עבור לתוכן

שאלה | שידרוג המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג את המחשב לאור יציאת המשחקים החדשים בשנת 2011-2012

מפרט-

מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX

לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail

זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme

כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200

כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail

ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3

פורסם

נראה לי נכון יותר לשאול שאלות כאלה בפורום המקצועי של מפרטי מחשב, אבל השאלה עצמה היא שגויה לדעתי. אתה לא יכול לשאול שאלות אבסטרקטיות על משחקים אבסטרקטיים שאפילו לא יצאו ולא ידוע איך הם ירוצו על חומרה שונה.

בגדול יש לך מפרט די חזק ואני לא הייתי משדרג שום דבר עוד שנה לפחות (אולי רק כרטיס מסך). בגדול כל שדרוג זה מאוד אישי, כי ביצועים שמספקים אותי עלולים לדכא אותך ולמנוע מלהנות מהמשחק.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון...

התכנון שלי הוא להוסיף עוד כמות RAM מסוימת(שעדיין לא נקבע) , להחליף ל64 ביט את מערכת ההפעלה

הכ.מ הזה ספציפית הבנתי שיכול להגיע לביצועים גבוהים בהרבה באמצעות OverClock

תודה רבה על התגובה

אשמח לעוד דעות ותגובות של אנשים :)

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך להוסיף עוד ראם. 4GB זה מספיק לדעתי.

חוץ מזה, אין סיבה שלא תחליף ל-64 ביט עכשיו.

אם אתה לא יודע כרגע אפילו לא כל הראם שלך מנוצל בגלל שאתה לא ב-64.

פורסם

עזוב את הזיכרון!

DDR 2 עכשיו יותר יקר מ DDR 3 וגם נדיר בכלל. 4 GB מספיק לכל משחק. יש לי 4 GB למשל והתקנתי WIN 7 X64 שעובד יפה מאוד. איזה רזולוציה של המסך שלך? יש לי HD 4870 והוא קצת יותר חלש משלך אבל עובד טוב ב 1680X1050 שלי. אם אתה משחק FHD, אז תשדרג את כרטיס מסך למשהו כמו HD 6950 או GTX 570 ותהיה מסודר. HD 4000 זאת סדרה מאוד חמה של ATI וזוללת הרבה חשמל. לכן לא יודע איפה שמעת שהם אוברקלוקרים טובים?

פורסם

כשיהיו משחקים שלא ירוצו לך טוב תחשוב על שדרוג. בנתיים הכל רץ?

פורסם

עקרונית, לא הייתי ממליץ לך לשדרג כלום, המחשב שלך יכול לסחוב בכיף ולהריץ משחקים חדשים בסבבה. אבל אם באמת הארנק שלך מתפוצץ, ואתה מחפש על מה לבזבז כסף, אז הייתי משדרג את הכ.מ (לא זכרון).

תפרסם הודעה בפורום כרטיסי מסך שאתה מחפש כ.מ למשחקים כבדים, תפרסם את המפרט והתקציב ויעזרו לך שם.

פורסם
  • מחבר

עזוב את הזיכרון!

DDR 2 עכשיו יותר יקר מ DDR 3 וגם נדיר בכלל. 4 GB מספיק לכל משחק. יש לי 4 GB למשל והתקנתי WIN 7 X64 שעובד יפה מאוד. איזה רזולוציה של המסך שלך? יש לי HD 4870 והוא קצת יותר חלש משלך אבל עובד טוב ב 1680X1050 שלי. אם אתה משחק FHD, אז תשדרג את כרטיס מסך למשהו כמו HD 6950 או GTX 570 ותהיה מסודר. HD 4000 זאת סדרה מאוד חמה של ATI וזוללת הרבה חשמל. לכן לא יודע איפה שמעת שהם אוברקלוקרים טובים?

שאלה ראשונה:

DDR 3 אמורה להיות יותר טובה מDDR 2 ? אם לא אז למה ?

64BIT מריץ לך הכל טוב(אין בעיות תאימות)? והשאלה הנוראית 32BIT או 64BIT ?!!?!?!?

הרזולוציה שלי זה 1920X1080

פורסם

כעיקרון DDR 3 יותר מהיר מ DDR 2. אבל ההפרש ביניהם לא כזה משמעותי שבגללו כדאי להחליף את כל הפלטפורמה שלך.

4 GB מספיק למפרט גיימינג. שמתי לב במפרטים שאנשים בונים בפורום שמים עכשיו 8 GB, אבל זה רק מכיוון שזיכרון הזה עכשיו זול מאוד. אפשר למצוא 4 GB DDR 3 בסביבות 100 ש"ח ;D אבל כעיקרון 4 GB מספיק לכל מחשב גיימינג.

בקשר ל WIN X64, אז שדרגתי את XP שלי באפריל 2010 ישירות ל WIN X64 ולא היו לי בעיות עם אף תוכנה או משחק מאז :)

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב32BIT אבל אני לא כ"כ מרוצה ממנה.... אני במצב מנוחה(ללא שום תוכנה שמופעלת-כולל utorrent וכל מיני תוכנות) מגיע לכיוון ה30% ניצול מערכת... זאת אומרת שאני משתמש מתוך 4G RAM שיש לי ב1.2 על כלום!!!!

או שזה קשור למערכת הפעלה... ואז שוב פעם ... מה כדאי 32BIT או 64BIT

או שזה משהו אחר(כנראה ווירוס- למרות שפרמטתי כמה פעמים ככה שלא נראלי שזה קשור)

תודה,

ערן

פורסם

אם אני לא טועה WIN 7 משתמשת ביותר זיכרון. אצלי גם במנוחה זה עומד על 30% בערך. כעיקרון מה שהיה חשוב לי שאני מנצל את כל 4 GB שיש לי ולא רק 3 GB שניצלתי עם XP :hat:

פורסם

אין כמעט שום סיבה להיות על 32BIT כמעט הכול נתמך יופי טופי עם 64BIT.

אישיתי תמיד הרגשתי ש- 4GB לא מספיק לי אני משאיר את המחשב יום ולילה פתוח ועם 100 טאבים פתוחים בשלושה דפדפנים שונים וזה תמיד הגיע כמעט לניצול מלא לאחר זמן מה. בסיטואציה כזו 8GB זה מבורך ומונע ממך את הצורך לדאוג מ PAGING של הזיכרון ואיטיות המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים