עבור לתוכן

gta iv textures בעיה הלעלות את איכות הtextures מLOW

Featured Replies

פורסם

בהתחלה ממש לא ראו כלום שהתקנתי תמשחק..אז עשיתי את כל העדכונים למשחק עד לאחרון שבהם ואז הלך כל הבעיות שפתאום ברחוב ראו הכל לבן!

אבל עכשיו יש בעיה לא הכי מטרידה אבל עדיין אני לא מצליח לעלות את איכות הtextures בתוך המשחק.. אני מנסה לשנות נגיד למדיום והוא ישר חוזר

לLOW ..לא נותן לי להזיז את זה

מה אפשר לעשות? ..המשחק עובד סביר אבל עדיין בגלל זה התמונה כזאת גרעינית

יש לי מעבד E5200

כרטיס של ATI X1950PRO 512MB

1 גיגה זיכרון פנימי

עם הדרייבר האחרון שיצא

וWINDOWS XP SP3

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? כי אני רואה גם שם בסקאלה של המגה בייט של הכרטיס שאני לא מנצל בוא כמעט כלום

אני רוצה פשוט להגיד את המשחק שיראה סביר..וירוץ יפה..

לא צריך איכות HD או משהו אבל שיראה נחמד

יש למישהו רעיון? :)

פורסם

המפרט שלך יחסית חלש כדי להריץ את המשחק בצורה נורמלית.

האופציה חוזרת לLOW כי כנראה אין לך מספיק זיכרון כרטיס מסך ואותה הגדרה גם לוקחת הרבה זיכרון יחסית למה שיש לך.

בקיצור אתה תהיה חייב לשחק על הגדרות נמוכות, תנסה לכבות גם את הצללים הם לוקחים די הרבה משאבים ולהוריד VIEW DISTANCE.

פורסם
  • מחבר

המפרט שלך יחסית חלש כדי להריץ את המשחק בצורה נורמלית.

האופציה חוזרת לLOW כי כנראה אין לך מספיק זיכרון כרטיס מסך ואותה הגדרה גם לוקחת הרבה זיכרון יחסית למה שיש לך.

בקיצור אתה תהיה חייב לשחק על הגדרות נמוכות, תנסה לכבות גם את הצללים הם לוקחים די הרבה משאבים ולהוריד VIEW DISTANCE.

אז מה הכיול שכדאי לכוון לאפשרות משחק סבירה?

פורסם

תשים הכל על LOW ותתחיל להעלות הגדרה אחת כל פעם ותראה איך זה משפיע. כמו שרשמתי אני ממליץ לכבות את הצללים לגמרי זה ממש יעזור וגם להוריד קצתVIEW DISTANCE לבערך 15-20. בכלל אם תוכל לעשות OC למעבד זה גם יכול ממש לעזור כי המשחק הזה מנצל טוב גם כוח מעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים