עבור לתוכן

מחירו של המחשב הבא..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עובר לאוסטרליה עוד חודשיים לחיות שם, עכשיו אבא שלי רוצה לעבור בלי מטען איתנו ולוחץ עליי למכור את המחשב.

עכשיו רציתי לדעת את הערך של המחיר שלו כדי לראות האם שווה בכלל למכור אותו שיתן לאבא שלי סיבה לא למכור כי יש לי לעשות עליו קצת ניסויים ::)

עכשיו אני מדבר על AMD Athlon 900Mhz Thunderbird , לוח אם Chaintech 7AJA, 2 סטיקים של 128 RAM של Kingston

pc100, , כרטיס מסך gForce 2 mx 400 32mb , כרטיס רשת של Realtek RTL 8139 והשלל שלי שאני כל כך לא רוצה למכור ונותן הערך המרכזי במחירה הזאת הוא המסך שלי הלו הוא LG FLATRON 795FT Plus שלדעתי ממש מצויין!

זהו, זה המפרט פחות או יותר, אין דברים מיוחדים חוץ מזה, כרטיס קול מובנה של AC97 , מאוורים פשוטים (2) , מארז פח פשוט וכד'...

תודה רבה לעוזרים, ליל"ט.

עריכה:

יש גם כונן CD-ROM של LG 52X וצורב של TEAC 4x4 למקרה שזה משנה..

פורסם

תסתכל על הצד החיובי...לפחות תקבל מחשב חדש... ;D

פורסם
  • מחבר

תסתכל על הצד החיובי...לפחות תקבל מחשב חדש... ;D

נכון מאוד, אבל אני מעדיף להשתמש במחשב הזה בתור שרת, או מחשב ניסיוני למודינג, אוברקלוקינג וכדומה לפני שאני הורס את החדש לא חבל? ואם המחשב הזה לא מגרד את ה2000 לפחות, לא שווה לי למכור אותו.

פורסם

שמע, הרבה כסף לא תקבל עליו, זה בטוח..

פורסם

לא הייתי קונה אותו ביותר מ400 :|

חוץ מניסויים קטלניים אי אפשר לעשות עליו כלום :\

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לדעתי עם כל הציוד הלא מודרני במיוחד 400 זה ערך מאוד נמוך, במיוחד בלהתחשב במסך שאפילו עכשיו עולה הרבה יותר, תודה בכל מקרה, אני מצפה לעוד תגובות בקשה אנשים זה חשוב לי :-\

פורסם

את המסך אתה תהיה חייב למכור כי בתור כבודת יד אתה לא תוכל לקחת אותו למטוס (משקל מקסימלי לכבודת יד הוא 10 ק"ג וברוב החברות רק חצי מזה).

גם בתור מטען לא תוכל לקחת אותו כי הוא פשוט ישבר שם.

עדיף לך למכור את המחשב פה או להוציא את כל החלקים ולקחת אותם ככבודת יד אבל להיפטר מהמארז שרק יפריע לך במטוס.

פורסם

אם תקבל 1000 שקל על הכל כולל הכל תהיה מרוצה....

פורסם

אני הייתי עושה את מה שPSYCO אמר אבל את המסך אני מוכן לקנות ממך , צור איתי קשר בICQ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים