פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מה נשמע?יש לי מחשב נייח ומחשב ניידברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לניידכלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לניידאיך אפשר לעשות זאת?מהם הסיכונים הנלקחים?
פורסם 2011 באוגוסט 2314 שנים ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לניידתבצע Seal של מערכת ההפעלה הקיימת (לדוגמא Sysprep ) ואז תבצע IMAGE מדיסק לדיסקעובד בד"כ די טוב.סיכון ? המידע שלך צריך להיות מגובה בלי שום קשר - ואז אם אתה שואל אותי איןם באמת סיכון - מקסימום תעבוד קצת על התקנת מערכת הפעלה\דרייברים\אפליקציות - אבל המידע יהיה לך.כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים זה אף פעם לא מומלץ. הרי כל המערכת שונה לחלוטין, כל הדרייברים יצטרכו להיות מותקנים מחדש, ולך תדע איזה בלאגן יישאר מהדרייברים הקיימים. לרוב התקנה של מערכת הפעלה חדשה + כל התוכנות תיקח פחות זמן.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים מחבר לא אחי אני לא מתקין על מערכת הפעלה אנ מתקין על Free Dosאין כלום על המחשב
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים לא הבנת אותי, "אחי".לא משנה מה יש לך עכשיו על המחשב החדש.שכפול מערכת הפעלה קיימת והעברתה למחשב חדש - זה מה שלא מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.