עבור לתוכן

בעיה עם הקרנת סרטים על הטלוויזיה (ווינדוס 7)

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7.

המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן.

ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי.

בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט.

אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7.

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

יש לך בטלוויזיה אולי מנגנון ניגודיות דינמית? ניסית לכבות אותו?

פורסם
  • מחבר

יש לך בטלוויזיה אולי מנגנון ניגודיות דינמית? ניסית לכבות אותו?

אין לי, ולדעתי זה גם לא קשור כי יש לי גם ממיר HD של יאס ואין עם התמונה שם שום בעיה.

פורסם

איזו טלוויזיה זו? איזה כרטיס מסך והאם התקנת את הדרייבר האחרון?

פורסם
  • מחבר

איזו טלוויזיה זו? איזה כרטיס מסך והאם התקנת את הדרייבר האחרון?

LG 26" יש לי כרטיס מסך hd4870 והתקנתי דרייבר אחרון ואפילו ניסתי דרייברים ישנים יותר.

שוב הבעיה היא רק בחיבור למחשב, המסך מחשב עובד כרגיל וגם וגם עם הממיר של יאס.

ניסתי קצת לקרוא והבנתי שלווינדוס 7 יש כל מיני קודקים פנימיים והגדרות שונות, אולי שם קבור הכלב.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו אולי רעיון איזה גירסת דרייבר תהיה הכי מתאימה לכרטיס מסך שלי שהוא HD4870? אולי עם גירסה ישנה זה יעבוד יותר טוב.

פורסם

ניסית לראות את YOUTUBE במסך טלוויזיה ? (תחפש סרטונים עם קצוות שחורים כמו בסרטים)

- עם איזה תוכנה אתה רואה סרטים ?

פורסם
  • מחבר

ניסית לראות את YOUTUBE במסך טלוויזיה ? (תחפש סרטונים עם קצוות שחורים כמו בסרטים)

- עם איזה תוכנה אתה רואה סרטים ?

אני משתמש ב KMPLAYER אבל ניסתי גם MPC וגם את המדיה פלייר הרגיל של ווינדוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים