עבור לתוכן

למה כדאי לי לקנות משחק מקורי-הסבר

Featured Replies

פורסם

-כרובי אני לא מבין את הטיעון שלך בדבר השירים הפרוצים..נכון אנחנו* לא צדיקים...ולכן הפתרון הוא הדרדרות טוטאלית?כלומר מכאן והלאה אם אנחנו לא גונבים ושודדים דברים אחרים אז אנחנו חבורה של צבועים?..נקווה שיום אחד נתבגר/נתגבר ונפסיק גם עם המוזיקה הפרוצה.

*אולי יש כאן גם צדיקים אמיתיים שלא מורידים גם מוזיקה-לא מדבר בשמכם..אשריכם!

• תגובות 57
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים בישראל פשוט לא אוהבים לשלם

לפני כמה זמן אני אומר לחבר שלי- אתה מוריד= אתה גונב

לקח לו זמן להבין את זה, והוא גם דתי אז זה התישב לו סבבה על עשרת הדיברות.

יותר קל להיכנס לאתרי הורדות ישראלים בעיברית מאשר לסטים באנגלית.

פורסם

חמישה עמודים של דיון ואף אחד לא מפריע שרשמו כדי ולא כדאי?

תיקנתי את זה.

פורסם

DLC זאת התופעה הכי בזויה בעולם המשחקים. לוקחים ממך מספר דולרים לא קטן בכלל בשביל תוכן שהיה צריך לצאת עם המשחק ביומו הראשון ונחתך החוצה מחמדנות.

זה לא תמיד מדויק.

מצד שני, רוב ה-DLC שראיתי נראה באמת ככה, וגם אם הוא לא היה מיועד לצאת עם המשחק הוא בד"כ די מעפן בשביל כמה שהוא עולה.

אפילו לארמא שאני מאד אוהב וברור שה-DLC לא היה אמור לצאת עם המשחק אלא זה משהו שעבדו עליו אחרי שהמשחק יצא, עדיין הוא מוסיף כל כך קצת דברים, יש תוכן חינמי שאנשים עשו ברמה דומה, ומבחינת משחקיות במולטיפלייר התוספת היא פשוט אפס מכל בחינה מעשית, שלא קניתי...

מה שהכי גרוע זה משחקים שמונעים מודים כדי שתקנה את ה-DLC. אני רוצה לראות אותם יוצאים גברים ומתחרים באנשים שיוצרים דברים בחינם. אחרי הכל אנשים שיוצרים דברים בחינם לא מקבלים על זה כסף ולכן לא צריך להיות קשה להתחרות בהם, נכון? טוב, אולי לא כל כך נכון עבור רוב החברות היום...

בקשר לפריצות, האמת שאם המשחק לא שווה קנייה אז אני לא מרגיש רע שאני מוריד אותו, כי אם עץ נפל ביער ואף אחד לא ראה ואף אחד לא שמע אז זה תכל'ס כאילו העץ בכלל לא נפל. ותכל'ס, היום, המשחקים כל כך גרועים שאפילו להוריד אותם אני לא טורח. ויש כמה משחקים שהורדתי ואפילו לא נגעתי בהם כי הזמן שלי הולך למשחקים הבאמת טובים (שקניתי במחיר מלא).

בקשר ל"תיאום מחירים" לדעתי זה קשקוש אחד גדול. כן, יש תיאום מחירים במשחקי מחשב בדיוק כמו שיש תיאום מחירים בסרטים בקולנוע. אבל כמו במשחקים, גם בסרטים יש לך את הבחירה להגיד אם הסרט הזה מספיק טוב בשביל כמה שהוא עולה או לא. כנ"ל לגבי משחקים. אין לי בעיה לשלם 50-60$ ואפילו יותר על משחק שהוא באמת טוב, אבל על משחק שמשחקים בו יומיים ואז הוא נגמר ו/או נמאס וגם לא כזה מי יודע מה כיף בדרך, זה פשוט שחיטה ואני בחיים לא אשלם את זה, בלי קשר לאפשרות לפרוץ את המשחק.

פורסם

שוב, לי אין את הדילמה הזאת, אני אוהב משחקים חדשים וטובים ושי לי את היכולת לקנות 2-3 משחקים במחיר השקה + עוד איזה 8-10 במחירים זולים יותר כל שנה. מצד שני לי גם אין בעיה לקנות קוטג'. אם אני אעבור ל TF זה לא בגלל שאני מוכן להתפשר זה בגלל שאני רוצה לעזור לאלה שאין להם.

בכל מקרה הנקודה פה היא אחרת, לא לכל משחק יש תחליף ולפעמים התחליפים ממש גרועים, אני בעיקר איש של סינגל של שוטרים ולא מולטי וסינגלים זולים בדרך כלל גם נראים ככה על הפנים אז אין לי הרבה על מה להתפשר.

הנקודה שלי היא שבעולם הקפיטליסטי (ובעצם לא רק) החברות עושות כסף על חשבון הצרכן, עד רמה מסוימת של רווחים זה הגיוני אבל כשיש לרוב האנשים גם ככה כל כך הרבה בעיות כלכליות ואתה שומע על חברות שעושות רווחים של מאות מיליונים זה מעצבן.

כמו שכבר אמרתי בדיון כמה פעמים, אני אישית לא מוריד משחקים פרוצים אני קונה ואם אין לי כסף לקנות אני אחכה כמה חודשים (שזה בדיוק מה שאני עושה עכשיו עם resistance 3) אבל מצד שני אני גם לא בא ושופט את האנשים שכן מורידים.

את R3 קניתי בהשקה ואני משחק בו היום

אתה יודע למה קניתי בהשקה ולא חיכיתי ?

פשוט כי ידעתי שעם אני לא יגע בקוד אונלין המעצבן שהכניסו לו וישחק רק בסינגל יעבור אותו מהר

אני יוכל בקלות למכור ב150 שקל או להחליף לאינפמוס 2 שגם אותו אפשר למכור בקלות או להחליף אחרי שמסימים כרגע שהמחיר שלו עדין טוב

יש לי כבר מישהו שמעונין בK2 בK3 שאת K2 קניתי ב70 שקל ואני מוכר ב50 שקל

את K3 אני ימכור ב70 והחלפתי אותו תמורת איזה מתאם ישן שישב לי בארון 5 שנים בערך +R2

אתמול יצא לי להחליף 2 משחקים ישנים יחסית באנצארטד 2

בגלל השוק יד 2 אפשר לשחק בהרבה משחקים מצוינים בלי להוציא בפועל הרבה כסף

בגלל זה אני יקנה בעתיד עוד קונסולות ושיש מציאות אני קונה משחקי 360 שאני רוצה למרות שעוד לא קניתי את הקונסולה

או מחליף משחקי PS3 שעברתי במשחקי 360

יותר מאוחר אני ימכור את הקונסולה עצמה

מאז שהתחלתי בזה אני לא רואה צורך יותר בפריצות -ואני לא רואה צורך יותר במחשב משחקים

ב5000 אלף +- פעם ב4-5 שנים שנגיד בגלל שמחשב אני חייב למתרות אחרות זה 2000 שקל אני מעדיף להוציא על קונסולות ולקנות ולמכור ביד 2 לקזז הוצאות על משחקים חישבתי את זה ככה משחק חדש מבוקש עם אני מוכר מהר עולה לי 70 שקל אחרי שאני מוכר אותו וזה עוד כי אני מוכר נמוך לא ליסתכן במשחק שיתקע בלי לימכר

פורסם

ברשותי PS3 ומחשב והסיבה היחידה שאני רוכש משחקים לסוני כי אין לי כוח להתעסק עם הפרוצדורה של הפריצה.

אי אפשר לטעות במה שאני ,אני לא הגון וכל מי שמוריד כל משחק כלשהו וגם אם בשוק יעלה 9000000$ זה עדין לא הגון וזה גזל , למרות דעות אחרות רווחות שגורמות למוריד להרגיש טוב .

יש משחקים אחדים כדוגמת CRYSIS שגרם לי לקנות את השני [וזה איכזב אותי] , יש מלא משחקים שהיה לי אותם עוד לפני שרכשתי אותם , .

נ.ב המחירים בארץ מאוד הוגנים כיום..

פורסם

קראתי רק את הדף הראשון.

תשובה שלוש:

וגם המון אתרי CD-KEY מעולים ואמינים!!!

יש לכם שאלה?,חושבים שאני טועה?,ביקורת אז תגיבו ותפרטו!!!

נשמע לי חשוד.

הילבש השועל בגדי ארנב ?

פורסם

לא קראתי את כל הדיון אבל משפט,

למה אנחנו מתוסכלים מלרכוש משחקים מקוריים?

בגלל:

1. הגבלה על איזורי רכישה.

2. חבילות DLC שונות שיוצאות לפי שעה.

3. אם כבר השלמנו שצריך לקנות את כל התוספות האלו אז חלקם הן פרומואים בלבד ואז אי אפשר לרכוש אותן.

בקיצור תנו לרכוש משחקים שלמים ולא חתיכות מהם.

פורסם

-כרובי אני לא מבין את הטיעון שלך בדבר השירים הפרוצים..נכון אנחנו* לא צדיקים...ולכן הפתרון הוא הדרדרות טוטאלית?כלומר מכאן והלאה אם אנחנו לא גונבים ושודדים דברים אחרים אז אנחנו חבורה של צבועים?..נקווה שיום אחד נתבגר/נתגבר ונפסיק גם עם המוזיקה הפרוצה.

*אולי יש כאן גם צדיקים אמיתיים שלא מורידים גם מוזיקה-לא מדבר בשמכם..אשריכם!

לא הצגתי טיעון - הצגתי רעיון למחשבה. אחת הסיבות לפיראטיות היא שאנשים לא מסוגלים לקנות את כל המדיה שהם צורכים. למה הם לא מסוגלים? כי הכסף הדרוש לכך בכלל לא נמצא ברשותם!

לא הצגתי פתרון ובטוח שלא טענתי שאפשר להתיר את כל החסמים ולגנוב חופשי (הדרדרות טוטלית). אתה הרי מכיר אותי ויודע שיש לי חבוטה של משחקים מקוריים בסטים ;) (בנוסף לכך יש לי גם 80 ומשהו דיסקים מקוריים... אני לא כזה גנב שפל)

אם רמת המחירים של היום תמשך בעתיד אני לא רואה אפשרות שהפיראטיות תקטן - לפי דעתי בידור הוא צורך קיומי של האדם ואנחנו לא מסוגלים לענות על הצורך הזה במסגרת האמצעים שברשותנו.

נ.ב

כן, חלק גדול מהמגיבים כאן הם צבועים ;D

פורסם

:xyxthumbs:

חן חן על ההבהרה..לא שצריך אותה,אתה משלנו כרובי.

גם אם נגיד שבידור זה צורך קיומי-עד איזה רמה ניקח את זה? משחקים זה צורך קיומי? ולקבל אותם ביום היציאה זה צורך קיומי? ולשחק אותם על הגיפורס הכי חזק זה צורך קיומי? מה הופך את זה לקיומי? העובדה שכולנו מפונקים ועושים את זה? אם אנחנו יכולים להסתדר בלי הגיפורס כמה חודשים או שנים אנחנו בהחלט יכולים להסתדר בלי משחקים פיראטיים.הרי כפי שאתה יודע,ניתן לקנות משחקים בזול אם רוצים,אבל פשוט נוח יותר לא לקנות בכלל. האם הנוחות היא זכות קיומית? האם יש לאדם זכות קיומית לא לשלם בכלל על דברים שהוא נהנה מהם? אוכל או שתיה הם צורך קיומי יותר מהבידור ועדיין האדם מוכן לשלם עליהם ולא חושב בכלל על לגנוב אותם.וכפי שאתה יודע,משחקים הם לא כאלה יקרים כמו שהפיראטים רוצים שנאמין.תמיד יש פתרונות למי שרוצה לקנות מקורי אם זה STEAM למחשב או משחקי קונסולה משומשים וכן הלאה.

ובאשר לצביעות-אלה שקונים רק חלק ומודים בזה שהם גנבים ומנסים לגנוב כמה שפחות,זה מצב יותר טוב כי אדם מודה בזה שהוא בבעיה ומנסה להתמודד איתה וזו לא צביעות בכלל. זה בוודאי פחות צבוע ממי שמאשים את החברות שמוכרות לו ביוקר-דבר שכפי שאנחנו יודעים לא תמיד נכון ומגיע מזה בקיצור דרך מעוות לזה שהוא לא צריך לשלם אגורה. לאדם הזה הותר הרסן,ועל כל פשע שהוא ייעשה הוא ימציא תרוצים וייספר על החיים הקשים שלו,בהם נשללו ממנו זכויותיו הקיומיות ולא היתה לו ברירה אלא להדרדר לחיי פשע.(בהנחה שמה שהוא ייעשה ייחשב בעיניו לפשע בכלל.)

את המנטליות הזו אני מבקש לתקוף,ולמרבה הצער היא פוגעת בנו בעוד הרבה מאוד תחומים חוץ מגיימינג.

פורסם

:xyxthumbs:

חן חן על ההבהרה..לא שצריך אותה,אתה משלנו כרובי.

גם אם נגיד שבידור זה צורך קיומי-עד איזה רמה ניקח את זה? משחקים זה צורך קיומי? ולקבל אותם ביום היציאה זה צורך קיומי? ולשחק אותם על הגיפורס הכי חזק זה צורך קיומי? מה הופך את זה לקיומי? העובדה שכולנו מפונקים ועושים את זה? אם אנחנו יכולים להסתדר בלי הגיפורס כמה חודשים או שנים אנחנו בהחלט יכולים להסתדר בלי משחקים פיראטיים.הרי כפי שאתה יודע,ניתן לקנות משחקים בזול אם רוצים,אבל פשוט נוח יותר לא לקנות בכלל. האם הנוחות היא זכות קיומית? האם יש לאדם זכות קיומית לא לשלם בכלל על דברים שהוא נהנה מהם? אוכל או שתיה הם צורך קיומי יותר מהבידור ועדיין האדם מוכן לשלם עליהם ולא חושב בכלל על לגנוב אותם.וכפי שאתה יודע,משחקים הם לא כאלה יקרים כמו שהפיראטים רוצים שנאמין.תמיד יש פתרונות למי שרוצה לקנות מקורי אם זה STEAM למחשב או משחקי קונסולה משומשים וכן הלאה.

ובאשר לצביעות-אלה שקונים רק חלק ומודים בזה שהם גנבים ומנסים לגנוב כמה שפחות,זה מצב יותר טוב כי אדם מודה בזה שהוא בבעיה ומנסה להתמודד איתה וזו לא צביעות בכלל. זה בוודאי פחות צבוע ממי שמאשים את החברות שמוכרות לו ביוקר-דבר שכפי שאנחנו יודעים לא תמיד נכון ומגיע מזה בקיצור דרך מעוות לזה שהוא לא צריך לשלם אגורה. לאדם הזה הותר הרסן,ועל כל פשע שהוא ייעשה הוא ימציא תרוצים וייספר על החיים הקשים שלו,בהם נשללו ממנו זכויותיו הקיומיות ולא היתה לו ברירה אלא להדרדר לחיי פשע.(בהנחה שמה שהוא ייעשה ייחשב בעיניו לפשע בכלל.)

את המנטליות הזו אני מבקש לתקוף,ולמרבה הצער היא פוגעת בנו בעוד הרבה מאוד תחומים חוץ מגיימינג.

אני טוען שבידור הוא צורך קיומי. לאו דווקא משחקים. אנחנו צורכים בידור באופן כזה או אחר ואנחנו לא מוכנים לותר עליו.

סדרות, סרטים, מוזיקה, משחקים - כולם מוצרי בידור שקשה לנו לדמין את חיינו בלעדיהם.

לאדם המודרני הנהנתן והמפונק שהכל מגיע לו מהר ועכשיו אין אפשרות לצרוך באופן חוקי את כל המדיות שהזכרתי ועבורו כל האמצעים כשרים כדי לשביע את הרעב לבידור.

את הדוגמא של מוזיקה העלתי בדיוק מהסיבה הזאת. יש לי 5500 שירים שעולים 20,350 ש"ח. אלה 20,350 ש"ח שאין לי!! הכסף כדי לרכוש את השירים האלה לא קיים אצלי! ובכל זאת אני לא הולך לוותר על מוזיקה בחיים שלי... אני מתעורר עם השירים האלה, מכין שיעורים עם השירים האלה, מעביר ת'זמן במילואים עם השירים האלה וכו' וכו'.

פורסם

לגבי מוזיקה: אפשר לקנות מנוי ל grooveshark ושאר המתחרים שלו. חלקם מאפשרים לך להוריד את הקבצים ב mp3.

עלות מנוי חודשי עם streaming לטלפון סלולארי היא 9$ לחודש, או 90$ לשנה, ויש לא מעט הרחבות שמאפשרות להוריד את הקבצים האלו לוקאלית.

תחת ההנחה של עלות 1$ לשיר, עלות המוזיקה שלך היא 5500$.

משמע, 61 שנים של האזנה רצופה למוזיקה, כל המוזיקה, מכל מקום..

בהנחה, כמובן, שלא תהיה קצת חירש בגיל 80, ואז העלות יורדת.

יש גם אלטרנטיבות אחרות (כמו youtube music, בחינם לגמרי).

ד"א, שיהיה ברור: אין לי בעייה אמיתית עם פיראטיות עבור צרכים חיוניים, כמו למשל כלי עבודה לסטודנטים (כאילו, 600$ רשיון סטודנט למטלב? בחייכם, אפשר לחיות מזה חודשיים (במעונות)).

פורסם

ללא קשר לפיראטיות - לצרוך מוזיקה בסטרימינג באופן קבוע זה פשוט פשע!! :angryfire:

כמו האנרגיה שנדרשת כדי לתחזק את השרתים האלה היא עצומה ומיצרת כמות אדירה של זיהום.

הכל כדי שלאיזה תאגיד ענק תהיה שליטה יותר טובה על האזרח הקטן :xyxthumbs:

המטרה מקדשת את האמצעים... :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים