עבור לתוכן

בעיה שקשורה לאתר ספורט 5

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאוד מורכבת עם אתר sport5.co.il

לפני כחודש התחילו לי ניתוקים ואיטיות בחלק זעיר מאוד מהאתרים(שכבר לא קיימת כמעט), בעיקר מאתר ערוץ הספורט(עד אז האתר עבד לי מצוין!)..........דיברתי עם בזק התשתית שלי, אמרו לי שההתנתקיות יכולות להיות בגלל המודם הישן שלי, התברר שזה לא עזר, אחרי זה היו כמה בדיקות, עד שלפני יומיים התברר שבאינטרנט זהב רשום שיש לי 8 מגה, למרות שהתשתית שלי בבזק היא 4, דבר הגיוני מאוד שיכול לגרום לבעיות.

הבעיה היא שהאתר עולה לסירוגין(לא קורה כל הזמן), פעם הוא מעלה ופעם הוא נתקע וחושב שעה, לרוב הוא נתקע וחושב, גם שנכנסים לכתבות..........בנתיים עד שזה יטופל הם הביאו לי יוזר זמני ואמרו לי לחכות 24 שעות עד שזה יעודכן, בנתיים ראיתי שיפור בגלישה, בצהריים שגלשתי עם היוזר הזמני שנתנו לי, לפתע שמתי לב ששוב, אתר ערוץ הספורט, לוקח לו שעה לטעון אותו(רואים דף לבן וחשיבה למטה, צירפתי צילום מסך) שבמחשב אחר בבית שיש לו תשתית אחרת וספק אחר, האתר נכנס בצורה תקינה..

אני משום מה לא זוכר אם הבעיה באתר היתה קיימת לפני שהחלפתי את המודם.......אבל במודם הקודם זה עבד תקין מאוד, אני לא זוכר משום מה אם הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי או שזה היה עוד עם המודם הישן...

אני צריך לציין שהעבודה שלי זה מחשבים, יש לי מחשב עם 4 ליבות וכרטיס מסך טוב, אני גולש עם IE7(עכשיו 8) ויש לי אקס פי, עם קספרסקי מעודכן, אני מוריד עדכוני WINDOWS, ואני מריץ כל יום כלים לניקוי קוקיז כמו TRACKS ERASER וtuneup למחיקת קוקיז וכ'ו, ככה שאני מנקה את הדפדפן וTEMP, CACHE בתדירות גבוהה...גם פירמטתי את המחשב לפני שבוע, לוודא שאין איזה רוגלה זדונית או וירוס.........יש לי פלאש 10.3 שכבר התקנתי אז

זה הגירסה האחרונה

אני די מתחזק את המחשב..

בכל אופן שאר האתרים נכנסים בצורה תקינה, רק האתר הזה גורם לי לבעיה, איך להיות שכל האתרים יכנסו לי ורק ספורט 5, לא מוריד נתונים חלק והוא איטי, השרת שלו לא בעיתי או עמוס כי ב2 מחשבים אחרים שבדקתי, זה די עובד חלק...........אמרו לי שהיוזר הזמני הוא גם לא תואם את המהירות שלי כי הוא פחות מ4........וזה יכול לעשות גם בעיה, אבל אתמול זה עבד בסדר, ופתאום זה חזר על עצמו.

הם לחצו עלי לנסות דפדפן אחר, GOOGLE CHROME, למרות שאני מעדיף את האקספלורר, את האמת שבדפדפן אחר האתר עובד חלק בלי בעיות..

דיברתי איתם שוב, ואז התברר שבבזק אני רשום 5 מגה ואינטרנט זהב אני רשום ב4 מגה, זה היה יום רביעי האחרון, בחמישי התקשרתי

ושיניתי ל5 גם אצלם, עד היום האתר ממשיך לעבוד איטי, וכפי שציינתי, שניסיתי דפדפן אחר זה עבד פיקס..

אני לא יודע אם הם הספיקו כבר לשנות לי את המהירות(זה היה בוים חמישי ב16:00)

היום צעקתי על אינטרנט זהב שהבעיה לא הסתדרה, לא יתכן שהכל עובד לי, ואצל כולם עובד האתר, אני לא נשבע לא משקר, יש לי אנטי וירוס קספרסקי מעודכן, אין לי וירוסים או רוגלות או תוכנות זדוניות, כי אני בקושי נכנס לאתרים(מטעמי צניעות), וגם בלי קשר אני מריץ סריקות של SPYWARE וADWARE וכל אלה, מוחק כל יום קוקיז וCACHE, גם TEMP שלא יכבידו על המחשב.. אז הם לא נתנו לי תשובה מספקת וזה נגמר בטונים צורמים

התקשרתי לבזק ופתאום הם אמרו לי שהטעו אותי ועכשיו יש לי 4 מגה אצלם ולא 5, רוצים לג'עג'ע אותי!!!!!!!!

אבל הם טוענים שהבעיה לא יכולה להיות קשורה כי אז הייתי רואה את זה בכל האתרים, אבל בכל אופן תסדר אותה (נו מן הסתם)

ולמען האמת היה לי התאמה בין זהב לבזק(ששיניתי ל4 בזהב ו4 בבזק, עד שהאחרונה הטעתה אותי) לפני כמה ימים וזה עדין לא עבד טוב.

אני לא זוכר למען האמת איך האתר עבד, לפני שהחלפתי את המודם, יש לי D-LINK 2500U והיה לי ALCATEL ישן, הוא היה בסדר גמור, חוץ מהניתוקים, אני די חושש שהמודם החדש לא מצליח להוציא את מה שהוא צריך ואולי הוא גורם הבעיה, אבל מצד שני, גם האתר עבד פיקס על הגוגל, מה גם שאני לא רוצה להשתמש בו ומעדיף את אקספלורר, שידרגתי גם את האינטרנט לאקספלורר 8 והבעיה עדין קיימת

כבר פרמטתי שוב וזה לא הסתדר.

הבעיה לא נראה לי שקשורה לדפדפן, בדקתי גם עם ה6 שהוא ריק מכל השטיות וגם לא עבד, כי בדקתי אין ספור פעמים ועשיתי ים איפוסים, מחיקות קוקיז, איפוס הגדרות יצרן גם ב7 וגם ב8.

ועדין, הבעיה חוזרת על עצמה

הוא פשוט טוען שעה את האתר כמו שראית בתמונה ולא מעלה, בגוגל חרום הוא העלה די מהר.

אמרו לי לשחק עם הקידודים

שיחקתי עם הקידודים, וגם זה לא עזר ..

עשיתי גם AUTO SELECT

זה פתאום העביר כמה כתבות רצוף, ואז בכתבה הבאה זה נתקע.

אם אני מריץ פקודה TRACERT אני מקבל דווקא נתונים...

קיצור אחרי כל החפירה הזו(זה דברים שכתבתי כבר כמה פעמים זה למה התוכן משתנה בהתאם) ועדין חודש ואני עם איטיות באתר, אין לי תשובות, גם אין להם מייל לפנות לאתר ערוץ הספורט לדעת מה דעתם בנושא, כי בבזק ואינטרנט זהב מתנערים מאחריות, אבל הבעיה התחילה מאז שהם נגעו לי בחבילה..

מה דעתכם?

פורסם

הם לחצו עלי לנסות דפדפן אחר, GOOGLE CHROME, למרות שאני מעדיף את האקספלורר, את האמת שבדפדפן אחר האתר עובד חלק בלי בעיות..

עד היום האתר ממשיך לעבוד איטי, וכפי שציינתי, שניסיתי דפדפן אחר זה עבד פיקס..

רשמת שזה עבד בדפדפן אחר חלק. הבעיה קשורה בצורה זו או אחרת בדפדפן IE אצלך במחשב. נסה לעבור לצד המואר של היקום עבור לfirefox או chrome שבוע של גמילה מהie ותראה עולם חדש.

פורסם
הבעיה לא נראה לי שקשורה לדפדפן

QED.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים