פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר יש לך בטלוויזיה אולי מנגנון ניגודיות דינמית? ניסית לכבות אותו?אין לי, ולדעתי זה גם לא קשור כי יש לי גם ממיר HD של יאס ואין עם התמונה שם שום בעיה.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר איזו טלוויזיה זו? איזה כרטיס מסך והאם התקנת את הדרייבר האחרון?LG 26" יש לי כרטיס מסך hd4870 והתקנתי דרייבר אחרון ואפילו ניסתי דרייברים ישנים יותר.שוב הבעיה היא רק בחיבור למחשב, המסך מחשב עובד כרגיל וגם וגם עם הממיר של יאס.ניסתי קצת לקרוא והבנתי שלווינדוס 7 יש כל מיני קודקים פנימיים והגדרות שונות, אולי שם קבור הכלב.
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים מחבר יש למישהו אולי רעיון איזה גירסת דרייבר תהיה הכי מתאימה לכרטיס מסך שלי שהוא HD4870? אולי עם גירסה ישנה זה יעבוד יותר טוב.
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים ניסית לראות את YOUTUBE במסך טלוויזיה ? (תחפש סרטונים עם קצוות שחורים כמו בסרטים)- עם איזה תוכנה אתה רואה סרטים ?
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר ניסית לראות את YOUTUBE במסך טלוויזיה ? (תחפש סרטונים עם קצוות שחורים כמו בסרטים)- עם איזה תוכנה אתה רואה סרטים ?אני משתמש ב KMPLAYER אבל ניסתי גם MPC וגם את המדיה פלייר הרגיל של ווינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.