עבור לתוכן

בעיות מוזרות עם 6850 בקרוספייר.

Featured Replies

פורסם

אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte.

מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת..

המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות..

COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר.

Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות.

כמו כן, ניסיתי להתעסק גם עם ההגדרות של הכרטיס מסך(אני כרגע עם הדרייבר האחרון).. עם קרוספייר, בלי קרוספייר, עם אנטי אנלייז, בלי.. וכל מיני.. שומדבר לא עוזר.

תודה לעוזרים.

פורסם

מכיר את 2 הבעיות

בקשר ל COD 7 יש למשחק הזה המון באגים של ירידות FPS ותקיעות במיוחד עם הורדתה אותו המשחק מפוצץ בבאגים

בקשר לבעיה ב CRYSIS 1 עם אני חושב שזה מה שהיה לי זה שנניח אתה הולך פיתאום אתה רואה איזה עץ שיוצא או סלע ואז נני חאתה חוזר אחורה אתה מתחיל ליראות את העץ נעלם סלעים ודברים שמתחילים להעלם מהמפה, עם זאת הבעיה שהתכוונתה אז ככה זה וזה בכל משחק פשוט ב CRYSIS 1 בנו אותו ככה כי הוא משחק שמאוד מעמיס , גם אני חשבתי זה בעיה שאלתי וזה עד שראיתי שאצל 2 מחשבים של חברים שלי זה גם ככה.

פורסם
  • מחבר

לגבי crysis אני לא בטוח שזה מה שאתה מתאר.. זה כאילו שאני עומד במקום ומסתכל נגיד למעלה..אז אני רואה את כל השמיים מעוותים כאלה והעננים נעלמים וחוזרים ממש מהר בלי הפסקה..

פורסם

Crysis - זו בעייה במשחק.

CoD7 - משחק מלא באגים, אין טעם אפילו לנסות להבין את הבאגים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים