פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים היי כולם,המחשב החדש הגיע ואיתו ה-GTX 570 של GIGABYTE. הכרטיס הזה בא עם קירור משופר ואני רוצה לנצל את זה בשביל OC. השאלה שלי אם לא ניתן לבצע OC לכרטיס דרך הלוח בקרה של Nvidia כמו שאפשר לעשות עם CCC? אני מוכרח להשתמש ב-AfterBurner? גם לא ראיתי בלוח בקרה מקום לשלוט במאוררים על הכרטיס.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים MSI Afterburner טובה לשימוש כי היא מכילה אפשרויות ניטור ובקרה רבות, ניהול פרופילים, שינוי מתח ותדר מעבר להגבלות הדרייבר ועוד מלא תכונות שממש לא נמצאות בלוח הבקרה של NV. אין שום סיבה להשתמש בלוח הבקרה
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר תודה על התגובה.אין לי כוונה להשתמש בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל סתם יהיה נחמד לדעת פשוט איפה זה ממוקם. עברתי על כל הטאבים ולא מצאתי את זה. בכל מקרה עשיתי OC דרך Afterburner - איזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את היציבות של ה-OC?
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים UNIGINE HEAVEN יותר כבדה ממשחק רגיל?והאם היא מעמיסה גם על המעבד?סליחה שאני נדחף..
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים אין לי כוונה להשתמש בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל סתם יהיה נחמד לדעת פשוט איפה זה ממוקם.צריך להתקין את זה, כדי שהאפשרויות יתווספו ללוח הבקרה:http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.06.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.