פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים לנו מתקינים את זה בחודשים הבאים... :-\ זהו, לא קמים יותר 15 דקות לפני הצילצול.. ....קץ לאיחורים...
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר תשללו תשבירה ... זה מוקף ב 15 ס"מ של פלסטיק קשיח.אולי התכה אם כבר... מה שכן יש מצב לחתוך תחוט ! כי הם דפוקים שמו תפלסטיק בכיוון החשוףבמקום הפוך. אבל יש 2 מכשירים כאלה בכניסה.וכן יש לכולם כרטיסי תלמיד יעשו את זה גם בחטיבה שנמצאת במתחם הכללי של הגמנסיה.בהמשך הרשמות משמעת יעשו בעזרת הכרטיס גם ובסוף היום גם נעבירתיהיה אפשרות לקנות בקיוסק אוכל עם זה (ממש בעתיד) אם זה בכלל ימשיך זה בינתיים ניסיוני בלבד.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים ידעתי שזה בלתי ניתן לשבירה!! כי אם זה היה משהו שאפשר לשבור, הוא היה נשבר!!רק שזה לא ימשיך החארטה הזה לכל לשאר בתי הספר!!יאללה תתחילו לחתוך/להתיך את המכשיר המעפן הזה!!!
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים ידעתי שזה בלתי ניתן לשבירה!! כי אם זה היה משהו שאפשר לשבור, הוא היה נשבר!!רק שזה לא ימשיך החארטה הזה לכל לשאר בתי הספר!!יאללה תתחילו לחתוך/להתיך את המכשיר המעפן הזה!!!סמוך עליי שביום הראשון שינסו לשים את זה אצלנו, כולם באים עם 2 מציתי ברנר ומתחילים להתיך.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים פלסטיק קשיח? אני חושב שגרזן ממוצע בידיים הנכונות יכול לטפל בזה בלי בעיה.ואחרי זה בתי הספר יתחילו להפר חוקים ולחפש לכ"א בתיק והבנאדם שהביא את הגרזן ידפק על הבאת נשק לבית ספר.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים יש עוד 20 אלך דרכים ךהרוס את המכשיר הזה מאר לשרוף אותו או להוריד אותו עם גרזן .
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים וכל אחת מהן תגרום להעפתך מהבצפר ולפתיחת תיק במשטרה על רקע של השחתת רכוש.מספיק עם השטויות שלכם
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מי אמר שאני בעד , אני גם ככה שוטר ואני יודע מה מוצר ומה אסור . זה באמת מפגר לנסות לפרוץ את זה , עם אתה לא רוצה לבוא תביא לחבר שלך את הכרטיס וזהו ,או שתצלמו את הכרטיסים
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מי אמר שאני בעד , אני גם ככה שוטר ואני יודע מה מוצר ומה אסור . זה באמת מפגר לנסות לפרוץ את זה , עם אתה לא רוצה לבוא תביא לחבר שלך את הכרטיס וזהו ,או שתצלמו את הכרטיסים הכרטיס, הוא לא מגנטי?
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר איין דבר כזה לצלם את הכרטיס ... וזה לא מגנטי.זה פועל על שיטת העברת המוצרים בקופות בחצי חינם וסופר פארם למשל.ברקוד.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים איזה מזל שלבצפר שלי אין כסף לדברים כאלו 8) כנ"ל. אצלנו המצב כלכך גרוע שכבר לא נותנים לנו דפים לבחינות. אנחנו צריכים לכתוב על דפים שאנחנו תולשים מהמחברת :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.