עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 2012-Demo

Featured Replies

פורסם

החליפו קבוצות. שמו באיירן מינכן

• תגובות 71
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוריד...

יש שינוי נוסף חוץ מקבוצות ?

פורסם

שמתי להורדה עכשיו ב-PS3.

אני כל-כך מקווה שה-PES יהיה לשם שינוי טוב יותר מפיפא אחרי הקטעים המסריחים ש-EA עושים לי עם ה-ONLINE PASS.

פורסם

האמת שאהבתי יותר את הדמו 1 מאשר את הדמו 2 ,שתי סיבות :

1.שיפרו יותר מדי את הבעיטות ועכשיו כל בעיטה הולכת לשער בעוצמה ואין את תחושת האקראיות בבעיטה

2.הורידו את יכולת ה AI של היריב בהתקפות או להפך שיפרו יותר מדי את היכולת הקבוצתית של ההגנה עם הקבוצה שמשחקים ,כלומר אין אתגר בהגנה לעצור את היריב( כל זה בהתבסס על רמת ה professional)

נקווה שבגרסא המקורית יעשו משהו בין לבין לדמו הראשון לשני.

פורסם

המסירות מרגישות לי חזקות מידי ומדוייקות מידי ולא משנה באיזו זווית נמצא השחקן שאליו מוסרים לעומת המוסר.

בפיפא לעומת זאת המסירות חלשות מידי גם על כמעט המקסימום.

חבל שאי-אפשר לעשות שעטנז משני המשחקים האלה, יש דברים טובים בשניהם ורעים בשניהם.

ב-PES עדיין התנועה של השחקנים לא חלקה ודי רובוטית.

השוער בדיוק כמו פעם קולט כדור ולוקח את הזמן עד שהוא מוציא אותו.

בכדורי גובה שלא ברחבה השחקנים תקועים ולא נלחמים על מקום.

לעומת זאת, המגע של השחקנים עם הכדור די טוב בהשתלטות, כמו למשל זה שהם לא מחכים שהכדור יפול להם לרגל ומשתלטים עליו בכל דרך אפשרית.

והמסירות מכוונות טוב לכיוון תנועת השחקן.

באופן כללי, פיפא מרגיש משחק מלוטש בהרבה יותר ברמה הטכנית, אבל עדיין טאקטית הוא חסר הרבה דברים שיש ב-PES.

ומגוון הגולים שהכנסתי ב-PES עד עכשיו היה יותר גדול מאשר בפיפא.

ההתלבטות די קשה מבחינתי, למרות שעדיין הנטייה היא פיפא.

פורסם

בפיפה צריך להעביר את עוצמת המסירה לידנית ואז אתה מוסר באיזה עוצמה שאתה רוצה.

שווה להוריד את הדמו השני ? שינוי משמעותי מהראשון ?

נכנסתי אליו עכשיו אחרי שניסיתי את הדמו של פיפה והאנמציות בלתי נסבלות, מדהים איזה הבדל יש בין שני המשחק בקטע הזה.

פורסם

האמת שאהבתי יותר את הדמו 1 מאשר את הדמו 2 ,שתי סיבות :

1.שיפרו יותר מדי את הבעיטות ועכשיו כל בעיטה הולכת לשער בעוצמה ואין את תחושת האקראיות בבעיטה

2.הורידו את יכולת ה AI של היריב בהתקפות או להפך שיפרו יותר מדי את היכולת הקבוצתית של ההגנה עם הקבוצה שמשחקים ,כלומר אין אתגר בהגנה לעצור את היריב( כל זה בהתבסס על רמת ה professional)

נקווה שבגרסא המקורית יעשו משהו בין לבין לדמו הראשון לשני.

אני חוזר בי לגבי מה שנאמר בעיקר לגבי סעיף 2 אחרי שקיבלתי בראש(6-2 ו- 5-1) פעם שניה ברציפות רמת הקושי מטורפת שזה לפעמיים מדכא ,נראה לי שהגזימו עם העניין או שפשוט אני עדיין חלש בבלימת ההתקפה,כמעט בלתי אפשרי להוציא להם כדור מהרגל!

פורסם

אפשר לגלות לך סוד קטן לגבי הרמה הגבוהה ביותר?

רוב הפעמים תעשה לחץ ועם השחקן שאתה שולט עליו תחסום את כיוון המסירה הצפוי ביותר,ואז כששחקן המחשב מספיק קרוב לשחקן היריב תחליף שליטה לשחקן שלך ותחלץ על "X" ואז אתה חוטף :xyxthumbs:

פורסם

אפשר לגלות לך סוד קטן לגבי הרמה הגבוהה ביותר?

רוב הפעמים תעשה לחץ ועם השחקן שאתה שולט עליו תחסום את כיוון המסירה הצפוי ביותר,ואז כששחקן המחשב מספיק קרוב לשחקן היריב תחליף שליטה לשחקן שלך ותחלץ על "X" ואז אתה חוטף :xyxthumbs:

אכן זה עוזר עכשיו המשחקים יותר שקולים ,פעם המחשב מנצח ופעם אני ,אך עדיין ה AI בהתקפה שלהם קטלני אם הם רוצים ימצוא דרך להבקיע בין אם זה מהגבהה בקרן ,בעיטה חופשית או איזה דבל פס קטלני שהם אוהבים לעשות ,בקיצור מאתגר!

המשחק לא משעמם לרגע ,אחרי ששיחקתי גם בפיפ"א 2012 בדמו ולמרות שפיפא 2012 לכאורה נראה טוב ויצואלית אך משעמם בגיימפלי ,הפרו 2012 הרבה יותר מהנה!

פורסם

המשחק השנה בהחלט הרבה יותר טוב מפיפא ואם האונליין יהיה טוב אז הוא גם שווה קנייה,כשחקן פרו הרמה הכי קשה מאתגרת אבל הרבה יותר כשלוקחים קבוצה חלשה נגד חזקה ,הדבר שהכי מהנה במשחק החדש הוא התנועות של המחשב דבר שלא היה בשום משחק כדורגל עד עכשיו.

פורסם

מישהו יכול לעזור לי לסדר את המריחות שיש בגרפיקה? המשחק עובד חלק אבל יש איזשהו בלור (טשטוש, מריחה) במשחק והתמונה נראה לא ממוקדת.

יש לי מעבד E8400

9600GT 512

4 ג'יגה

המסך הוא לא בדיוק ה-מסך, אבל באף משחק אחר לא הייתה לי בעיה כזו. בכל מקרה זהו מסך של יונדאי 17 אינץ' מחובר בDVI

פורסם

בהילוכים החוזרים יש אפקט של motion blur. אבל לא בזמן המשחק עצמו. אחרת - קח screenshot שיראה על מה מדובר, אולי אפשר יהיה לעזור.

אם לא רואים את המריחה ב-screenshot - זה יכול להיות ghosting של מסך LCD.

פורסם

הינה צילמתי את המסך -

http://imageshack.us/f/199/pesblur.jpg/

הבעיה היא שהתמונה לא באיכות טובה אבל ככה זה נראה פחות או יותר, יש motion blur חזק מאוד. אם זה Ghosting של המסך LCD איך מורידים את זה? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעיה? אני חושש שזה יהיה לי ככה גם במחשק המלא (ואני מכור לפרו כבר שנים).

פורסם

לא רואה שום דבר מיוחד מלבד שהתמונה לא באיכות טובה \ רזולוציה נמוכה.

באיזו רזולוציה אתה משחק ? והאם זאת הרזולוציה המקסימאלית \ native של המסך ?

motion blur זה רק בתנועה והאפקט לא קיים בזמן המשחק, אלא רק ב-replays כמו שאמרתי.

ghosting זה כבר תלוי במסך ואין מה לעשות עם זה. אבל לא נראה לי שזאת הבעיה כי הרי שיחקת ב-PES ישנים יותר ולטענתך לא הרגשת בעיה כזאת.

פורסם

אני משחק על רזולוציה - 1400*1050.

העניין הוא שניסיתי את כל הרזולוציות, ועדיין אני רואה מטושטש. כששיניתי את האיכות ל LOW התמונה הייתה באיכות הרבה יותר גרועה, אבל ראו ממוקד, זה לא היה נראה כמו איזה קטע מחלום. יכול להיות שזה קשור לזה שאני משחק בדמו הראשון שהודלף שיצא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים