עבור לתוכן

כרטיס רשת וראוטר

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax.

(לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל)

עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N?

האם הכרטיס הזה: ‏TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps‎

הוא טוב?

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

האם הכרטיס הזה: ‏TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps‎

הוא טוב?

מישהו? זה די דחוף לי :/

פורסם

ככלל, אתה לא חייב להחליף לN, למרות שזה בהחלט ישפר ביצועי אלחוט.

אני החלפתי בדיוק לאחרונה 6204WG עתיק וגוסס ב1043ND, והקליטה בתקן G השתפרה בקצת, אך לא משהו וואו. מצד שני, לא חוויתי מצב של פחות טוב מקודם, אך לא ניסיתי עם מתאם אלחוטי של אדימקס, אלא כאלה של TP-Link ואינטל בלבד.

אולי יש בעיות תאימות עם כרטיס הEdimax, למרות שזה לא מאוד סביר. האם רמת הקליטה בסדר? תנסה לשנות ערוץ אלחוטי ולמצוא אחד יותר פנוי (באמצעות תוכנה כמו Inssider למשל).

פורסם
  • מחבר

ככלל, אתה לא חייב להחליף לN, למרות שזה בהחלט ישפר ביצועי אלחוט.

אני החלפתי בדיוק לאחרונה 6204WG עתיק וגוסס ב1043ND, והקליטה בתקן G השתפרה בקצת, אך לא משהו וואו. מצד שני, לא חוויתי מצב של פחות טוב מקודם, אך לא ניסיתי עם מתאם אלחוטי של אדימקס, אלא כאלה של TP-Link ואינטל בלבד.

אולי יש בעיות תאימות עם כרטיס הEdimax, למרות שזה לא מאוד סביר. האם רמת הקליטה בסדר? תנסה לשנות ערוץ אלחוטי ולמצוא אחד יותר פנוי (באמצעות תוכנה כמו Inssider למשל).

הקליטה מצוינת, אבל מהירות ההורדה במחשב היא בין 5 ל6 מגה כאשר היא אמורה להיות בסביבות 12.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים