פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים לכל מי שמתכוון לקנות מצלמה כזאת שיקח בחשבון שבמקרה של תאונה, הצילום עלול להרשיע אותו, והשמדת ראיות היא עבירה פלילית.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים נקווה שהמשטרה תדע לטפל בשוטר הזה, לקנוס / להדיח / לעכב דרגה, למען יראו ויראו!! בושה וחרפה שאזרח שומר חוק נאלץ להתמודד עם שוטר כזה.היום זה הוא.מחר זה אני.היום עבירת תנועה, מחר זיוף ראיות בתיק רצח.נשמע מופרך?אני לא חושב.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים לכל מי שמתכוון לקנות מצלמה כזאת שיקח בחשבון שבמקרה של תאונה, הצילום עלול להרשיע אותו, והשמדת ראיות היא עבירה פלילית. אכן כן. ברוסיה מצלמות כאלה נהיו דבר פופולרי לאחרונה. אחד סיפר על מקרה שמסר הקלטה לשוטרי תנועה כדי להוכיח את חפותו בתאונה. השוטרים בחנו את ההקלטה וזיכו את הנהג לחלוטין מאשמה בתאונה, ועל הדרך דפקו לו כמה דוח"ות על עבירות תנועה שביצע במהלך היום ותועדו במצלמה.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים לפי המודל שהראו כאן של המצלמה נראה לי שהיא עשוייה להרשיע את הנהג בעבירה של תצוגה נראית ממושב הנהג.כיום מותר לראות ממושב הנהג רק מערכות GPS ונסיעה לאחור.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים תצוגה ממושב הנהג28א.(א) ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג,יותקן ברכבמנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה תצוגה כאמור(ב)האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכבאו על מערכות תצוגה בכלי רכב המשמשים את משטרת ישראל או את שירותהביטחון הכללי לצורך מילוי תפקידם או את צבא הגנה לישראל למטרה ביטחונית.(ג)על אף האמור בתקנה זו, רשאי השר ליתן היתר להפעלה למטרה בטיחותית שלתצוגה הנראית לנהג גם בעת נסיעת הרכב, ובלבד שהתצוגה אינה מחייבת צפייהרצופה בה והנהג ברכב שבו מותקנת תצוגה כאמור קיבל הכשרה לשימוש בה תוך כדי נהיגה.
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים לכל מי שמתכוון לקנות מצלמה כזאת שיקח בחשבון שבמקרה של תאונה, הצילום עלול להרשיע אותו, והשמדת ראיות היא עבירה פלילית.נכון, אבל אתה לא חייב להפעיל את המצלמה כל הזמן. תפעיל אותה כשאתה יודע שיש פוטנציאל לצלם סרטון כזה בדיוק, ותכבה אחר כךאתה יכול גם למחוק מהמצלמה את מה שצילמת כל X זמן, מחיקת חומר מצולם לפני שבכלל קרה משהוא היא לגיטימית ולא יכולה להיות מחיקת ראיות
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים אתה אף פעם לא יודע אם יש פוטנציאל לצלם משהו מיוחד, אלא אם אתה מתכנן משהו מיוחד.
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים אני בספק שלאחר תאונה רצינית הדבר הראשון שיעלה לך לראש זה לרוקן את המצלמה שבדיוק צילמה אותך עושה טעות קריטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.