עבור לתוכן

ביצועים נמוכים של הכרטיס במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

הביצועים של המערכת במשחקים פשוט נמוכה משמעותית ממה שהיא אמורה להיות .

זוהי המערכת :

Q6600

G41M-ES2L

G.SKILL 2GB 800MHZ

1GB GTS450

HUNTKEY VPOWER 550

3DMARK 06 - 8.5K

COD:WM2 - הFPS לא יציב וישנם נפילות FPS תכופות בהגדרות הכי גבוהות במולטי ( רזו 1440-900)

COD:BO - נפילות FPS ומשחק לא יציב

וכדו' ...

*המחשב כבר עבר פרמוט לאחרונה

*דרייברים מעודכנים

*מחשבי נקי מאבק

*מעלות במנוחה 35-40 , בזמן משחק 65-70

לוח אם יחסית חדש , לא אמור להיות צוואר בקבוק במערכת .. אני אובד עצות =/

פורסם

הביצועים בהחלט נשמעים לי נמוכים לכרטיס הזה, אם כי יש סיכוי שהתקיעות שאתה חווה נובעות מזכרון שמתמלא בתוכנות זבל ולאו דווקא מכרטיס המסך - במיוחד אם אתה משתמש במערכת הפעלה 64 ביט משום מה.

פורסם
  • מחבר

הביצועים בהחלט נשמעים לי נמוכים לכרטיס הזה, אם כי יש סיכוי שהתקיעות שאתה חווה נובעות מזכרון שמתמלא בתוכנות זבל ולאו דווקא מכרטיס המסך - במיוחד אם אתה משתמש במערכת הפעלה 64 ביט משום מה.

קודם כל תודה על העזרה ,

שנית, אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט .. ועכשיו ששמתי לב , בלי מאמץ המערכת לוקח 500-600 מגה בייט מתוך ה 2 גיגה זיכרון , ובהרצת משחק 1.5 גיגה .

עדיין ה 500 מגה ספר האלה אמורים להספיק לא ?

יש לך עצה איך להיפטר בכל מקרה מתוכנות זבל שכאלה ?

פורסם

יש תוכנות שמבטלות ישומי רקע בשביל ביצועים טובים יותר במשחקים (שדורשות הפעלה ידנית לפני המשחק ואחריו להחזרת המצב לקדמותו). חוץ מזה אתה תמיד יכול לערוך בMSCONFIG אילו תוכנות אתה רוצה שיעלו עם המחשב.

עם זאת, נראה שלא זו הבעיה אצלך. היה לי מקרה שהמחשב עבד באיטיות חריגה לרבות גמגום במשחקים בגלל תוכנת הורדות מסויימת, מבוססת ג'אווה, שהייתה חונקת את המעבד דווקא אחרי הצטברות שגיאות ריצה. סגירת התוכנה או אפילו הפעלתה מחדש היה פותר את הבעיות הללו. מה שהייתי מציע לך לעשות זה לוודא בMSCONFIG שהמחשב לא מריץ שום דבר מעבר ליישומי מערכת ואז לנסות שוב. אם הבעייה לא נפתרת, נשארנו עם בעיית דרייבר\DX\חומרה.

ואגב, מה עם משחקים אחרים?

פורסם
  • מחבר

משחקים אחרים גם עובדים פחות טוב ממה שהם אמורים לעבוד ..

בכל מקרה זה תמונה של צג המשאבים של הזיכרון שלי :

http:// www . siz .co.il/my/uyinzx10amtn.png

בהחלט יש מחסור בזיכרון ואני אנקה תוכנות מיותרות בכל מקרה , אבל עדיין מפה ועד לירידה חדה כ''כ בביצועים ובתוצאות ב 3DMARK06 .. חייב להיות עוד משהו

פורסם

ועוד שאלה ששכחתי לשאול: ציינת שהמחשב עבר פרמוט לאחרונה - האם הבעיות החלו עוד קודם? אם כן, האם הן החלו אחרי פעולה ספציפית כלשהי? אם לא, האם השתמשת באותן גרסאות תוכנה בדיוק לכל מה שהתקנת אחרי הפרמוט?

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה ששכחתי לשאול: ציינת שהמחשב עבר פרמוט לאחרונה - האם הבעיות החלו עוד קודם? אם כן, האם הן החלו אחרי פעולה ספציפית כלשהי? אם לא, האם השתמשת באותן גרסאות תוכנה בדיוק לכל מה שהתקנת אחרי הפרמוט?

כן הבעיות היו עוד קודם ..

הבעיות החלו לאחר קניית הכרטיס והספק.. הביצועים לא היו מאוזנים ,פעם ממש טובים ופעם ממש גרועים, מלא נפילות FPS במשחקים ומערכת לא יציבה.

בחנות נאמר לי שהבעיה בלוח אם והוא הוחלף ללוח הנ''ל , שבכל מקרה יותר טוב מהלוח הקודם ככה שלא הפריע לי ..לאחר מכן המערכת הייתה יציבה , אבל הביצועים לא היו בשמיים , ומאז , הצבא דיי תפס את מקומו ורק לאחרונה חזרתי להתעסק בנושא . ממש סיפור חיים : )

פורסם
  • מחבר

עידכון :

העברתי את הכרטיס והספק למחשב אחרי ע''מ לשלול בעיות חומרה ,

עם המחשב הזה הוצאתי 12.2K ב 3DMARK06

INTEL Q8400

DG41RQ

KINGSTON 2GB

GTS 450

HUNTKEY V-POWER 550

יש מצב אז שהלוח במחשב הקודם ( G41M-ES2L ) מגביל אותי ?

פורסם

מעניין מאוד... מדובר בחומרה מאוד דומה, אותו ספק כוח אפילו... מה שמחזק אצלי את הסברה שמדובר בבעיית תוכנה.

פורסם

פותח הדיון אתה יכול להעלות תצלום מסך מתוכנת ה-GPUZ במחשב בו יש את הבעיה?

פורסם
  • מחבר

GPU-Z

http://www. siz .co.il/my/kzrzggjmz2gz.png

http://www. siz .co.il/my/mmrnmjyyzjyy.png

המעלות לא גבוהות , הדרייבר מעודכן ..

פורסם

תגיד, אתה יכול לצרף את התמונה השנייה (איפה שהתדרים) כשהכרטיס במאמץ?

... ולמה יש רווחים ב"לינקים" שלך? סתם לעצבן?

פורסם

... ולמה יש רווחים ב"לינקים" שלך? סתם לעצבן?

כי הוא בא מFXP, ושם כנראה מצנזרים לינקים של תמונות...

פורסם

תרגעו. אתר SIZ מצונזר מאתריינו בשל סיבות אשר גרמו בעבר להתראות אבטחה בדפדפנים

פורסם
  • מחבר

כי הוא בא מFXP, ושם כנראה מצנזרים לינקים של תמונות...

ילדון .. אתה חצי מהגיל שלי

ונחזור לנושא :

http://www. siz .co.il/my/hnnjzmnkyvk2.png - בזמן מאמץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים