עבור לתוכן

Warhammer 40,000: Space Marine - steam demo

Featured Replies

פורסם

ביקורת ראשונה של אתר גדול והיא טובה

http://www.joystiq.com/2011/09/06/warhammer-40k-space-marine-review/

Relic has still done a great job here. Space Marine is a terrific title, and proof that Relic's expertise can extend far past the RTS genre they've already conquered. The game is short, in terms of both length and features, but what's there, especially in the single-player campaign, is of the highest quality. Warhammer fans especially will love it, and hopefully even those who've never heard of Games Workshop's legendary setting will pick it up and learn just where the whole "space marine" idea came from in the first place

ציון 4/5

פורסם

tutorial - משהו?!

I'm getting owned here!

פורסם

אל תפספס, תנסה לא למות, תתרגל למות הרבה :lol:

פורסם

Try using your weapons to kill the green skins

:P

לא הצלחתי לסיים את הדמו במצב הקרבות, רק במצב של הג'ט פ'אק, אבל למדתי (על בשרי) שלהסתער על ערמה של אורקים לרוב לא נגמר טוב ולכך צריך להיות זהיר טיפה יותר.

ספציפית, אל תיתן להם להקיף אותך, תלמד ותשתמש בהתקפות שעושות סטאן, ותשתמש בהוצאה להורג רק כאשר האוייב מבודד כי אחרת יכסחו אותך בזמן שאתה הורג אותו, וכמובן לא לשכוח רימונים על קבוצות גדולות

זה לפחות מה שאני גיליתי ונראה שזו הדרך להצלחה

פורסם

gamespot נתן 7 למשחק

אני חושב שהם קשוחים שם רוב המשחקים חוץ מהגדולים מקבלים 7

ign 7.5

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם

כל אלה שטוענים שקורעים אותם - עברתם בכלל על הכפתורים ועל הHints? יש שתי דרכים לקבל בריאות - הראשונה היא ללחוץ T כשהסמל בפינה השמאלית למטה מתמלא (והוא מתמלא מנזק שאתם עושים), ואז הוא יתחיל להתרוקן ולהחזיר לכם בריאות. השנייה היא ע"י "הוצאה להורג" של אוייבים (ברירת מחדל E) - את הקטנים ביותר ניתן ישר, את הגדולים יותר צריך להמם קודם (יכול לקרות מנזק אקראי או ממכה מיחדת - כפתור F).

נראה כמו משחק מבטיח, אבל באמת שלא נתקלתי בקושי מיוחד.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהמשחק מצדיק את המחיר הנוכחי שלו ... אני קורא שהוא לינארי בטירוף, וחוזר על עצמו בצורה די מרגיזה.

למרות שנהניתי מאוד בדמו, אני חושב שיש בסיס לטענות האלו, עדיף לחכות עם הקנייה עד למחיר משקף

פורסם

היום כבר אין סיבה לקנות אף משחק במחיר מלא כי יש תחרות בשוק.

ממתינים כמה שבועות וקונים במבצע דרך אתר כלשהו. :xyxthumbs:

עריכה:

אני חוזר בי חלקית - משחקים של בליזארד אי אפשר לקנות כהורדה דיגיטאלית מאף חנות מלבד שלהם ולכן אין להם סיבה להוריד מחירים :-\

פורסם

משחקים של VALVE אפשר לקנות רק מ STEAM ובכל זאת המחיר של PORTAL 2 ירד ב 20$ אחרי כמה חודשים. BLIZZARD בבעלות של ACTIVISION ולכן הם לא מורידים מחירים (כמו שבדרך כלל המחיר של COD יורד רק אחרי שנה-שנה וחצי).

ניראה באיזה מחיר הוא יהיה במבצעי סוף השנה של STEAM...אני מהמר 20$.

פורסם

תגידו, מישהו כאן שיחק בדמו והבין איך מפוצצים את הרימונים של רובה הרימונים?

פורסם

משחקים של VALVE אפשר לקנות רק מ STEAM ובכל זאת המחיר של PORTAL 2 ירד ב 20$ אחרי כמה חודשים. BLIZZARD בבעלות של ACTIVISION ולכן הם לא מורידים מחירים (כמו שבדרך כלל המחיר של COD יורד רק אחרי שנה-שנה וחצי).

ניראה באיזה מחיר הוא יהיה במבצעי סוף השנה של STEAM...אני מהמר 20$.

זו דוגמא מאוד לא הוגנת ואתה יודע את זה.

וואלב זו חברה שיש לה הכנסה נוספת (שגדולה הרבה יותר ממכירת משחקים) דרך סטים. מעבר לזה, הם כבר הוכיחו שאין להם בעייה לנסות מודלים חדשים של תמחור - the orange box שהם זרקו בו את portal בלי פרסום בכלל, השבוע שהם נתנו את פורטל בחינם, Team Fortress 2 שגם הוא ניתן בחינם עכשיו. אני לא זוכר עוד משחק שצנח ל30$ אחרי כמה שבועות, של אף חברה.

וואלב הם בדיוק כמו אמאזון - את הרווח הם ישיגו ממך לאט לאט כי הם מושכים אותך בהתחלה עם מבצעים ומחירים טובים (שהם מפסידים עליהם) ופתאום אתה מוצא את עצמך חוזר לשם כל יום לראות מה עוד יש במבצע.

וחוץ מזה, גם לפנ המיזוג בליזארד לא הציעו הנחות דרך החנות שלהם.

תגידו, מישהו כאן שיחק בדמו והבין איך מפוצצים את הרימונים של רובה הרימונים?

אם יש רובה כזה בדמו, אני לא הגעתי אליו :(

פורסם

זה מאוד הוגן.

בליזארד דורשים מחיר גבוה יותר על המשחקים שלהם. 60$ למשחק חדש בצפון אמריקה ו 60 יורו למשחק חדש ברוב העולם, CALCE דורשים 50$ למשחק חדש ברוב העולם.

לבליזארד יש מקורות הכנסה נוספים, WOW דורש תשלום חודשי (ואם תבדוק תיראה שרוב ההכנסות שלהם בשנים האחרונות הגיעו מהמודל הזה) וב D3 הם גם פותחים חנות שתפריש להם עמלה קבועה.

בקיצור בליזארד היא חברה שלא חסר לה כסף וממש לא מפריע לה לגזול עוד מהמשתמשים שלה. היא גם יודעת שהם תמיד יסכימו לשלם. אתה יכול גם להשוות את HL2 ל SC2, ב HL2 התוספות יצאו במחיר זול יחסית, ב SC2 התוספות יצאו במחיר מלא או קרוב למלא. ל HL2 היה BLACK BOX ו ORANGE BOX, ב SC2 כניראה שתדרש לקנות כל חלק בנפרד ואולי בסוף יצא אוסף של כולם במחיר שגבוה מ 60$.

גם אני לא הגעתי לנשק הזה, בשלב מסויים מחקתי את המשחק כי לא היה לי כוח למות כל דקה :P

פורסם

רובה הרימונים זמין לך מההתחלה במשימה הראשונה בדמו. נשק מספר 3. וראבק, למה כולם מתים במשחק הזה כל הזמן? הצלחתי לסיים את שתי המשימות על HARD בקלות... הוא לא מסובך... אלא אם באמת לא הבנתם איך מחזירים בריאות או שהחרב-מסור שלכם יעילה בטווח קצר הרבה יותר מהBolterים.

פורסם

לבליזארד יש מקורות הכנסה נוספים, WOW דורש תשלום חודשי

טיעון מוחץ.

אני אומר שלוואלב יש הכנסה שלא ממשחקים אז אתה נותן דוגמא של המשחק הכי ריווחי מעולם ::)

רובה הרימונים זמין לך מההתחלה במשימה הראשונה בדמו. נשק מספר 3.

אני בכלל לא ידעתי שאפשר להחליף כלי נשק בדמו.. לא אמרו את זה בשום מקום :-X

השוואה בין הביקורות של המשחק

http://kotaku.com/5838764/warhammer-40000-space-marine-holds-its-ground-against-the-reviewing-hordes

וגם וידאו של מה שכלול בגרסת האספנים הפיזית של המשחק

http://kotaku.com/5838110/is-this-a-collectors-edition-worthy-of-a-space-marine

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים