עבור לתוכן

אין גישה לתיקיות בדיסק און קי- הפכו לקיצורי דרך

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הכנסתי את הדיסק און קי שלי לתוך מחשב במכללה וקפץ לי האנטי וירוס של AVIRA וחסם לי את הגישה לדיסק און קי, למעשה הוא הפך את כל התיקיות והקבצים לקיצורי דרך שלא ניתן להפעיל אותם. כמו-כן קרה כך בדיוק גם לחבר שלי. עד כמה שהבנתי מדובר בסוס טרויאני.

גם לאחר שחיברתי למחשב אחר הופיעו לי קיצורי הדרך ולא הצלחתי להפעיל שום קובץ בדיסק און קי. ניסיתי גם מספר תוכנות אנטי וירוס אך ללא הצלחה. דבר מוזר הוא שבסריקה של אנטי וירוס אני רואה שהוא מצליח לסרוק בתוך התת תיקיות, כלומר יש גישה כלשהי אל הקבצים.

אני צריך עזרה מאחר ויש לי חומר שאני זקוק לו ולא הספקתי לגבות במקום אחר.

תודה רבה.

פורסם

נפוץ מאוד איפה שאני לומד...

הכל מוסתר, יש תיקייה בשם Recycle שבה היה וירוס, וצריך למחוק את הקיצורי דרך.

Attrib -h -r -s /s /d G:*.* דרך הCMD

כשG זה האות של הדיסק און קי יסדר את הקבצים

פורסם
  • מחבר

אין לי שום תיקיה בשם RECYCLE בדיסק און קי, אלא אם היא מוסתרת (לא הצלחתי למצוא איך אני מבטל את מצב ההסתרה בדיסק און קי) . ומה הכוונה בלמחוק את קיצורי הדרך? אם אני מוחק אותם אני מוחק את הקובץ עצמו.

דרך אגב, שהכנסתי את הדיסק און קי למחשב שלי לאחר התקלה שקרתה במכללה האנטי וירוס שלי קפץ והמליץ לי בחום למחוק 2 קבצים. אז מחקתי אותם. ושלחצתי על התיקיה (שהיא קיצור דרך בעצם) הוא אמר לי שהוא לא מוצא את ה-PATH אליה ושואל אם למחוק את הקובץ.

פורסם

ומה קורה אם אתה עושה עריכה לשם ומוסיף סיומות ?

פורסם

תנסה לכתוב את מה שאמרתי בcmd.

את האמת בדיוק היום עשיתי קובץ אצווה שאמור לתקן את זה אוטמטית רק שאני מהפלאפון ואין לי איך להעלות.

ד"א, אני לא שולל את האפשרות שזה וירוס אחר אבל זה תסמינים מאוד דומים...ולנסות את מה שאמרתי לא יכול להזיק זה רק הופך את הקבצים לנראים ומוציא אותם מהגדרת קבצי מערכת

פורסם
  • מחבר

רשמתי ב CMD את מה שאמרת לי והוא אומר לי שיש שגיאה בהקלדה.

מה שאני אמור להקליד זה משמאל לימין? כלומר אני מתחיל ב-*.* ומסיים באות של כונן הדיסק און קי שלי (שזה במקרה שלי כונן I)?

ומתוך איזה כונן וספרייה אני אמור להקליד את השורה הזאת?

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

לא עוזר לשנות סיומות. זה עדיין נשאר כקיצור דרך

פורסם

אני לא מכיר את הבעיה או את הפקודה, אבל לדעתי מה ש koko0 כתב צריך להיראות כך:

Attrib -h -r -s /s /d G:*.*

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לך koko0 זה עבד!!! זה החזיר את כל התיקיות והקבצים למצב הרגיל.

תודה לכולכם על הזמן והאכפתיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים