עבור לתוכן

תופעה בעליה של ווינדוס 7.

Featured Replies

פורסם

התופעה היא כדלהלן:

אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו.

במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה.

ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדים כרגיל בלי שום בעיה. אם אני מכבה את המחשב ומדליק, המחשב עולה פיקס. אם אינ מכבה, מנתק מהחשמל, מחכה כמה דקות, המחשב עולה מושלם.

כלומר יש פרק זמן מסוים שצריך לעבור בשביל שזה ייקרה. וזה תמיד קורה. אחרי פרק זמן מסוים, אני לא יודע מה הוא, זה קורה. הוא נתקע, אני עושה ריסט, הוא עולה פיקס.

אני יודע מה הגורם לבעיה. הכרטיס קול שלי E-MU 1212m שזה כרטיס PCI דיי ישן שעובד עם דרייבר שלא נועד לווינדוס 7 64 ביט אך הוא בטא למערכות הפעלה קודמות ב64 ביט. ברגע שאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס הזה, זה לא קורה. ברגע שאני מנתק את הכרטיס הזה, זה לא קורה גם כן.

כלומר הכרטיס הוא בוודאות הגורם לתופעה הזאת, אבל הקטע ההזוי הוא שהוא עובד פיקס! בנוסף לזה השתמשתי בו בעבר מלא והוא לא עשה את הבעיה הזאת אלא היא התחילה לא מזמן.

בפעם האחרונה שזה קרה ווינדוס מצא לנכון לשים לי את ההודעה הבאה:

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1037

Additional information about the problem:

BCCode: 124

BCP1: 0000000000000000

BCP2: FFFFFA8004C4D6F8

BCP3: 0000000000000000

BCP4: 0000000000000000

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\082311-20420-01.dmp

C:\Users\Ofir\AppData\Local\Temp\WER-35225-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

אשמח אם למישהו יש שמץ של רעיון\מידע\משהו לעזור לי לפתור את הדבר ההזוי הזה.

תודה מראש, אופיר. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא, הדרייבר שמותקן לי הוא לא מיולי של השנה. הוא מפברואר 2010 וכן זה PCI, כמו שציינתי בהודעה המקורית.

הקישור שלך מוביל לאתר של קריאייטיב. אני יודע שEMU זה קריאייטיב בתכלס אבל אני לא רואה את ה1212M מופיע שם.

תודה :)

פורסם

הקישור שלי מוביל לדרייבר האחרון של הכרטיס שלך

פורסם

אם זו אכן הבעייה, אז עזוב את זה. כמה פעמים כבר יוצא לך לכבות את המחשב?

פורסם
  • מחבר

JUSTUSER תודה רבה על העזרה. אני אוריד, אתקין ונראה אם הכל בסדר.

גיל, אני דוקא מכבה את המחשב הרבה.

פורסם
  • מחבר

אוווווווווווווווווף :kopfpatsch:

לא עזר.

אני פשוט אובד עצות! מה זה יכול להיות?!!?

אין פה איזו אי תאימות חומרה, שהרי זו תופעה שהתחילה לפני חודש פחות או יותר. חוצמזה הווינדוס מזהה את הבעיה אז זה רק משהו בתוכנה.

בא לי למות :(

עריכה:אני מנסה עכשיו להסיר את כל הUPDATES של ווינדוס שעשיתי. כן כן, זה ווינדוס חוקי. האמת שאף לא טרחתי איתם עד לא מזמן כשהתחילו לי בעיות עם ההארד-דיסק הקודם. אולי עליתי פה על משהו!

פורסם
  • מחבר

טוב, ניסיתי כבר הכל, באמת, ושום דבר לא פותר את הבעיה.

יש להורים שלי מחשב זהה שקנינו ביחד. אני אשים את הכרטיס קול הבעייתי אצלם, אתקין אותו, ואם הכל יהיה בסדר בהפעלה אצלם, זה כנראה אומר שהלוח אם הלך פייפן.

הבעיה שאצלם יש XP ואם זה אכן יעבוד טוב זה לאו דוקא אומר שהבעיה היא בחומרה אלא אולי במשהו שווינדוס 7 עושה.

פורסם

ניסית להתקין מערכת הפעלה מאפס?

ניסית לבטל כל בקר ויציאה שאתה לא משתמש בא בביוס? יכול להיות שזה תופס משאבים שכרטיס צריך להשתמש בהם וזה גורם להתנגשות.

פורסם
  • מחבר

ניסית להתקין מערכת הפעלה מאפס?

ניסית לבטל כל בקר ויציאה שאתה לא משתמש בא בביוס? יכול להיות שזה תופס משאבים שכרטיס צריך להשתמש בהם וזה גורם להתנגשות.

אכן. פירמטתי פעמיים. לא תפס.

ביטלתי את הכרטיס קול והכרטיס מסך של הצ'יפסט כבר מזמן כי אני לא משתמש בשניהם, אז זה לא קשור.

פורסם

תנסה את הכרטיס במחשב אחר בשביל לשלול תקלה בכרטיס.

פורסם
  • מחבר

זו התשובה הנכונה לבעיה :(

You've described a sound card or PCI slot that is defective when it is cold, and it failed about a month ago.

אני אאלץ לקנות כרטיס חדש.

תודה.

פורסם

שגיעה שיש לך זה ממעבד !

מנסה מעבד אחר

מנסה לוח אם אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים