עבור לתוכן

מחפש סימולטור בחלל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה יש לי חשק לשחק קצת בסימולטור בחלל , משהו כמו wing commander/star lancer/freelancer מכירים משחקים כאלה שיעבדו על ווינדוז 7 ?

פורסם

כולם עובדים על Win7, בStar Lancer אני עדיין משחק כל כמה זמן, אחת מהסימולטורים הטוביום יותר שייצאו הבלאגן הגדול ביותר שהיה לי איתו היה לגרום לג'וייסטיק "הממולץ" שלו של MS לעבוד עם Win7...

פורסם
  • מחבר

כולם עובדים על Win7, בStar Lancer אני עדיין משחק כל כמה זמן, אחת מהסימולטורים הטוביום יותר שייצאו הבלאגן הגדול ביותר שהיה לי איתו היה לגרום לג'וייסטיק "הממולץ" שלו של MS לעבוד עם Win7...

גמרתי אותו כבר כמה פעמים :) אני מנסה את הEVE ONLINE וראיתי עוד כמה שעומדים לצאת נחמדים .

פורסם

EVE Online זאת עבודה שניה...

פורסם
  • מחבר

שמע שיחקתי בעבר כבר WOW , פשוט יש לי חשק לסימולטור ואי אפשר כל הזמן לשחק במשחקים שציינתי חייבים לגוון קצת :)

אגב צריך לצאת X-Rebirth שנראה נחמד לאללה ומבית היוצר של dead island אז יש מצב שיהיה נחמד .

פורסם

מצטרף לחיפוש.

גם אני שיחקתי בעבר בfree-lancer ואהבתי אותו מאוד בגלל הפשטות והעלילה המצויינת.

איזה עוד אופציות יש?

פורסם

Freespace 1 & Freespace 2

את FS2 פשוט חובה לשחק באמצעות השטיקים של FSO, זה משדרג אותו ברמות.

פורסם
  • מחבר

שמעו התחלתי לשחק EVE , המשחק מסובך כרגע , אני מקווה שבקרבות הכל יהיה טוב יותר בסופו של דבר :)

פורסם

EVE ONLINE זה משחק שאתה מקבל XP על פי זמן במשחק.

זאת אומרת שאתה צריך לחכות שנים עד שתוכל להתקרב ליכולות והציוד של השחקנים האחרים.

לכל היותר אם תרצה להתקדם אתה תהיה עובד נקיון בשביל תאגיד כזה או אחר, שהמנהלים שלו יושבים בראש תרמית פירמידה שבה אתה ואחרים כמוך מאכילים אותם ומשמשים להם צבא ומשרתים.

אם תבחר לשחק סולו, תמצא את עצמך לכל היותר סוחר זוטר שהתעשר אחרי עבודה מנהלית רבה, ואין לו באמת מה לעשות עם הכסף חוץ מלממן ציוד יקר למשימות לא משתלמות, ציוד מהסוג שבגללו משתלם לבצע התאבדות קבוצתית עליך כדי לגנוב אותו ממך.

פורסם

שמעו התחלתי לשחק EVE , המשחק מסובך כרגע , אני מקווה שבקרבות הכל יהיה טוב יותר בסופו של דבר :)

קרבות? חחחח אולי אחרי חצי שנת משחק, המשחק הזה פשוט הזוי ברמת האנשים שמשחקים בו - החברה הייתה צריכה לעשות שיחות שלום בין פלגים שונים בעולם האמיתי כיוון שזה פגע לה בכיס(מלחמות בין כמה עשרות אלפי שחקנים שפשוט פוצצו כל דבר שזז, דבר שגרם לנפילה של כמו 15% בכמות השחקנים), משחק שבו מישהו שיחק אותה "מרגל" בשביל להשתלט על Corporation יריב(והוא השקיע כמעט שנתיים בזה), וזה עוד הדברים הפחות הזויים שיש שמה.

שוב שתבין זה משחק שהכל בו מתבצע בזמן אמת, AKA אם יש לך Cool Down של 24 שעות על משהו, זה 24 שעות בעולם האמיתי ולא 24 שעות משחק. ממה שהבנתי המשחק עבר שיפור רציני בהנדסת האנוש שלו לשחקנים חדשים וגם במשחקיות(מה שהרבה מאור אנשים לא אהבו) ככה שאם מה שאומרים נכון אז אולי יקח לך 4-5 חודשים להגיע למה שפעם היה דורש חצי שנה לפחות.

אח של חברה שלי בזמנו היה משחק לא מעט, ניסתי לקח לי בערך חודשיים של משחק פה ושם להבין שאני לא רוצה עוד עבודה, אני לא רוצה ללכת "לישון" בשביל לעלות רמות(כן צריך אשכרה להתנתק בשביל לקבל Skill points) ואני לא רוצה להיות במצב שברגע שאני יודע מה-noob zone מגיעה איזה ספינת מערכה שפיזית יותר גדולה בערך פי 400 מהספינה שלי ומועכת אותי כמו חרק, זה פשוט בלי אפשרי להכנס למשחק הזה בלי קודם כל להכנס לקהילה ולקבל כמה פירורים מהשולחן של ה-Big Boys, לשחק לבד במשחק הזה בלתי אפשרי כי אתה לא משוייך לשום Corporation גדול פשוט אנשים יפוצצו אותך בשביל הכיף\Target Practice - ובמשחק הזה יש מוות תמידי, אם אין לך Clone אז תפתח דמות חדשה, ואם ה Clone שלך לא מעודכן(נגיד ששחכת במשך שבועיים לעשות את זה) אתה חוזר שבועיים אחורה. כך או כך אתה מאבד את הספינה שלך לגמרי ואת רוב הרכוש שלך במילא.

נ.ב.

אל תתחיל עם רוסים שמה, אתה שורט אחד(אפילו בטעות) תוך דקה בערך קופצים עליך 500(ולא אני לא מגזים), ואם לא מוצאים אותך שמים לך bounty על הראש.

פורסם

EVE הוא משחק תאגידים שמתנהל כמו הכלכלה בישראל.

הסיכוי שלך לטפס שם לצמרת ולא להיות עובד זוטר שמנצלים אותו ככלי משחק של מישהו אחר, די דומה לסיכוי שלך להיות מנכ"ל תאגיד בינלאומי.

אם אתה רוצה סימולציה בחלל של פועל בניין ושיפוצניק חאפר, לך על זה.

האחרון בסדרת X-UNIVERSE (אין טעם לשחק את הקודמים) משחק די טוב.

אם אתה מחפש קרבות חלל נטו כמו X-WING זה לא בשבילך.

אם אתה רוצה משחק שמשלב מסחר, שידרוגים, ניהול צי חלל, וגם קרבות קוקפיט, אז X-UNIVERSE בשבילך.

פורסם
  • מחבר

אני מאותגר ממכם :)

אז איך אפשר להצליח , אני מצטרף לגילדה/תאגיד ומנהל את ההתקדמות שלי משם ?, הניסיון מקדם אותי או שזה קשור בתאגיד ?

ומה לא בא לכם להכנס למשחק ולעשות איזשהו תאגיד ? ואת האמת אין לי מושג מה בחרתי שם , משהו דיפלומטי :)

ואני רוצה משהו בסגנון STARLANCER או WING COMMANDER עם עלילה ולא סתם משימות חוזרות(כמו FREELANCER למרות שיש עלילה אבל גם היא קצת חוזרת על עצמה במשימות)

מה שאמרת לגבי המסחר והשדרוגים וניהול צא חלל נשמע גם טוב , כמו x-com interceptor אם אני זוכר נכון בזמנו אתן לזה ניסיון

לגבי FREESPACE , מה זה פרוייקט חינמי או שצריך לקנות איפשהו ?

פורסם

EVE הוא משחק תאגידים שמתנהל כמו הכלכלה בישראל.

הסיכוי שלך לטפס שם לצמרת ולא להיות עובד זוטר שמנצלים אותו ככלי משחק של מישהו אחר, די דומה לסיכוי שלך להיות מנכ"ל תאגיד בינלאומי.

אם אתה רוצה סימולציה בחלל של פועל בניין ושיפוצניק חאפר, לך על זה.

האחרון בסדרת X-UNIVERSE (אין טעם לשחק את הקודמים) משחק די טוב.

אם אתה מחפש קרבות חלל נטו כמו X-WING זה לא בשבילך.

אם אתה רוצה משחק שמשלב מסחר, שידרוגים, ניהול צי חלל, וגם קרבות קוקפיט, אז X-UNIVERSE בשבילך.

היה גם את Dark Star או איך שלא קראו לו שאפילו קיבל Rerelease...

פורסם

X3TC זה מה שהולך היום כמשחק חלל . שמעתי גם על Freespace אבל לא ניסיתי. לא מזמן קניתי את evochron mercenary (מכרו אותו בטעות ב10$ במקום 30$ אז קפצתי) שאולי קל יותר ללמוד אותו אבל הקרבות בו הרבה יותר קשים מ X3TC .בevochron אפשר לשחק multiplayer יש דמו אבל לפי דעתי 30$ זה קצת הרבה בשביל המשחק - 20 יותר הגיוני אבל תתרשם מהדמו.

X3TC הוא משחק מסובך וקשה יחסית ללמוד אותו אבל הקרבות יחסית קלים . השליטה בספינת החלל דומה לFreelancer אבל המהירויות של הספינות לא ממש גבוהות - זה לא כזה נורא עם jump drive ומערכת העצת זמן עד פי 10 . יש הרבה עלילות ותוכן שמלמדות אותך קצת איך לשחק. לרוב כדאי להתחיל terran defender ואז זורקים אותך ישר לterran plot שמלמדת אותך דברים וגם זורקת עליך מתנות. אתה מקבל medium fighter חצי סביר ודי מהיר (עדיין ספינה חלשה) ואחר כך משדרגים אותך לדברים יותר כבדים. המשחק פתוח לגמרי אפשר לעשות מה שבא לך. לרוב אנשיים בונים תחנות חלל ואימפריה עם הרבה ספינות . יש גם מערכת trader אוטומטי שעושה בשבילך כסף. יש כ100+ ספינות מסוגים שונים שאפשר לשתמש בהם . יש גם המון mods אבל זה לא הכרחי כדי לשחק. חלק מהmods ממש מטורפים והם משחקים ששונים מהמשחק המקורי.

המשחק מאוד פתוח ויש משימות מסוגים שונים וחלקם בכלל לא מצריכים להלחם באנשים. יש גם התחלות שונים וחלק מהן נותנות לך משימות כמו לעשות 2.25 מיליון קרדיטס ב12 שעות (מתחילים בספינה מעפנה) ויש אחת שבשלושה ימים אתה צריך לעשות 25 מיליון והפרס משמעותי ( אחת הספינות השימושיות ביותר במשחק עם מהירות משודרגת ). אגב עשיתי את שני אילו בלי ל"רמות" (למצוא ספינות נטושות ולמכור אותם) היה נחמד.

בקרוב יצא Xrebirth אבל אין הרבה אינפורמציה והציפיה קצת מעורבת - אנשים לא בדיוק יודעים אם הוא יהיה טוב כמו X3TC כי הוא משחק שדי שונה לפי התאור שלו.

אגב אם רוצים את X3TC כדאי לחכות לחגים או משהו לרוב steam מוכרים אותו באיזה 5$ . לא כדאי לקנות את הgold pack אלא אם כן אתה ממש מעוניין בעלילה של reunion .

פורסם

אני מאותגר ממכם :)

אז איך אפשר להצליח , אני מצטרף לגילדה/תאגיד ומנהל את ההתקדמות שלי משם ?, הניסיון מקדם אותי או שזה קשור בתאגיד ?

ומה לא בא לכם להכנס למשחק ולעשות איזשהו תאגיד ? ואת האמת אין לי מושג מה בחרתי שם , משהו דיפלומטי :)

ואני רוצה משהו בסגנון STARLANCER או WING COMMANDER עם עלילה ולא סתם משימות חוזרות(כמו FREELANCER למרות שיש עלילה אבל גם היא קצת חוזרת על עצמה במשימות)

מה שאמרת לגבי המסחר והשדרוגים וניהול צא חלל נשמע גם טוב , כמו x-com interceptor אם אני זוכר נכון בזמנו אתן לזה ניסיון

לגבי FREESPACE , מה זה פרוייקט חינמי או שצריך לקנות איפשהו ?

"nexus the jupiter incdent" בוום!! לך שחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים