עבור לתוכן

ביקורת אוזניות Ultimate Ears 350.

Featured Replies

פורסם

*נבדק על אייפוד טאצ' 4

אחי ביקש ממני לקנות לו אוזניות כפתור מבודדות וטובות בתקציב של עד 200 שקל.

עשיתי המון סקירות באינטרנט ומצאתי כמה דגמים מומלצים.

לפני קצת יותר משבוע קראתי ביקורת של חבר פורום על אוזניות של חברת Ultimate Ears, הבנתי שמדובר בחברה מוכרת ומקצועית שמתמחה באוזניות "כפתור".

בביקורת נסקר דגם מתקדם מאוד הרבה מעבר לתקציב שלי והחלטתי לבדוק איזה אוזניות במחירי כניסה UE מייצרים.

בדקתי והדגם שנכנס לתקציב(אפילו טיפה מתחת) היה ה350, לאחר קריאה של מעט סקירות באינטרנט הבנתי שמדובר באוזניות איכותיות למחיר שכוילו כך שהבאס בהם יהיה מורגש יותר, דבר שבטוח יהיה לטעמו של אחי.

את האוזניות הזמנתי מאמזון שם הן עלו לי 40$, השתמשתי בחברת השילוח Mustop, בחרתי בה מכיוון שיש לה כנראה הסכם עם אמזון שמוזיל את עלות השילוח ב10$, ככה שבסופו של דבר המשלוח עלה לי 10$ במקום 20 וכול העלויות כולל עלויות השילוח הסתכם ב50$.

אני רוצה לציין לטובה את המהירות והקלות של השירות של Mustop וכמובן את ההנחה שהם הצליחו לארגן לכול לקוח בלי הגבלה, כול שצריך לעשות הוא להכנס לאתר של אמזון דרך לינק באתר של Mustop.

המישלוח הגיע היום, וההזמנה בוצעה ביום שלישי שעבר ככה שכול העסק היה מהיר, פשוט, נוח וזול.

אריזה:

האוזניות הגיעו בתוך קופסת קרטון שיכלה להכיל בקלות עוד זוג אוזניות, בתוך קופסת הקרטון מצאתי אריזה מרשימה מאוד, ובתוכה קופסה שחורה מרשימה לא פחות עם לוגו של לוגיטק, אני מעריך שלוגיטק קנו את חברת Ultimate Ears וזו הסיבה לכך.

בתוך האריזה חיכו לי זוג אוזניות מלופפות בספוג שהגן עליהן, לידם נרתיק שעושה רושם קצת פשוט מבחוץ אבל מבפנים הוא מצופה בחומר בצבע סגול מרשים ונעים. עושה רושם שהוא יגן על האוזניות בצורה מעולה.

בתוך הנרתיק היו גם כמה מידות של Ear cushions להתאמה מושלמת לכול גודל של אוזן, 5 במספר ממידות XXS-L.

חיבור האוזניות היה עטוף בפקק עם חותמת Tested.

בתוך האריזה היה גם ספר הדרכה וספרון קטן ובו תמונות של אומנים שונים שמשתמשים בציוד המאוד יקר של החברה וממחיש למי שלא יודע ולא מכיר שמדובר ביצרן איכותי ביותר.

pic1ro.jpg

מבנה האוזניות:

לאוזניות קבל שמרגיש עבה יותר ואיכותי יותר משל הCX500 שהיו לי, חיבור האוזניות הוא זוויתי ומנסיון מדובר ביתרון, לאורך זמן כאשר מסתובבים עם מכשיר בכיס או בתיק חיבור ישר נוטה להתקלקל די מהר, החיבור הזה נראה עמיד יותר מזה של הPX100 שברשותי.

בהמשך הקבל ישנו קליפס שמאפשר חיבור לחולצה ואירגון של הכבל, ישנו גם "מהדק" שמאפשר להקטין את הרווח בין כבל ימין לשמאל.

האוזניות עצמן נראות טוב חיבור הכבל אליהם די פשוט ואני מקווה שזה לא מרמז על העמידות שלהן, מהדגם היותר מתקדם כבר מקבלים כבל הרבה יותר איכותי ועמיד.

בחלק התחתון של האוזניה מצויין הצד שלה L או R, לקח לי כמה שניות למצוא את זה מכיוון שזה די מוסתר.

הכריות הם בצבע לבן שקוף ומוסיפות למראה הכללי.

pic2ch.jpg

ביצועים:

אני לא איש סאונד ולא מגדיר את עצמי כיותר מחובבן לכן צריך להתייחס לדעתי בהתאם.

בהשוואה לאוזניות לנגנים בטווח המחירים הזה שהיו ויש לי עדיין האוזניות בהחלט מתפקדות טוב, הבידוד מצויין, הן נוחות מאוד, הבאס מורגש די מדויק ולא משתלט הפירוט לא רע לאוזניות במחיר הזה וביחס לאוזניות כאלו שכבר היו לי (CX500 וCX300) האוזניות הללו הרשימו אותי יותר.

האזנתי לכמה שירים מכמה ג'אנרים שונים של להקות כמו Pearl Jam, Dire straits, Disturbed, Alice in Chains ונהנתי מאוד מהתוצאה, הגבוהים מעט צרמו, אבל יש לזכור ששמעתי בווליום גבוה מאוד והאוזניות חדשות לגמרי, ויתפקדו טוב יותר בהמשך.

סיכום:

המוצר הרשים אותי ואני מרוצה מאוד מהרכישה, אני מקווה שגם אחי יאהב אותם ואם לא אני פשוט לא אקח ממנו 200 שקלים וישאיר אותם לעצמי.

תהליך ההזמנה היה פשוט ביותר, ומאוד מהיר, ואני רוצה לברך את חברות התיווך נקרא להן שנותנות שירות טוב ומהיר, ובנוסף מצליחים להשיג הסכמים עם קמעוניות גדולות ברשת כמו אמזון.

בכך הן מאפשרות לנו הצרכנים לרכוש מוצרים שעולים, או בכלל לא בנמצא בארצנו במחיר קרוב מאוד למחיר הצרכן בארה"ב.

במקרה הזה האוזניות עלו פחות מ50$ ולכן לא חוייבו במכס, לאחר חישוב עלות המישלוח שילמתי עליהן 10$ יותר מהצרכן האמריקאי.

מעניין כמה הן היו עולות בארץ אילו היום מביאים אותן לכאן.

בנוסף אני מרגיש שתרמתי למחאה החברתית בכול מוצר שהזמנתי בעצמי ללא יבואנים ומתווכים למיניהם שגוזרים עלינו קופונים עצומים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה יופי של אינפורמציה,כל הכבוד.

כמה עלה לך כולל הכול?לא כל כך הבנתי?

וכמה לדעתך משלמים מיסים,מעל נגיד 100$

פורסם

וכמה לדעתך משלמים מיסים,מעל נגיד 100$

מעל 200$

פורסם
  • מחבר

OR2000 אני מקווה שאתה מתלוצץ, אם אני לא טועה מדובר ב16 אחוז מע"מ בלבד.

חישוב המיסים הוא די פשוט, צריך להריץ חיפוש בגוגל של "כמה המכס על..." ותגיע לאתר המכס שם יש טבלה המכסה את כול הקטגוריות.

או לחלופין באתר של חברות השילוח, לפחות אצל Mustop יש מחשבון עלויות שמחשב לך אוטומטית את המכס על המוצר לפי קטגוריות, ומוסיף את עלות השילוח המשוערת לפי מידות החבילה שהזנת.

שוב כול מוצר שמחירו מעל 50 דולר עלול להיתפס במכס, ולפי מה שהבנתי שמשתמשים בשירות של חברה כמו Mustop הוא כמעט בוודאות יתפס כי הם מצהירים על הטובין במכס.

בגלל זה חשוב מאוד לבצע חישוב ולהשוות את המחיר למחיר המוצר בארץ או למוצר ברמתו כדי לדעת האם ההליך משתלם.

מנסיוני כול מוצר מתחת ל50$ שעלות המשלוח שלו זניחה שווה להביא מחו"ל כמעט בוודאות המחיר יהיה זול יותר.

במוצרים יקרים יותר לעיתים גם שווה להזמין, אבל מחייב בדיקה, ובנוסף כאשר המוכר שולח את המוצר לא בטוח שהוא יתפס אני לדוגמא הזמנתי מוצ'ילה לטיול שעשיתי, הגיע אליי חבילה ענקית והיא לא נתפסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים