עבור לתוכן

לא מצליח להיכנס לנתב Linksys WRT54GL כתובת 192.168.1.1, אין גישה לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת.

כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב.

מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו?

אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם.

איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב !

עידכון:

טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו.

לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הסיסמה admin רק בשורת סיסמה ולהשאיר רק את שורת המשתמש ?

והשאלה השניה היא, מדוע הייתי צריך לעשות לו איפוס מלא כדי שאני אוכל להיכנס אליו?

איך קרה שפתאום הוא החליט שאני לא יוכל להיכנס אליו ואחרי ריסט מלא (הוצאת והכנסת שנאי החשמל לא עזרו) פתאום ניתן להיכנס אליו, אך מה? כל ההגדרות נמחקו, ואיני זוכר מה הגדרתי עליו מלבד הפרטי כניסה לרשת, אילו פורטים לחסום, אילו להתיר.

בנוסף באותה הזדמנות אבקש ממך רעיונות הצעות וטיפים כיצד לנצל את הנתב בצורה הטובה ביותר, אם זה מבחינת פיצ'רים שקיימים בו, אם זה מבחינת אבטחה, אם זה מבחינת איזה סוג אבטחה לשים לרשת האלחוטית ואם זה מבחינת עידכון קושחה (והאם יש צורך בכך).

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים