עבור לתוכן

מתלבט בין מספר מסכים..

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב רב תכליתי (ללא גיימינג) בתקציב יחסית נמוך.

חשוב לי שיהיה בעלת יציאת DVI. אני רוצה לחסוך כמה שניתן אולם אני תוהה האם החיסכון שווה את הסיכון בלקנות מסך גרוע.

יש לי כבר מסך DELL u2311 שאני מרוצה ממנו מאד. אבל לא אקנה עוד אחד מפאת התקציב. ראיתי שב - KSP מוכרים מסך אסוס VE198T, שדווקא נראה קוסם עבורי - מחיר 560, רזולוציה 900X1400, רמקולים מובנים, יציאת DVI. מכיוון שאין לי צורך באיכות שמע רצינית במחשב הזה, אז דווקא רמקולים מובנים יכול להיות אופציה לא רעה עבורי. מעבר לזה אני מתלבט אולי על מסכים של סמסונג באזור התקציב הזה של בין 400 - 600.. האם יש דגם מומלץ במיוחד לצרכים שלי?

תודה

פורסם

אין שום דבר מומלץ במיוחד בתקציב הזה. הכל די אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

זה אומר שאני יכול להבין מדברייך שאין פסול במסך VE198T? "אין שום דבר מומלץ" => לטובה או לרעה? לא מצליח פשוט להבין אם אתה מנסה לומר שכולם גרועים ממילא.. או שכולם סבירים ממילא.

מטרת השאלה שלי היא להימנע ממסכים שעלולים להיות ידועים בתור ""Trouble makers" זה הכל :)

פורסם

אני מנסה לומר שכולם די אותו דבר, כלומר אני אישית לא מכיר אף אחד שמתעלה או נופל משמעותית ביחס לשאר. האם הם טובים, גרועים או סבירים? תלוי בנקודת המבט. אני אישית חושב שהם לא טובים, אך סבירים בהתחשב במחיר. אותי מסכים כאלה לא מעניינים, לכן אני גם לא מכיר אף אחד בצורה פרטנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים