עבור לתוכן

בעייה עם התוכנה SpeedBit Video Accelerator

Featured Replies

פורסם

לאחר שלא הגעתי לפיתרון כנגד הבעייה של האיטיות שבטעינת הסירטונים ביוטיוב (וגם עם אתרים אחרים של שיתוף סרטונים, כמו Photobucket.com) עם הוט ובזק בינלאומי (אני גם הסרתי את פיירפוקס והתקנתי אותו מחדש נקי וזה לא עזר), החלטתי להוריד את SpeedBit Video Accelerator, שהיא תוכנה להאצת מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב אשר מתיימרת לשים קץ לבעייה, וגם הרבה אתרים מחו"ל ממליצים עלייה ואומרים שהיא הפתרון הטוב ביותר לבעייה.

אלא מה, התוכנה הזו פשוט לא מתפקדת. היא מראה את עצמה כאילו היא מאיצה את טעינת הסרטונים (מציגה את ההודעה Now Accelerating...), אך בעצם לא עושה דבר (הסרטונים נטענים באותה המהירות שהם נטענים בלעדייה).

למה זה קורה???

פורסם

מניסיון אישי לא הייתי ממליץ לך על התוכנה הזאת, גם לי היא לא תפקדה כמו שצריך ואף הביאה לי וירוסים למחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה.

הסרתי את התוכנה הזאת מהמחשב שלי.

אבל למה שהיא תביא וירוסים?

אגב, מהרגע שהסרתי אותה ועד לרגע שאיתחלתי את המחשב, כל אתר שהייתי נכנס בפיירפוקס, הוא היה מציג הודעה של "החיבור אופס" ו-"החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען" ומסרב להתחבר לאתר.

פורסם

גם אני מצטרף ל"אי המלצה" על תוכנה זו. לפני כמה שנים היא עבדה אצלי מצויין. אבל עכשיו ??? לא יודע מה קרה לה... לא זזה.

כשאני מפעיל אותה היא סתם פועלת ברקע ואני לא רואה שהיא עובדת כמו שאני מכיר אותה. וברור שהמהירות לא משתנה..

פורסם
  • מחבר

אכן כן. גם אצלי, בעבר כאשר לראשונה הורדתי את התוכנה, היא אכן האיצה את מהירות טעינת הסרטונים. אך בגרסאות הנוכחיות היא פשוט לא מתפקדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים