עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 2012-Demo

Featured Replies

• תגובות 71
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רשמים ראשונים מישהו?

פורסם

עוד לא שיחקתי, אבל המצבים של off ball control וteamate control נשמעים מאוד מעניינים.

גם נראה שעשו שיפור גדול בmode של Bacome A Legend (מומלץ ביותר למי שלא ניסה...)

פורסם

מאוד מקווה שהגיימפליי יהיה שווה,כי בשנה הנוכחית פיפא לוקחת את PES בלי שום ספק בכלל.

פורסם

ממש קרה פה נס - המשחק לא מוגבל יותר ל-60fps ?! זה אומר שאני יכול לשחק ב-120hz, לקבל 120 פריימים עם vsync ובלי הלאגים.

למרות שעדיין, זה גורם ל-replays לרוץ בהילוך מהיר :s07:

בכל אופן אני משחק עכשיו על downsampling 2560x1440 (ל-1080p), ב-75hz חלק. תודה לאל שנזכרו לתקן את המנוע.

מי שרוצה לבטל את סרט הפתיחה האין סופי הזה, נא למחוק את 2 הקבצים pes12pv + pes12ci מספריית img.

ועל ה-gameplay ? כרגיל, משתבח עם השנים, כמו יין טוב. :alcoholic:

פורסם
  • מחבר

אבל לי רץ עדיין על 60 FPS .

פורסם

המסך שלך תומך בקצב רענון גבוה מ-60hz ? אם כן כוון בלוח בקרה של NV, תחת manage 3D settings:

Preferred refresh rate: highest available.

^ הרבה משחקים לא מאפשרים לבחור קצב רענון גבוה מ-60. ההגדרה הזאת תכריח קצב רענון מקסימאלי לרזולוציה.

עריכה: רגע שמתי לב שהמשחק עדיין קצת לוקה בפיגור קל... בשביל לקבל יותר מ-60fps במשחק, אני חייב להפעיל את המשחק

כאשר הדסקטופ מוגדר על 60hz. (רק ככה האפשרות vsync ב-settings נפתחת, אחרת היא אפורה). ואז אני מקבל 120fps במשחק.

כל כך עקום זה שאם אני מריץ אותו כש 120hz מוגדר לשולחן העבודה, המשחק ננעל על 60fps והתזוזה מקרטעת עם vsync.

לא היה איכפת לי לשחק על 60fps ב-120hz (ברור שהתאימו את האנימציות ל-60), אם לפחות התזוזה לא היה מקרטעת.

עריכה2: יופי, מסתבר שגם ב-2011 זה עבד ככה... 60hz בשולחן עבודה + preferred refresh rate: highest available מאפשר יותר מ-60fps במשחק,

במידה והמסך תומך יותר מ-60hz כמובן. קיצר הם לא תיקנו כלום בנידון. לפחות פיענחתי את הזבל הזה. נמאס מלשחק על 60hz, בגלל ה ghosting ב-LCD

פורסם
  • מחבר

בפול HD יש קצב רענון של עד 60 .

ממלא המשחק חלק מה אני צריך יותר מ60 FPS .

פורסם

בפול HD יש קצב רענון של עד 60 .

ממלא המשחק חלק מה אני צריך יותר מ60 FPS .

זה גם מה שאני אומר.....

לא מבין מה כל הסיפור פה

פורסם

כמו שאמרתי, אם המסך שלכם לא תומך ביותר מ-60hz, אין שום סיבה לבקש יותר מ-60fps.

אני אישית עם מסך 120hz, ולפני זה הייתי עם CRT ב-85hz/75hz. הבעיה היתה שאם אני מגדיר קצב רענון גבוה מ-60hz, המשחק פשוט

לא היה זז חלק, אפילו שה-FPS נשאר על 60 (כנראה פאק של המנוע) זה הרגיש כמו microstuttering או משהו...

משמע נאלצתי להוריד קצב רענון ל-60hz בשביל שהמשחק ירוץ כמו שצריך. 60hz על CRT זה זוועה. ו-60hz על LCD מלווה ב-ghosting (מריחות).

כל מה שביקשתי זה לשחק חלק בקצב רענון גבוה מ-60hz. עכשיו מצאתי פתרון לבעיה (להגדיר 60hz בדסקטופ ולהכריח קצב רענון מקסימאלי מפרופיל בדריבר), זה מאפשר ריצה חלקה גם בקצב רענון גבוה יותר (וזה איכשהו קשור לעובדה שעכשיו למשל fraps מראה לי 120fps, וה-replays רצים במהירות כפולה)

פורסם
  • מחבר

לי אין מריחות. ובCRT אכן מרגישים די הבדל בין 75hz ל 60hz .

פורסם

מצחיק שהדמו יצא אתמול(עוד מעט כבר שלשום) ומדברים רק על כמות הפריימים שהמשחק מציג...

מישהו עוד חושב שיש שיפור בריאליזם של המשחק...?

פורסם

מחורבן.

אין לי כוח לפרט מה אהבתי ומה פחות והאמת שיש דבר או שתיים (וזהו) שפיפה יכולים ללמוד מהמתחרים אבל חוץ מזה המשחק בלתי נסבל.

אני מתאר לעצמי שמי שאהב את 2011 גם יואהב את זה כי הוא שומר על אותו קו ולדעתי גם משפר הרבה בנושאים מסויימים.

דבר אחד שהייתי רוצה להבליט זה שהמשחק קל בטירוף, אני על הרמה הכי קשה ואני מתמודד יפה עם הAI וזה שזה פעם ראשונה שלי בפרו מזה איזה שנתיים, בלי לדעת את כל המקשים ובלי תרגילים בכלל, שזה מה שאני הכי רגיל אליו מפיפה..

לסיכום, ממש גרוע, אני שמח שאני משחק בזה עכשיו שאני אעריך את פיפה 2012 שיוצא עוד מעט, ד"א באותה גרסה שהוא יוצא לקונסולות הוא יוצא למחשב, אחד לאחד, מה שאומר שאנחנו קופצים איזה שנתיים קדימה בגרסה של המחשב.

פורסם

rroonnii, "מריחות" יש לכולם, פחות או יותר, תלוי במסך. לרובינו זה לא מפריע, אבל תראה תנועה במסך ימני (60) לעומת השמאלי (120) :

http://bloodys.com/wp-content/uploads/2009/08/120hz-2-2.jpg

הבדל ניכר מורגש כבר מהרגע הראשון שמזיזים את העכבר או גוררים חלון בשולחן עבודה.

הדמו בכלל שוחרר רשמית? נראה לי שהוא הודלף.

אני התרשמתי לטובה מה-gameplay \ ריאליזם, ביחס לקודם. שיפור מבורך. לא יכול להשוות לפיפא - נראה לי זה בכיוון של להשוות סימולטור לארקייד :)

פורסם
  • מחבר

אצלי אין את המריחה הזאת(לפחות לא מרגיש כזאת מריחה ), אולי במסכים אחרים . אך כיום אני חושב שזה פחות מרוגש מהעבר (שיפור מסכי LCD ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים