פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי.נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה.בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין.מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרההנה הקוד שאצלי :@charset "utf-8";/* CSS Document */#wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f;}#header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png);}#content { height: 550px; width: 950px; margin-left: 80px; float: left; background-image: url(../images/conteut.png);}#footer { height: 95px; width: 950px; margin-right: 80px; margin-bottom: 20px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/footer.png);}#clear_all { width:960px; clear: both; float: none;}[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים קצת קשה להבין מה בדיוק קורה בלי הקוד של האתר עצמו (HTML), וגם מה בדיוק אתה רוצה לעשות.אגב, שמת לב שהרוחב של האובייקטים הפנימיים (כולל margin) גדול מהרוחב של הwrapper? לא נראה לי שזה אמור להיות כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.