עבור לתוכן

ביצוע פרוייקט מודינג בזול זקוק לעזרה ויעוץ.

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לבצע קצת מודינג למחשב בן 3 שהולך לשמש אותי בתור מחשב אישי לעבודה משרדית ואינטרנט.

אני רוצה שהפרוייקט יהיה במינימום הוצאות כספיות, מכיוון שאני לא רוצה לזרוק מאות שקלים שבהם אני כבר יכול לקנות מארז מוכן ולא פחות טוב.

הפרוייקט ממש לא מסובך אבל אין לי ממש את הכלים כדי לבצע אותו.

קודם אני יסביר מה אני מתכנן לעשות

pro1g.jpgpro2x.jpgpro3n.jpg

אני רוצה להוסיף שני מאווררי 80MM מקדימה, איפה שהרקע הכחול, והזזת כפתורי ההדלקה, מיקומים חדשים מסומנים בירוק ואדום.

בנוסף אני רוצה להוסיף מאוורר 92 או 120 מלמעלה.

זהו סך הכול די פשוט, השאלה שלי איך אפשר לבצע את העבודה הזאת בלי לקנות דרמל?

איך אני יכול לחבר את מאווררי ה80 הקדמיים לפלסטיק הקידמי של המארז?

פורסם

לא ממש ברור .

אבל ככה : צריך לחתוך פתחים = משהו לחתוך איתו את הפלסטיק או מתכת.

צריך שופין או נייר זכוכית או משהו לשייך ולהחליק את הפתחים.

חיבור המאווררים : אפשר להדביק ברגים עם אפוקסי ועליהם להרכיב את המאווררים.

פנל הכפתורים : לחתוך להדביק .. אבל צריך לחזק את התפרים בגלל הלחיצות. הדבקה אם הברגה .. תלוי בך.

אני אוהב לעשות 80% עבודה. כלומר אני חושב הלאה - מה אם אצטרך להתאים או לתקן עוד חצי שנה ..

** לדעתי אתה צריך לחתוך את הגריל האחורי ולהרכיב שם מאוורר הכי גדול שאפשר. זה יספיק . אם הטמפ' לא ימצאו חן בעיניך - רק אז תתחיל לחתוך מקדימה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הטמפ' הן יהיו בסדר גמור עם מאוורר אחד גרוע אני יודע.

אני לא באמת צריך את המוד הזה, אני לא מתכנן לבצע OC וגוף הקירור של המעבד שלי מפצה על היעדר מאווררים, מה גם שהחומרה לא קיצונית בכלל ופשוטה מאוד.

אני רוצה לעשות את המוד יותר בשביל הכיף.

לגבי חיתוך המתכת אני יקפוץ למסגר קרוב לביר ואשאל כמה זה יעלה לא אמור להיות יקר מדי כולה עבודה של כמה דקות.

לגבי הפלסטיק אני אגש לACE או משהו דומה ויחפש שם איזשהו מסור קטן שיתאים+נייר זכוכית אני חושב שזה יפתוך את הבעיה.

הזמנתי כבר גרילים מהאינטרנט יקח להם זמן להגיע.

למאווררים הקידמיים הזמנתי גרילים מרובעים כאלה מאלומניום אולי זה יעזור בחיבור למארז.

את תושבות הפלסטיק של הכפתורים אני ינסה לחתוך גם ולהדביק במקום אחר עם דבק סיליקון כזה.

אני יעדכן בהמשך נראה אם אפשרי לבצע מודינג במינימום עלויות.

פורסם

אתה יכול לנסר מתכת עם משורית מתכת קטנה בלי בעיות.

שופין , ניר זכוכית מתאים ואתה מסודר

יצירת חורים במתכת זו בעיה שאתה יכול להתגבר ע"י הדבקה באפוקסי של ברגים

לגבי הפלסטיק - תנסה לחתוך את כל החלק של הכפתורים ביחד.

תקנה דבק לפלסטיק . כזה שיאפשר הדבקה באותו גובה. ותצטרך לקחת בחשבון את הרווח שנוצר מהחיתוך עצמו. וכפי שציינתי להדביק פסי חיזוק על ההדבקה הראשונית .

סוף מעשה במחשבה תחילה. תכנן הכל בדיוק. דמיין בדיוק מה תעשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים