פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים שלום לכולםאני מעוניין לקנות כונן HDD בנפח של 2TB הוא מיועד לאחסון של כלל הקבצים שלי על המחשב ושל הרשת הביתית {משחקים , שירים, סרטים , תוכנות , וגיבויים}חשוב לי מאוד :א. אמינות שלא ידפק לי אחרי כמה שנים וכל המידע היקר הזה של שנים ילך לפח.ב. מאוד חשוב לי השקט אני לא יכול לסבול כוננים מרעישים.ג. מהירות העברת קבצים.ד. מחיר עד 450 שקל לכל היותר.הכי קריטי זה סעיפים א + ב.תודה רבה לכל העוזרים והממליצים מראש !נ.באם אתם חושבים שנפח 2TB בעיתי עדין אז אם אפשר הצעה חלופית ל 1.5 או משהו דומה תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים ד. ו ג. לא הולכים ביחד. (יחסית)ישנם 2 סוגי דיסקים -5400rpm. איטיים יחסית, שקטים וזולים.7200rpm. מהירים, יקרים, (540 שח וצפונה) ומעט יותר מרעישים. (המודרנים בגודל 2TB עדיין מאוד שקטים לטעמי)בכל מקרה, לגביי המלצה, ראה תגובתי כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510333.0
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445זה אמנם כונן ירוק (5400 סל"ד) אבל זה אחלה פתרון לטובת אחסון והוא גם לא יקר.לגבי אמינות לטווח ארוך אז אי אפשר לדעת לגבי שום כונן כמה שנים הוא יחזיק, לכן ההמלצה היא לא להחזיק את המידע על כונן אחד בלבד אלא לגבות אותו על כונן נוסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.