עבור לתוכן

בעיה עם OC של GTX 570

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

רכשתי GTX 570 של ג'יגהבייט מדגם Ultra Durable ואני מתקשה לעשות לו OC. זה התחיל עם הרצה רגילה של Heaven (עם נתוני מפעל) כשראיתי שהתוצאה שלו ממש מאכזבת (ממוצע של 34 FPS לעומת ממוצע של 43 שראיתי באיזשהו בנצ'מארק עם אותם הנתונים בדיוק). חשבתי להעלות לו 70MHz והגעתי לתוצאות הבאות (אפשר גם לראות בתמונה של Afterburner):

Core Clock - 799, Shader - 1598, Memory - 2105. המתח הוא 1V.

כשניסיתי להריץ את Heaven שוב עם ההגדרות האלה, הוא כשל אחרי 15 שניות בערך, עשה מסך חום, עיוות את הצליל ואז המסך נכבה. כשניסיתי להריץ 3dMark11, קיבלתי גם הודעת שגיאה, אני מצרף את 2 הדו"חות.

ניסיתי לשחק Withcer 2 עם הגדרות גבוהות מאד (הכל חוץ מ-MultiSampling) והיה לי FPS מעולה של אזור ה-50-55, והכרטיס הגיע גג לאזור ה-63 מעלות.

מישהו יכול לעזור לי להבין למה קפיצה כל כך שולית של 70MHz, עם מתח גבוה יחסית ובלי שהכרטיס יתחמם גורמים לזה להיכשל? מה אני יכול לנסות?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מבחינת הכרטיס? לא בדיוק. הקירור והדגם הם אותו דבר, אבל שלי מגיע בלי OC מהמפעל.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להריץ את 3dmark11 שוב והפעם נתקלתי בהודעה הזו:

3DMark 11 has lost exclusive access to display and/or keyboard, benchmark run has been aborted. This can be caused by third-party applications running in the background. Please close any potentially interfering applications and restart benchmark.

הדבר היחיד שרץ ברקע של CPUID בשביל לבדוק את הטמפ' של הכרטיס תוך כדי.

עריכה: אחרי ההודעה האחרונה, הפעלתי GPU-Z ושמתי לב שהערכים חזרו לערכים המקוריים שלהם. יכול להיות שהלוח בקרה של Nvidia מתערב פה?

פורסם

Core Clock - 799, Shader - 1598, Memory - 2105. המתח הוא 1V.

מישהו יכול לעזור לי להבין למה קפיצה כל כך שולית של 70MHz, עם מתח גבוה יחסית ובלי שהכרטיס יתחמם גורמים לזה להיכשל? מה אני יכול לנסות?

הדגם הזה מגיע עם 1900mhz לזכרון. מה פתאום קפצת ל-2105mhz ? אולי קפיצה שולית של 70mhz לליבה אבל קפיצה יפה של 205mhz לזכרון.

תשאיר את הזכרון ב-1900, תעשה אוברקלוק לליבה כמה שאתה יכול\רוצה, ורק לאחר בדיקות יציבות מוצלחות תתחיל לעבוד על הזכרונות.

פורסם
  • מחבר

יאפ קצת נסחפתי עם הזכרונות :P

בכל מקרה היה בעיה של מתח. בסופו של דבר ייצבתי אותו על 1.1V (מתח מקסימלי) והגעתי ל-850/2145. הרצתי אותו 4 פעמים דרך 3Dmark11 ועוד פעמיים דרך Unigine Heaven והכל היה יציב. אני די בטוח שאני יכול למשוך אותו עוד קצת, אבל אני לא רואה סיבה/צורך.

תודה רבה בכל מקרה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים