פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים קניתי SSD - 60GB.שמתי לב שאחרי התקנת WIN7 וADOBE CS5 - לא נשאר מקום בכונן !!!בדקתי קצת, ומסתבר שיש קובץ hiberfil.sys שתפס 15GB !!!וה-PF תפס לי 17GB !!! (יש לי 16GB RAM)טוב, אז איך מבטלים את ה-Hiberfil.sys?מפעילים CMD כמנהל (חשוב מאוד) וכותבים powercfg -h off.זה מעיף את הhiberfil.את ה-PF מקטיניפם לכמה שרוצים (הקטנתי ל-5GB)והופ! השתחרר לי המון מקום.
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים אולי כדאי שתזכיר ולו במשפט אחד, יחד עם העצה המועילה, את המשמעות של קובץ הhiberfil וההשלכות של ביטולו, במיוחד לטובת בעלי הניידים החמושים בSSD?
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים מחבר אני חושב ששמו אומר הכל...אבל בכל זאת - הפעולה מבטלת את אפשרות מצב השינה. (לא ה-Sleep - המתנה)
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים או במילים אחרות, בעלי ניידים לא יוכלו "לכבות" את הנייד באופן שמצד אחד שומר על המידע ומצד שני לא צורך סוללה (בניגוד לSLEEP). בהתחשב בכך שגודל הקובץ תלוי בגודל הזכרון, כך שבמחשב טיפוסי מדובר ב4GB ולא 16, מה היתרון הגדול?
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים אם יש לך 16ג'יגה של זיכרון אתה בקלות יכול לבטל לחלוטין את ה-Page File, מעבר לזה עדיף שתפרסם את הפקודות הללו תחת הדיון של מדריך ל-SSD.
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים ואיי אדיר ביותרממש עזר לי בהתחשב שאני בכלל לא שם את המחשב על מצב שינהאו משתמש בו או מכבה אותו נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.