עבור לתוכן

לוח שמוצג עם בקר רשת 1 ג'יגה מזוהה רק עד 100. asus p5g41t-m lx. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

הבחנתי היום שיש תקלה בלוח של אסוס p5g41t-m lx

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#overview

הבעיה היא שמוצהר שם שהכרטיס רשת תומך ב 1 GB LAN, אך בפועל זה לא ככה הוא נשאר על 100.

הראוטר שלי הוא 1GB LAN , הדריברים של הכרטיס רשת מעודכנים לעכשיו.

צרפתי קובץ הסבר.

מה אני יכול לעשות? ראיתי שיש לעוד הרבה אנשים את הבעיה הזו.

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

היי idd,

יש לבדוק שכבל הרשת תואם להעברת 1 ג'יגה.

כלומר: כבל בעל 8 גידים ולא 4.

ליאור

פורסם
  • מחבר

הכבל 8 גידים.

אבל זה לא משנה כי בהגדרות מופיע רק עד 100. גם אים היה כבל מחובר וגם אם לא.

פורסם

אני גם חושב שזה עניין של הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

היי,

המערכת שלי היא 64 ביט. כך שהדריבר דומה L1C62x64.inf וגם שם נכנסתי ורשום ג'יגביט והוא הכי מעודכן שיש. (ראו תמונה מצורפת)

ממש מוזר.

אני בטוח שכל מי שיבדוק אצלו ויש לו כרטיס רשת מובנה של Atheros יראה שגם אצלו זה לא תומך. כי אפילו ראיתי את זה בכמה לוחות של ג'גבייט ואסוס.

תודה.

עריכה:

התקנתי כמה סוגים שונים של דריברים על הכרטיס רשת שלי וגם שם אין אפשרות ל 1 ג'יגה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אצלי גם כרטיס רשת 1GB אבל הוא עובד בפועל רק על 100MB.

כאשר עשיתי קצת חיפוש בגוגל, אז אני זוכר שמצאתי תשובות שאומרות כך. על מנת שכרטיס רשת שלך יעבוד על 1 GB חובה שכל החומרה שלך יהיה מסוגלת לעבוד ב 1 GB. זאת אומרת המודם של התשתית שלך, כבל רשת וכבלים של תשתית שמגיעים אל הדירה שלך.

אצלי יש מודם תומסון ישן של כבלים שגם כך עובד מקסימום על מהירות של 32 MB, לכן אני בטוח שזאת הסיבה שאני לא מקבל 1 GB.

בכל מקרה המהירות שלי זה רק 12MB, לכן אני בטוח ש100MB של כרטיס רשת מספיק לי :)

פורסם

100 מגה ביט אומנם מספיק בשביל אינטרטנט אבל בשביל רשת ביתית יהיה נחמד 1 ג'יגה ביט

פורסם
  • מחבר

אצלי גם כרטיס רשת 1GB אבל הוא עובד בפועל רק על 100MB.

כאשר עשיתי קצת חיפוש בגוגל, אז אני זוכר שמצאתי תשובות שאומרות כך. על מנת שכרטיס רשת שלך יעבוד על 1 GB חובה שכל החומרה שלך יהיה מסוגלת לעבוד ב 1 GB. זאת אומרת המודם של התשתית שלך, כבל רשת וכבלים של תשתית שמגיעים אל הדירה שלך.

אצלי יש מודם תומסון ישן של כבלים שגם כך עובד מקסימום על מהירות של 32 MB, לכן אני בטוח שזאת הסיבה שאני לא מקבל 1 GB.

בכל מקרה המהירות שלי זה רק 12MB, לכן אני בטוח ש100MB של כרטיס רשת מספיק לי :)

שוב כמו שאמרתי. בשביל לבדוק אם הכרטיס רשת שלך תומך ב 1000 אז הוא לא חייב להיות מחובר לשום ציוד. אתה צריך לבדוק את זה במהירות חיבור של ההתקן עצמו.

אני אשמח אם תעשה זאת.

תודה.

פורסם

לא רוצה להשתלט על השרשור שלך ::)

בכל מקרה, יש לי כרטיס רשת אחר (של NVIDIA) ושם אפילו אין אופציה כזאת לבחור את מהירות שלו :nixweiss:

פורסם

על מנת שכרטיס רשת שלך יעבוד על 1 GB חובה שכל החומרה שלך יהיה מסוגלת לעבוד ב 1 GB. זאת אומרת המודם של התשתית שלך, כבל רשת וכבלים של תשתית שמגיעים אל הדירה שלך.

זה פשוט לא נכון (החלקים המודגשים). היחידים שצריכים לתמוך הם הכבל, והציוד שמחובר בקצוות של הכבל (כרטיס הרשת במחשב והנתב/מתג). כל הציוד האחר שמחובר לנתב בקצה השני זה כבר חיבור אחר.

פורסם

אני ממליץ לנסות לבדוק את החיבור דרך לינוקס ( LIVE CD כלשהו ) , כדי לראות אם מדובר בדריבר או חומרה.

כל הטענות שהעלת מצביעים על הדריבר, אם הזכרון שלי אינו מטעה אותי כבר נתקלתי בזה עם כרטיס רשת של אטרוס.

אני גם עם לוח אם של אסוס אבל דגם אחר עם כרטיס אחר ( P8P + realtek gigE card ) , אצלי קיימת האפשרות ל 1Gbps.

פורסם

למען הסר ספק,

אני גם עם לוח ASUS עם כרטיס Atheros, וגם אצלי בדרייבר אין אפשרות לעשות Force ל1Gbps. זה לא אומר שהכרטיס או הדרייבר לא תומך, אלא בסה"כ שחייבים לעשות זאת דרך Auto-negotiation. אצלי החיבור עם הנתב (TP-Link WR1043ND) כן עולה ב1Gbps.

יכול להיות שיש אצל פותח הדיון יש בעיה עם הנתב או הכבל. באיזה נתב מדובר? האם מדובר בכבל Cat5E או Сat6 (כבל Cat5 לרוב לא יתמוך ב1Gbps, גם אם הוא 8 גידים).

פורסם

זה רק דרייבר !

גם אען רשת מחוברת צריך להיות שמה 1000MB

קראת את ההודעה שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים