנייה (איפה שהתדרים) כשהכרטיס במאמץ?... ולמה יש רווחים ב"לינקים" שלך? סתם לעצבן?
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים ... ולמה יש רווחים ב"לינקים" שלך? סתם לעצבן?כי הוא בא מFXP, ושם כנראה מצנזרים לינקים של תמונות...
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים תרגעו. אתר SIZ מצונזר מאתריינו בשל סיבות אשר גרמו בעבר להתראות אבטחה בדפדפנים
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים מחבר כי הוא בא מFXP, ושם כנראה מצנזרים לינקים של תמונות...ילדון .. אתה חצי מהגיל שלי ונחזור לנושא :http://www. siz .co.il/my/hnnjzmnkyvk2.png - בזמן מאמץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.