עבור לתוכן

איזה אנטי-וירוס חינמי הכי כדי להתקין ?

Featured Replies

פורסם

מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין

מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין?

והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?

פורסם

microsoft security essentials

avg

avira

פורסם

אני תמיד ממליץ על avast. מעולה, קליל ולא מציק. בהחלט עושה את העבודה (גם באתרים מפוקפקים)

פורסם
  • מחבר

בסדר

ואם אין לי חומת אש של תוכנה חיצונית זה אוטומטי מפעיל חומת אש פנימית של הוינדווס?

נ.ב: ומה זה בכלל ה windows defender ? -כלומר הבנתי שזה שייך לתוכנה פנימית של הוינדווס בקטגוריה של תוכנות אנטי ריגול,

כלומר אם יש לי אותה אני לא צריך תוכנה אחרת של אנטי ריגול ? - והאם היא בכלל מספיק טובה כי אני לא מרגיש אותה בכלל במחשב - כלומר לא שמתי לב בכלל שהיא מצאה לי וירוס או התריעה פעם על איזהו שהי תוכנה זדונית...

פורסם

AVG באמת מצויין.

פורסם

אני תמיד ממליץ על avast. מעולה, קליל ולא מציק. בהחלט עושה את העבודה (גם באתרים מפוקפקים)

true to that.

פורסם

אני עם AVAST ומאוד מרוצה.

פורסם

Best Free Antivirus Software - Updated 13. August 2011

http://www.techsupportalert.com/best-free-anti-virus-software.htm

Avast! Free Antivirus is my new top pick for the best free antivirus software in light of recent developments. Avast has steadily been improving its detection rates over the past few years and now ranks with the some of the best.

Avast has the most features of all the free antivirus with full real-time capabilities including web, e-mail, IM, P2P and network shields, boot-time scanning, and a behavioural blocker. The new version 6 brings even more features including an internet site ratings plugin, script malware protection and a limited (non-configurable) sandboxing feature. Although the sandbox is a very useful semi-automated security feature, the default settings involves a pop up to ask whether a software should be sandboxed for not - for the typical average user this can be slightly confusing though it can set to sandbox the software automatically. Lastly Avast is also light on resources.

פורסם

בסדר

ואם אין לי חומת אש של תוכנה חיצונית זה אוטומטי מפעיל חומת אש פנימית של הוינדווס?

נ.ב: ומה זה בכלל ה windows defender ? -כלומר הבנתי שזה שייך לתוכנה פנימית של הוינדווס בקטגוריה של תוכנות אנטי ריגול,

כלומר אם יש לי אותה אני לא צריך תוכנה אחרת של אנטי ריגול ? - והאם היא בכלל מספיק טובה כי אני לא מרגיש אותה בכלל במחשב - כלומר לא שמתי לב בכלל שהיא מצאה לי וירוס או התריעה פעם על איזהו שהי תוכנה זדונית...

לייתר ביטחון תמיד עדיף להיכנס ללוח הבקרה ואז לחומת האש של Windows רק כדי לוודא שהיא פעילה, אבל אם אתה מעדיף או רוצה חומת אש חינמית וחזקה יותר יש לך את חומת האש של Comodo

Comodo Firewall for Windows

http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html

Windows Defender הוא נגד רוגלה(Spyware) ויש תוכנות נגד ריגול שעדיפות עליו כמו Malwarebytes Anti-Malware וSUPERAntiSpyware .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

אני אתקין את ה AVAST כי הבנתי שזה עושה הגנה "בזמן אמיתי" גם בכול מה שקשור ל WEB בסגנון של ,"INTERNET SECURITY", אני הבנתי נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים