עבור לתוכן

PC Gaming is not dead

Featured Replies

פורסם

קשה להגיד על הקונסולות החדשות PLUG N PLAY. מלא עבדכונים, בעיות יציבות, קונסולות מתחממות. כל קונסולה והבעיות שלה (למרות שה PS3 בכל זאת עמידה יותר).

פורסם

זה רק 10000 שקל מחיר ראלי בישראל :lol: אבל אצל היבואנים בארץ שער הדולר הוא בין 6-10 שקל.

בכל מקרה מתי שמנסים לעשות מוצר יחודי או שמקבלים להיט או שמקבלים פיל לבן. לפי דעתי זה פיל לבן כי התמכור דפוק לגמרי. גם לIPAD יש גרסה זולה והוא לא עולה מעל 1000$ . אולי החברה הזאת טובה במקלדות ועכברים אבל מחשבים ניידים ועוד בכזה מחיר :screwy: מישהו נפל על הראש לאחרונה? הם יותר יקרים מalienware ....

בקשר לקונסולות אני לא יודע עד כמה פופולריות הן עכשיו. בזמן האחרון לא שמעתי על משהו מעניין במיוחד בקשר למשחקי קונסולת. בארה"ב לא כלכך חונקים את האזרחים עם מיסים אז הם יכולים לקנות את כל הקונסולות + מחשב. בכל מקרה עד כמה שידוע לי יש המון שחקני PC בפורום האמריקאי/בינלאומי שאני משתתף בו אבל עדיין אני לא נכנס לכל השירשורים (לא הכל מעניין אותי).

פורסם

קשה להגיד על הקונסולות החדשות PLUG N PLAY. מלא עבדכונים, בעיות יציבות, קונסולות מתחממות. כל קונסולה והבעיות שלה (למרות שה PS3 בכל זאת עמידה יותר).

אלו עדין פירורים לעומת מה שאתה יכול לעבור ב-PC...

בעיות התחממות, בעיות דריברים, בעיות תאימות עם מערכת הפעלה, בעיות תאימות עם חומרה שונה, בעיות תאימות בין תוכנות... שלא לדבר על כמות השעות שצריך להשקיע בניסיון למצוא את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים