עבור לתוכן

UBISOFT תחזיר את הכסף לקוני FROM DUST

Featured Replies

פורסם

http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/24/steam-is-offering-refunds-for-from-dust/

במקור UBISOFT אמרו שיהיה צורך בחיבור אינטרנט בהפעלה ראשונה (או לפחות גרמו לקונים לחשוב שזה מה שיהיה), כתוצאה החברה תחזיר כסף לקוני המשחק.

זה המחיר שחברה אמורה לשלם על דפיקה של מי שרוצה לקנות את המשחק שלה, בעזרת השם יעשו אותו דבר גם ל BLIZZARD ושוב ל UBISOFT בכל משחק שהם יוציאו.

פורסם

אני יודע את זה ממזמן . חברים שלי מארה"ב "נשרפו" אני אמרתי להם שאני חכם מספיק לא לקנות משחק של UBI לPC. אומרים שUBI לא השקיע הרבה מדי בהמרה וקשה לשחק עם עכבר. המשחק נראה חביב אבל מה לא שווה לשלם עליו 15$ נכון שזה זול אבל זה של ubi ועדיף לחכות שאולי הם יתקנו אותו קצת או שהמחיר יהיה תואם את רמת חצי האפיה של המשחק. .

פורסם

מדובר פה בסוג של תקדים לא?,לא זוכר שחברת משחקים שהחזירה כסף לצרכנים בגלל שהמשחק/מוצר שלה היה גרוע.כל החברות היום יכולות לפשוט רגל אם השוק יהפוך את זה לנורמה.מצד שני זה יכול לגרום לחברות להשקיע במשחקים שלהם

פורסם
  • מחבר

זה לא רק הבעיות שהם לא מצליחים לסדר, הם גם אמרו שה DRM ידרוש בדיקה רק בהפעלה ראשונה מה שלא קרה בפועל.

פורסם

הכותרת שלך מטעה - UBISOFT מוציאים פאץ שיסיר את הDRM

Valve הם אלה שיחזירו לקונים את הכסף

פורסם
  • מחבר

ובאמת ניראה לך ש VALVE יפסידו כסף בגלל הכשלון של UBISOFT. גם VALVE יחזירו את החלק שלהם (או לפחות חלק מזה) אבל בסופו של דבר רוב הכסף יגיע מ UBISOFT.

פשוט ל UBISOFT אין דרך להחזיר לקונים את הכסף ול- VALVE יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים